2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar bende 5 hafta 5 günlük hamileyim ve müthiş bir şekilde kasıklarımda ağrı oluyor sizlerde de oluyor mu bir de iyi bir doktor arayışındayım şişli bölgesinde bildiğiniz kadın doğum dr var mı

ben de çok üzülüyorum böyle annelere hem kızıyorum hem de kendimi onun yerine koyup halini anlamaya çalışıyorum ama tabi ki anlayamıyorum... ne olursa olsun en azından çocuk esirgeme kurumuna bıraksınlar devlet güvencesinde olsun bebek ya sokaklarda başına bir iş gelirse nerden bilecek yani.... Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah...

canlarım sızdede oluyomu cok duygusallasıyorum ben en ufak bı haberde yada baska bsıeyde hemen aglıyorum

aynı durum bende de var canım gözlerim hep dolu dolu dün akşam eşimle sinemaya gittik newyork ta beş minare filmini izledik içim dışıma çıktı keşke şu dönemde gitmeseydim dedim kendi kendime...

bence iterseniz hepimiz boy, kilo ve kaç haftalık hamile olduğumuzu kaç kilo aldığımızı yazalım...ben başlıyım..
oranje...1.53 boy...52.400 kilo..4,5 haftalık hamileyim..kilo almadım...

ben de yazayım o halde :) boy: 1.60 kilo: 48.5 6+3 günlük hamileyim... yerım kilo aldım...

bişey sorcam doktor size hangi vitamini verdi...merak ettimde...

bana bir vitamin yazdı ama ben bir hafta öncesinden kendim folik asit alıp kullanmaya başlamıştım onu söyleyince tamam o halde folik asiti bitir sonra buna başla dedi ama ismini reçeteden okuyamıyorum doktor yazısı değil mi bişey anlaşılmıyo...

folık asıt dıye bı vıtamın canım sabah aksam kullan dedı :84:

ben folik asiti doktora gitmeden forumlardan görüp alıp kullanmaya başlamıştım canım silik çizgi çıkınca... bir hafta günde bir tane kullandm doktor vermemişti sonuçta az kullanayım dedim... bunu doktora söyleyince olmaz ama günde bir tane hiç bir anlamı olmaz dedi... kesinlikle günde 3 tane almalısın dedi ki ilacın içinden çıkan kağıtta da günde üç tane alınmalı yazıyordu... doktor düşün dedi bir arabayı üç kişi iterse hareket ettirebilir, bir kişi iterse hiç bir hareket olmaz aynı şey dedi kesinlikle üç tane alacaksın ki o ilacın etkisini görebilesin dedi... sen de günde iki tane alıyomuşsun ya bence bir prospektüsü oku bakalım orada kaç tane yazıyor canım???

evet canım bana da çok iyi geliyor bu sitede konuşmalarımız... ben daha aileme bile söylemedim hamileliğimi bir kaç arkadaşım biliyor sadece keseyi görmeden aileme söylemek istemedim çünkü... arife günü doktora gidip oradan istanbula gideceğiz ya doktor resim verirse onu gösterip sürpriz yapmak istiyorum inşallah...

gözün aydın cnaım ben de çoook istiyorum kalp sesini duymayı umarım en kısa zamanda duyarım... doktor yasak koydu ise uymak gerekir canım en önemlisi bebeğinin ve senin sağlığın... yasak kalkınca gider hasret giderirsin inşallah :)

aman kızlar boşverin kaynananın istekleri biter mi cam falan silme canım, mutfak dolaplarına uzanmak bile yasak diyo doktorlar...

canım bu kadar kafana takma ben geçen cumartesi günü 5+5 günlükken gittim ve ultrasonra görünmedi normal dedi doktor da... kan değerlerimi hiç bilmiyorum kan tahlili yaptırmadı bana doktor hiç... ama bu kadar erken bebeğin görünmemesi de çok normal diye biliyorum...

bilemiyorum canım normal mi ama kanama vs. yoksa endişe yapmayın diyorlar benim 4+3 te iken kasık ağrılarım olmuştu sonra olmadı hamile olduğumu bile unutuyorum bazen ama herkeste o kadar farklı oluyor ki iyisi mi sen git bir an önce doktora

selam canım sen de hoşgeldin aramıza... yat dinlen Allah'ın izni ile hiç bir şey olmaz inşallah... senin nasıl geçti doktor kontrolleri vs. anlatır mısın bebeğini görebildin mi ultrason ile...

hoşbulduk canım yatıyorum artık hiç bi iş yapmıyorum doktor kontrolleri ii bebeğimi gördüm ultrason da hatta doktorum bi kıpırtı var kalp atışı o dedi inş. ayın 22 sinde kontrolüm var o zaman duyarız sesini de bebeğimin. senin nasıl canım sen gördün mü bebeğini

en iyisini yapıyorsun canım.... ben henüz göremedim canım bebeğimi inşallah pazartesi günü görürürm

Kızlar merhaba
6+0 oldum bugün. Yarın doktor randevum var. Sizce 6+1 de kesede bebişimi görebilirmiyim? doktor normalde haftaya bakacaktık ama bayram giriyor, öncesinde gel dedi. Korkuyorum görememekten...:18:

Kızlar merhaba
6+0 oldum bugün. Yarın doktor randevum var. Sizce 6+1 de kesede bebişimi görebilirmiyim? doktor normalde haftaya bakacaktık ama bayram giriyor, öncesinde gel dedi. Korkuyorum görememekten...:18:

canım göremesen bile korkacak bişey yok bayramdan sonra yine gidersin... ben 5+5 de göremedim mesela gören de var görmeyen de... herkeste farklı oluyo gelişim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…