resimlerini çok beğendim orayada yazdım ama gene diyorum allah senide bebeğinide nazarlardan saklasın...maşalllah..
biliyormusunuz bu siteye iyiki üye olmuşum...canım çok sıkılıyordu kimsede olmayınca konuşucak fırsat buldukça giriyorum sanki rahatlıyorum...sizlerin hamilelikle ilgili düşünceleriniz rahatlatıyor beni.
çiğdemcim senin ilk bebeğin mi?
biliyormusunuz bu siteye iyiki üye olmuşum...canım çok sıkılıyordu kimsede olmayınca konuşucak fırsat buldukça giriyorum sanki rahatlıyorum...sizlerin hamilelikle ilgili düşünceleriniz rahatlatıyor beni.
evet inşallah hayırlısıyla kavuşurum...
bende bu sitede rahatlıyorum...her konuda konuşacak şey var..hem farklı topiclerde hem böyle topiclerde...insan her zaman yanındakilerle konuşamıyo..mesela bir kaçdefa hamilelikle ilgili bişey sorsan bişi anlatsan hemen karşındaki insan sıkılıverebiliyo..ve bende kimseyle paylaşma gereği duymuyorum yani detaylı olarak..her konuda..ama burda hepimiz aynı durumlarda olduğumuz için birbirimiz anlıyo ve konuşabiliyoruz..
hayırlı olsun cnm.inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın Nazar
bende bu sitede rahatlıyorum...her konuda konuşacak şey var..hem farklı topiclerde hem böyle topiclerde...insan her zaman yanındakilerle konuşamıyo..mesela bir kaçdefa hamilelikle ilgili bişey sorsan bişi anlatsan hemen karşındaki insan sıkılıverebiliyo..ve bende kimseyle paylaşma gereği duymuyorum yani detaylı olarak..her konuda..ama burda hepimiz aynı durumlarda olduğumuz için birbirimiz anlıyo ve konuşabiliyoruz..
evet bide ben kayınvalidemle yaşıyorum zaten o büyük bir sorun maalesef...
arkadaşlar iyi akşamşlar dün bebeğimin kalp atışlarını dinledik çok heyecan verici çok duygulandırıcı allahım herkese nasip etsin bu duyguyu bayramda eşimin ailesini görmeye gidecektik doktor yol yasağı koydu gidemeyeceğiz artık kısmet bebişim iyi olsun da:)
arkadaşlar iyi akşamşlar dün bebeğimin kalp atışlarını dinledik çok heyecan verici çok duygulandırıcı allahım herkese nasip etsin bu duyguyu bayramda eşimin ailesini görmeye gidecektik doktor yol yasağı koydu gidemeyeceğiz artık kısmet bebişim iyi olsun da:)
ay ay ayyyyyyyyyy inanıyorum hepiniz genceciksiniz daha en yaşlınız benim burada
ay ınanmıyorum kayınvalıdenmı allah yardım etsın ben 7 ay beraber otrudum 7 ayda ömrumden 7 yıl gıttı ısnalh senıyı gecınıyosundur canım ben hıc ıyı gecınemıyodum dusman gıbıydık
sen kaç yaşındaydın cınım..aynı zamanda en tecrübelimizsin
ay ınanmıyorum kayınvalıdenmı allah yardım etsın ben 7 ay beraber otrudum 7 ayda ömrumden 7 yıl gıttı ısnalh senıyı gecınıyosundur canım ben hıc ıyı gecınemıyodum dusman gıbıydık
allah sabır versin..umarım problem olmuyodur aranızda klasik kayınvalide durumları yani...canın ne zaman isterse konuşabiilir yazabilirsin...evet bide ben kayınvalidemle yaşıyorum zaten o büyük bir sorun maalesef...
aynen canım bende ınsanalrı anlatırken sıkılcakalr dıye kestırıp atıyorum anlatmak ıstemıyorum burda aynen dedıgın gıbı hem bılmedıklerımızı ogrenıyoruz hemde yardım alıyoruz bence cok gzuel bsıey cunku hepımızın aynı ıstegı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?