kızlar sımdı haberlere bakıyorum bız cocugumuz olsun dıye can atarken kucukcekmede cami avlusunda bı bebegı bırakmıslar tek basına ya yenı dogmus zavallı alah boyle annelere akıl fıkır vıcdan versın ya valla mınıcık daha o ya
canlarım sızdede oluyomu cok duygusallasıyorum ben en ufak bı haberde yada baska bsıeyde hemen aglıyorum
bence iterseniz hepimiz boy, kilo ve kaç haftalık hamile olduğumuzu kaç kilo aldığımızı yazalım...ben başlıyım..
oranje...1.53 boy...52.400 kilo..4,5 haftalık hamileyim..kilo almadım...
bişey sorcam doktor size hangi vitamini verdi...merak ettimde...
folık asıt dıye bı vıtamın canım sabah aksam kullan dedı :84:
kıslar nerde oturuyosunuzz ben ıstambuldayım kac senelık evlısınız ben 1 sene 2 aylık
kızlarr folik asit hapından bahsetmişsiniz..folbiol diye bi hap var o günde 1 tane alınıyo.folic plus var o günde 3 tane alınıyo haberiniz olsun.ben folbiol kullanıyorum günde bi tane alıyorum
bende bu sitede rahatlıyorum...her konuda konuşacak şey var..hem farklı topiclerde hem böyle topiclerde...insan her zaman yanındakilerle konuşamıyo..mesela bir kaçdefa hamilelikle ilgili bişey sorsan bişi anlatsan hemen karşındaki insan sıkılıverebiliyo..ve bende kimseyle paylaşma gereği duymuyorum yani detaylı olarak..her konuda..ama burda hepimiz aynı durumlarda olduğumuz için birbirimiz anlıyo ve konuşabiliyoruz..
arkadaşlar iyi akşamşlar dün bebeğimin kalp atışlarını dinledik çok heyecan verici çok duygulandırıcı allahım herkese nasip etsin bu duyguyu bayramda eşimin ailesini görmeye gidecektik doktor yol yasağı koydu gidemeyeceğiz artık kısmet bebişim iyi olsun da:)
bendede zaten bebek olduğuna inanmıyor galiba benimkide aynı bayram temizliği yapmamı bekliyor geçen gözünü önünde cam sildim bereket apartmnın 1. katında fazla yüksek değil tabureye çıkıp sildim umru bile olmadı insan dikkatli ol der dimi ama...
selam arkadaşlar bende ekim ayında hamile olan anne adayıyım bu 2. hamileliğim 10 yaşında bir kızım var ve uzun zamandır 2. bebeği istiyorduk herşey normal olmasına ragmen 1 senedir bir türlü olmadı demekki zamanı varmış bugün doktora gittim 5 hafta 1 günlükmüş bebişim ama moralim biraz bozuk kan testimde bebeğim büyümesi en son cuma günü 2147 idi bugün karından yaptığı ultrasonda birşey göremedi vajinal ultrasonda da sadece kesesini gördük ama içinde bebeşimi göremedik pazartesi tekrar gelmemi söyledi kafam çok karışık inş hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız
kızlarr benim acilen uyumam gerekiyoo...yarın size iyi haberler veririm inşallah canlarr...hepinize tatlı rüyalarrr...:92::92:
kızlar bende 5 hafta 5 günlük hamileyim ve müthiş bir şekilde kasıklarımda ağrı oluyor sizlerde de oluyor mu bir de iyi bir doktor arayışındayım şişli bölgesinde bildiğiniz kadın doğum dr var mı
selam canım sen de hoşgeldin aramıza... yat dinlen Allah'ın izni ile hiç bir şey olmaz inşallah... senin nasıl geçti doktor kontrolleri vs. anlatır mısın bebeğini görebildin mi ultrason ile...
hoşbulduk canım yatıyorum artık hiç bi iş yapmıyorum doktor kontrolleri ii bebeğimi gördüm ultrason da hatta doktorum bi kıpırtı var kalp atışı o dedi inş. ayın 22 sinde kontrolüm var o zaman duyarız sesini de bebeğimin. senin nasıl canım sen gördün mü bebeğini
Kızlar merhaba
6+0 oldum bugün. Yarın doktor randevum var. Sizce 6+1 de kesede bebişimi görebilirmiyim? doktor normalde haftaya bakacaktık ama bayram giriyor, öncesinde gel dedi. Korkuyorum görememekten...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?