2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

doğru söylüyorsunuz ama dediğim gibi çok zor bu yüzden hamileliğime sevinemiyorum kadın hamile olduğuma bile inanmıyor belki umru değil hep benimle dalga geçicek ve istediğini yaptırvak tek derdi bu...

hamile olan sensin o değil sen istediğini yaptır...ama üzme kendini lütfen...kafana takma umuruna getirme..öyle yaşamak zorunda isen yapacak tek şey görmezden gelmek kötü olayları ..zaten hiç anlamış değilim birlikte yaşamaya gene bişey diyemem sonuçta ailelerimiz ama neden daha anlayış olmuyo sonuçta ortada çocuklarının mutluluğu huzuru söz konusu..

kızlar ya benim göğüsler felaket şişti kalan 8 ayda nolcak çok merak ediyorum şimdiden böyle ise...

ay sorma benımkıler zatı buyuk şiişince balon gıbı olurlar tık ne yapmak lazım acaba şişmesın dıye ama yapılcak bsıey yok galıba

güldürüdn benı canım ya allah senı ne etmesın emı :) ben sımdı cıkıyorum canım bıraz fılım ızleyelım kendnıze ıyı bakım yarın gorusuruz öpüldünüzzzz ii geceler

:86::86: sana iyi geceler ..eşim bu gece çaılışıyoo malesef...polis olunca..bende erkenden yatıcam...yarım saate kadar...

ne güzel yaa.ben de 6 hafta 6 günlük olmasına rağmen 10 günde 3 kilo verdim.hiçbirşey yemediğim gibi sürekli kusuyorum.

çok geçmiş olsun canım ya bende kusma daha başlamadı olur mu olmaz mı onu da bilmiyorum ama senin durumuna baya üzüldüm doktor bulantı için ilaç vermedi mi...

hayırlı olsun canım aman bırak kımse olmasın kendı basına yaparsın sen zor degıl esın olsun yeter yanı :)
canim saol belki de iyi olur gercekten' gerci insan kendini bu sitede yalniz hissetmiyor zaten senin yasadiklarini endiselerini korkularini heycanlarini yasayan;senin anca cikacagin yolu coktan bitirip simdide sadece paylasim icin burada olan o kadar cok insan var ki c

selam arkadaşlar bende ekim ayında hamile olan anne adayıyım bu 2. hamileliğim 10 yaşında bir kızım var ve uzun zamandır 2. bebeği istiyorduk herşey normal olmasına ragmen 1 senedir bir türlü olmadı demekki zamanı varmış bugün doktora gittim 5 hafta 1 günlükmüş bebişim ama moralim biraz bozuk kan testimde bebeğim büyümesi en son cuma günü 2147 idi bugün karından yaptığı ultrasonda birşey göremedi vajinal ultrasonda da sadece kesesini gördük ama içinde bebeşimi göremedik pazartesi tekrar gelmemi söyledi kafam çok karışık inş hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız

canım zaten henüz 5 haftalıkmış daha çok küçük. canını sıkacak bişey yok. ben yeni 6 haftalık oldu bebeğim, dün yolk kesesi görüldü daha çok yeni yani. 1 haftada çok yol kat ediyor bebişler. canını sıkacak bişey yok..

İYİ GECELER KIZLAAAAARRRR...gerçi siz bunu okuduğunuzda sabah olmuş olur ...bütün gün muhabbet etmişiniz ,ne güzel yaaaa:))) birer sayfa atlayarak anca okudum valla 25 sayfa oku oku bitmezz..Atlayıp cevap veremediklerim olursa küsmesinler olurmuu:)))keşke bende evde olsam ,bayramda 9 gün evdeyim ,ailem malatyada ama gitmicem ,bolbol muhabbet ederiz burda olanlaraa:))) ayyy biliyonuz dimii YARIIIN ... AYNİ ASLINDA BUGÜÜÜNNN KALP ATIŞLARINI DUYMAYA GİTCEEEMMM :)))bu sabah erken kalkcam 10 Kasım töreni için ,o yüzden sabah yazamam ,ordanda tekrar okula geçerim ,akşam 6 dan önce benden haber alamazsınızz...dua edin hemi canlarrr:))):92::92:

slm kızlar...bende dün test yaptım...bir baktım çift çizgi...
maşşallah canım yaaa..çok sevindim hayırlı uğrlu olsuunnn:))

İnşallah canım ,Enyakın zamanda aramıza katılmanı bekliyoruzz:) ama illa hamile olman gerekmez ,biz bacı bacı muhabbet ediyoz burda ,yani tek konuşabildiğimiz konu bu değil ,hangi konuda konuda sıkıntın olursa burdayız...

mrh ben yeni katılıyorum aranıza....
hoşgeldin canım ,HAyırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahh..

