canım ben 1980 doğumluyum 30 yaşında oluyom:) 10 yıllık evliyim
1,5 senedir yaşıyorum ve hala yaşamaya devam ediyorum mecbur ama yaşamak denirse bu hayata bebek yapmayı bile hep düşündüm hatta bebeğime bazen sevinemiyorum bile işte bu kadar zor biri kayınvalidem evde düşman gibiyiz ama yaşıyoruz...
allah sabır versin..umarım problem olmuyodur aranızda klasik kayınvalide durumları yani...canın ne zaman isterse konuşabiilir yazabilirsin...
aynen..bence çok önemli..bende burda ayrı bi şehirdeyim ailemden kimse yok eşimndende bendende ..o yüzden çok sıkıldığım zamanlar oluyo...herkesle herşey paylaşılmıyo..
sağolun zaten konuşunca rahatlıyorum allahtan annem bir mahalle ötemde yani yakınımda tek rahatlığım bu...
benim halimi düşünün artık hala yaşıyorum kayınvalidemle...ve ne zaman kurtulurum allah biliyor...
1,5 senedir evliyim ve gelin olduğumdan beri yaşıyorum ilk sene kayınpederim de vardı kendi martta rahmetli oldu şimdi kayınvalide var maalesef zaten sorun onda kayınpederimin sesi çıkmazdı....
mecbur yaşıcam ev kayınvalidemin ev alıcak ve kiraya çıkıcak durumda yok anlıyacağın mecburum ve düşünüp duyorum...
merhaba bende hamleyim 5 haftalikmis ama ben yurtdisinda yasiyorum yanimda esimden baska kimse yok gerci hamilelik hastalik degil ki dunyanin en guzel seyi degilmi ,buradan ve sizlerden ogrenecegim cok sey olacaktir eminim bebisss geliyoooo yuppiiii
1,5 senedir evliyim ve gelin olduğumdan beri yaşıyorum ilk sene kayınpederim de vardı kendi martta rahmetli oldu şimdi kayınvalide var maalesef zaten sorun onda kayınpederimin sesi çıkmazdı....
mecbur yaşıcam ev kayınvalidemin ev alıcak ve kiraya çıkıcak durumda yok anlıyacağın mecburum ve düşünüp duyorum...
zor valla canım allah yardım etsın allah o kaynanaya bıraz vıcdan versın duygu versın bısey demek cok zor yanı
öncelikle kendini çok yorma ve üzme...hem genel olarak hemde bu hamilelik sürecin boyunca önemli olan sen ve bebeğinin sağlığı...zor durum ben yılda 1 kez dayanamıyorum allah yardımcın olsun...
vicdan ve kalp kesinlikle yok bundan eminim ..... hatta şuan sinirden ağlamak üzereyim neyse ne yapalım herşeyin hayırlısı bana dua edin bu konuda ne olur....
bnde 23 yaşındayım..1 sene 3 ay oldu evleneli
merhaba bende hamleyim 5 haftalikmis ama ben yurtdisinda yasiyorum yanimda esimden baska kimse yok gerci hamilelik hastalik degil ki dunyanin en guzel seyi degilmi ,buradan ve sizlerden ogrenecegim cok sey olacaktir eminim bebisss geliyoooo yuppiiii
neyse kızlar benim çıkmam lazım şuan görümcemdeyiz kayınvalidem 2 gece onda kaldı zor dayandı eve götürücez birrazdan evde intertim yok komşulardan girdikçe yazarım size hepinize iyi geceler herşey için sağolun görüşmek üzre ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?