2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

slm kızlarrr yaaa benim adet günüm 8 ekim yani bu ayda 8 kasım olucaktı ama sükürler olsunki rabbimeee hamileyimmm ama hangi topige gitmeliyim bilemedim ekim annesi mi kasım annesimi temmuz annesimiiiii :18:

canım benimde son adet 8 ekim ama bu topiğe girdim..diğerlerinede girebilirsin ama ben sonuçta kasımda 1 aylık olmuş olduğu için ekim topiği daha uygun olur diye düşünüp bu topiğe girdim...aynı topikteydik hatırlarsan...hoş geldin.....

slm kızlarrr yaaa benim adet günüm 8 ekim yani bu ayda 8 kasım olucaktı ama sükürler olsunki rabbimeee hamileyimmm ama hangi topige gitmeliyim bilemedim ekim annesi mi kasım annesimi temmuz annesimiiiii :18:

ne güzel yaa.ben de 6 hafta 6 günlük olmasına rağmen 10 günde 3 kilo verdim.hiçbirşey yemediğim gibi sürekli kusuyorum.

önceden vermek de almakda önemli değil bebek alacağı kadarını alır zaten...önemli olan sağlıklı beslenmek..aslında bende bir yandan kilo versem iyi olur diye düşünüyorum ama bebek için olumlu olur mu bilmiyorum....bende kusma falan yok 4+4 günlük benim son adet e göre.....

ben 5+5 iken gittim doktora karnımdan baktı ve göremedi bir hafta sonra yeniden gel görürüz dedi ama idrara sıkışık oldedi.. laboratuvarda idrar testi yaptırdı ve sonuç pozitif çıktı, demek ki su içince görme şansı artıyomuş tamam ben giderken bol bol su içeyim o halde :) pazartesi gideceğim sonucu buradan söylerim

Allah tamamına erdirsin canım ne fark eder hangi foruma gireceğin hepimiz yeni hamileyiz sonuçta bence doğru yerdesin... gittin mi doktora nasıl öğrendin hamile oldupunu paylaşır mısın?
aminnnnn canım evde yaptım önceee silik cıktııı bende belirti yasıyodum süphem oldu klomen kullanmıştım hap yani çokşükür hamile cıktım canım darısı olmayanalara inşallahhh
burda başlamışken burda devam et 1 aycıktan bişi farketmez:))
tabikii canım ama ben aynı ayda olanlarla beraber olayımkiii aynı seleri yasarsak yardımcı olmak adına kusummm :13:

evet canım aynı topikteydikkk dedim yaa aynı günde olursak arkadaslarla daha iyi olurbenim için ondan size bi danısayım dedimmm

kızlar sımdı haberlere bakıyorum bız cocugumuz olsun dıye can atarken kucukcekmede cami avlusunda bı bebegı bırakmıslar tek basına ya yenı dogmus zavallı alah boyle annelere akıl fıkır vıcdan versın ya valla mınıcık daha o ya

ayyy hiç deme yaaa...insan hangi halde o vicdansızlığı yapabilirki ...tamemen bencillik ve vicdansızlık...

insan degıl onlar canım yaaa allah başa vermesın yaa 57 kılomusun canım sen bende dun tartıldım 57 kılo ıle basladım hamılelıge sen kac aylıksın:98::98:

yok canım 57 değil şuanda 52.400 kiloyum...benim daha yenii yarın ilk doktor kontrolüne gidicem. son adet tarihime göre 4 hafta 4 günlük..senin boy kaç.benim 1.53 cm melasef....:18:.

benım kılo 57 boyumda 1.68 canım :) bende 6 hafta 1 gunlugum

maşallah..gayet iyi ...bide beni düşün lacağım kilolarla ne hale geleceğimi...gerçi benim komşumla aynı boyda yaklaşık aynı kilodaydık...şuan 42 kilo kendisi...doğum yaptıktan sonra birden zayıfladı 13 kilo almıştı...
gerçi bebek olunca herşeye değer ama insan hele birde kadın olunca herşeye pimpirikleniyoruz...kilo, çatlak, cilt sorunu vs ...vs...sonu gelmiyo....

kılo almamaya dıkkat etmek lazım canım bazıalrı hemen kılo verebılıyo ama bazıalrında kalıcı oluyo bunuda unutmamak lazım herkezın tipi aynı degıl ısnalh bız cabuk evrenelrden olruuz cunku ben korkarım kılodan

yaa ben çokmu zayıf kalıyorum kilom 45 çıktı doktor kontrolünde...

bence iterseniz hepimiz boy, kilo ve kaç haftalık hamile olduğumuzu kaç kilo aldığımızı yazalım...ben başlıyım..
oranje...1.53 boy...52.400 kilo..4,5 haftalık hamileyim..kilo almadım...

evet kilo benimde derdim oalcak gibi pek almam ama almaya müsait bi yapım var..bide kendimi bildim bileli çatlak problemi yaşıyorum...gebelik boyuncada kaçınılmaz olacak..ama en azından kol ve göğüslerimde çatlak oluşmasa..dalin jel bebe yağı aldım ..doktor başka bişi öneririse onu kullanırım ...:89:

bence iterseniz hepimiz boy, kilo ve kaç haftalık hamile olduğumuzu kaç kilo aldığımızı yazalım...ben başlıyım..
oranje...1.53 boy...52.400 kilo..4,5 haftalık hamileyim..kilo almadım...

1,59 boy....45.100 kilo...6 haftalık hamileyim ....kilom aynı şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…