buraya yeni girdim nasıl cevap vericem nasıl takip edicem hiç bişi bilmiyorum aslındaa rasgele yazıyorum sanki
canım siteye girince forum takibe tıkla ,son yazdığım mesaj linkine tıkla ,oda buraya yazdığın bütüm msjlar görünnür ,enson hangisini yazdıysan ona tıkla hemen gelirsin topiğe, birine cevap vermek istersen alttaki alıntı yap tuşuna tıklaaa mesaj yerine eklenir o zaten ,hemen altına bi boşluk bırak cevabını yaz ,yollaaa..umarım yardımcı olabilmişimdir,çoklu cevabıda sonra öğretirim :))
selam kızlar bende hamileyim 6+3 yalnız düşük tehlikem yatıyorum((((((((((((
yatcanım bolbol dinler ,progesteron da alıyosundur dimii? temizlik falan yapma ..geçmiş olaa...
slm kızlarrr yaaa benim adet günüm 8 ekim yani bu ayda 8 kasım olucaktı ama sükürler olsunki rabbimeee hamileyimmm ama hangi topige gitmeliyim bilemedim ekim annesi mi kasım annesimi temmuz annesimiiiii :18:
canııım tebrikleerrr .... çok sevindim ,senle hangi topikte karşılaşmıştık hatırlayamadım şimdi ,ama nickin tanıdık geliyo..burdada bizimle taklıabilirsin canım benim son adetim 13 eylül olduğuna göre sn temmuz annesi olcaksın İnşallahh...
kızlarr folik asit hapından bahsetmişsiniz..folbiol diye bi hap var o günde 1 tane alınıyo.folic plus var o günde 3 tane alınıyo haberiniz olsun.ben folbiol kullanıyorum günde bi tane alıyorum
selam canım ,bende seni merak ediyodum ,keç gündür uğramıyosun ,bişimi oldu diye korktum ...ama mide bulantılarıymış sorun ,geçecek canım inş ,bu sıkıntıların mükafatı minicik nurtopu gibi bebişin olcak innşş:) buarada ben folbiolu haftada 1 alıyorum ,doktorum öyle dedi ,5 mg yaa...günlük ortalama 800 mikrograma tekabül ediyomuş ,zaten folik plus kullanmıştım hamilelik öncesi oda 300 mikrogram yani nerdeyse aynı hesap oluyomuş ,dr.um öle dedi:26:
ayyy bugün bende duycam innşş..bunu 50 kere yazmışımdır rahat ,ama napıyım korkuyorum
bende 2 yıldır bitişik yaşıyorum ,bi ara yemeklerini falan bile ben yapıyodum birlikte yaşıyoduk ,ama benim kaynanada sorun yok ,kaynım kaynanalık yapıyo ,yok masayı silmedin ,yok yardım etmedin diyince kestim artık yardım etmiyorum ,gül gibi evim var kendim yapar yerim dedim ,onlarda yesin annelerinin tatsız tuzsuz yemeklerini...

merhaba bende hamleyim 5 haftalikmis ama ben yurtdisinda yasiyorum yanimda esimden baska kimse yok gerci hamilelik hastalik degil ki dunyanin en guzel seyi degilmi ,buradan ve sizlerden ogrenecegim cok sey olacaktir eminim bebisss geliyoooo yuppiiii
canıım tebrik ederiimm:) kendini yalnız hissetme biz heep burdayız ,elimizden geldiğincede sana destek oluruz Allah ın izniylee...

sansee cim böyle bikaç alıntıyı nasıl yapıyorsun? bana da öğretsene :)

canım öncelikle hayırlı olsun İnşlallah ,ben bebişinin kendini göstereceğini düşünüyorum ,ama olurda beklenmeyen bi durum söz konusu olursa diyede söylüyorum ,yürağini ferah tutmaya çalış canım ,bunu senin için hayırlı olduğunu ve herşeyin bir plan bir düzen içinde olduğunu düşün olurmu ...umarım böyle bişey bebek bekleyen ,isteyen ,senin ve bizim gibi hiç bir anne adayının başına gelmez ..Moralini bozma ona inan ,kendini gösterecektir inşşşş..bu arada kese gözükmüş ,benim kese 2 hafta önce gözüktü bebiş yoktu haliyle bende yarın öğrencem ,yanı hemen hemen aynı durumdayız ,seninkinin daha kötü bi durum olduğunu gösteren bir belirti bile yok...bozma şimdiden moralini günler geçmezz..

gece gece biraz karman çorman oldu ama ,uykusuzluk yorgunluk ,bide yardım edebilme isteği birleşince böyle oluyo galibaa....

kızlarr benim acilen uyumam gerekiyoo...yarın size iyi haberler veririm inşallah canlarr...hepinize tatlı rüyalarrr...:92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…