2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

biliyormusunuz bu siteye iyiki üye olmuşum...canım çok sıkılıyordu kimsede olmayınca konuşucak fırsat buldukça giriyorum sanki rahatlıyorum...sizlerin hamilelikle ilgili düşünceleriniz rahatlatıyor beni.

çiğdemcim senin ilk bebeğin mi?

bende bu sitede rahatlıyorum...her konuda konuşacak şey var..hem farklı topiclerde hem böyle topiclerde...insan her zaman yanındakilerle konuşamıyo..mesela bir kaçdefa hamilelikle ilgili bişey sorsan bişi anlatsan hemen karşındaki insan sıkılıverebiliyo..ve bende kimseyle paylaşma gereği duymuyorum yani detaylı olarak..her konuda..ama burda hepimiz aynı durumlarda olduğumuz için birbirimiz anlıyo ve konuşabiliyoruz..

evet bide ben kayınvalidemle yaşıyorum zaten o büyük bir sorun maalesef...

aynen canım bende ınsanalrı anlatırken sıkılcakalr dıye kestırıp atıyorum anlatmak ıstemıyorum burda aynen dedıgın gıbı hem bılmedıklerımızı ogrenıyoruz hemde yardım alıyoruz bence cok gzuel bsıey cunku hepımızın aynı ıstegı var

arkadaşlar iyi akşamşlar dün bebeğimin kalp atışlarını dinledik çok heyecan verici çok duygulandırıcı allahım herkese nasip etsin bu duyguyu bayramda eşimin ailesini görmeye gidecektik doktor yol yasağı koydu gidemeyeceğiz artık kısmet bebişim iyi olsun da:)

gözün aydın cnm darısı bizlerin başına..

mervecim senin kaç haftalıktı gebeliğin

1,5 senedir yaşıyorum ve hala yaşamaya devam ediyorum mecbur ama yaşamak denirse bu hayata bebek yapmayı bile hep düşündüm hatta bebeğime bazen sevinemiyorum bile işte bu kadar zor biri kayınvalidem evde düşman gibiyiz ama yaşıyoruz...

senin kayınvaliden düşmanlar başına :90: ben burdan okuduğum halde sinir oluyorum valla

evet bide ben kayınvalidemle yaşıyorum zaten o büyük bir sorun maalesef...
allah sabır versin..umarım problem olmuyodur aranızda klasik kayınvalide durumları yani...canın ne zaman isterse konuşabiilir yazabilirsin...

aynen..bence çok önemli..bende burda ayrı bi şehirdeyim ailemden kimse yok eşimndende bendende ..o yüzden çok sıkıldığım zamanlar oluyo...herkesle herşey paylaşılmıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…