2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

benim halimi düşünün artık hala yaşıyorum kayınvalidemle...ve ne zaman kurtulurum allah biliyor...

ya ne bu kaynanaların ıstedıkları anlamıyorum saygı yapıyoruz dıye bı yerlerıne bsıey oluyo galıba benımkı dah abeter sen emın ol canım demedıgı laf kalmadı bana hamıleyken ev temızlettı o yetmedıgı gıbı koltukları ne zaman sılıcen dıye soruyo yok gezmeye gıdelım evd eoturma uyuma ne gerek var bsıey olmaz dah anele rneler yanı canım sankı bende degıdl eonda bebek var uyuz kadın bak yıne sınırlendım yaw :)

sağolun zaten konuşunca rahatlıyorum allahtan annem bir mahalle ötemde yani yakınımda tek rahatlığım bu...

bendede zaten bebek olduğuna inanmıyor galiba benimkide aynı bayram temizliği yapmamı bekliyor geçen gözünü önünde cam sildim bereket apartmnın 1. katında fazla yüksek değil tabureye çıkıp sildim umru bile olmadı insan dikkatli ol der dimi ama...

sağolun zaten konuşunca rahatlıyorum allahtan annem bir mahalle ötemde yani yakınımda tek rahatlığım bu...

senın adına sevındım annenın bı sokak yanda olması bıle yete rınsana benım annem samsuna ben ıstanbuldayım ve burdakı evını satatı kadın bana ev aldı ve samuna yerlestı kaynanam oyle bsıey yapmaya kalkısmadı evı oldugu halde yanı o yuzden boyle gosterıs sevgılerı sevmıyorum oda cok gösterıs meraklısı herkez ona cok ıyı desın dıye bekler ama olan bıze olur yanı

1,5 senedir evliyim ve gelin olduğumdan beri yaşıyorum ilk sene kayınpederim de vardı kendi martta rahmetli oldu şimdi kayınvalide var maalesef zaten sorun onda kayınpederimin sesi çıkmazdı....
mecbur yaşıcam ev kayınvalidemin ev alıcak ve kiraya çıkıcak durumda yok anlıyacağın mecburum ve düşünüp duyorum...

zor valla canım allah yardım etsın allah o kaynanaya bıraz vıcdan versın duygu versın bısey demek cok zor yanı

merhaba bende hamleyim 5 haftalikmis ama ben yurtdisinda yasiyorum yanimda esimden baska kimse yok gerci hamilelik hastalik degil ki dunyanin en guzel seyi degilmi ,buradan ve sizlerden ogrenecegim cok sey olacaktir eminim bebisss geliyoooo yuppiiii

merhaba bende hamleyim 5 haftalikmis ama ben yurtdisinda yasiyorum yanimda esimden baska kimse yok gerci hamilelik hastalik degil ki dunyanin en guzel seyi degilmi ,buradan ve sizlerden ogrenecegim cok sey olacaktir eminim bebisss geliyoooo yuppiiii

hayırlı olsun canım aman bırak kımse olmasın kendı basına yaparsın sen zor degıl esın olsun yeter yanı :)

öncelikle kendini çok yorma ve üzme...hem genel olarak hemde bu hamilelik sürecin boyunca önemli olan sen ve bebeğinin sağlığı...zor durum ben yılda 1 kez dayanamıyorum allah yardımcın olsun...

zor valla canım allah yardım etsın allah o kaynanaya bıraz vıcdan versın duygu versın bısey demek cok zor yanı

vicdan ve kalp kesinlikle yok bundan eminim ..... hatta şuan sinirden ağlamak üzereyim neyse ne yapalım herşeyin hayırlısı bana dua edin bu konuda ne olur....

öncelikle kendini çok yorma ve üzme...hem genel olarak hemde bu hamilelik sürecin boyunca önemli olan sen ve bebeğinin sağlığı...zor durum ben yılda 1 kez dayanamıyorum allah yardımcın olsun...

doğru söylüyorsunuz ama dediğim gibi çok zor bu yüzden hamileliğime sevinemiyorum kadın hamile olduğuma bile inanmıyor belki umru değil hep benimle dalga geçicek ve istediğini yaptırvak tek derdi bu...

vicdan ve kalp kesinlikle yok bundan eminim ..... hatta şuan sinirden ağlamak üzereyim neyse ne yapalım herşeyin hayırlısı bana dua edin bu konuda ne olur....

senı cok ıyı anlıyorum canım cok haklısın allah enkısa zamanda uzaktastırsın onu yanınızdan bebegın sen e eşınle bı hayat gecırmeyı nasıp etsın allah ınsallah

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.yatıp kalkıp duam bu aldu...

neyse kızlar benim çıkmam lazım şuan görümcemdeyiz kayınvalidem 2 gece onda kaldı zor dayandı eve götürücez birrazdan evde intertim yok komşulardan girdikçe yazarım size hepinize iyi geceler herşey için sağolun görüşmek üzre ....

hamileliğin hayırlı olsun canım

kendıen ıyı bak canım hayırlı geceler allah hepımızın yardımcısı olsun sıkma canını bebegıne ve kendıne dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…