canım ,muayeneden onra biraz kanama olmuştur ,pembe bembe o gelmiştir,sonraki günlerde rahim içinde kalan kan kahverengileşmeye başlamıştır ve vücutta onları dışarı atmaya devam ediyo ,korkulacak bşey yok canım sıkma canını,,kırmızıya yakın gelmediği sürece bişey olmaz Allahın izniylee,geçmiş olsunarkadaslar ya cumartesi günü vajinal muayenede kalpa atışlarını duyduk bebişin ama o akşam hafif pembemsi bişey geldi.akıntıyla karışık.muayenede zorlanmıştım zaten. dün aradım doktoru normal olabilir dedi.ama bugünde pembe değil ama rengi değişik akıntım var.koyu krem arasında belli belirsizkahve gibi.çok korkuyorum nedir sizce. progestan hap kullanıyorum.
ayın 25inde 150 idi heralde artık görünür.ben alttan bakmalarını istemiorum..o yüzden biraz beklicez yani..
bende dende hamileyimmmmmmm)) en son 30 eylülde adet gördüm 2 gün önce ögrendim hamiş oldugumu )) çok heyecanlıyım ve mutluyum dün kan testi yaptım orda da ok herşey şimdi ii bir dr bulma sırasında allah isteyen herkese nasip etsin inş.
bende dende hamileyimmmmmmm)) en son 30 eylülde adet gördüm 2 gün önce ögrendim hamiş oldugumu )) çok heyecanlıyım ve mutluyum dün kan testi yaptım orda da ok herşey şimdi ii bir dr bulma sırasında allah isteyen herkese nasip etsin inş.
merhaba hayırlı olsun kan değerin kaç çıktı ? vajinal usg ile değerin 1500 olduğunda kese görünürmüş karnından bakılan usg ile de değerin 5500 lerde iken görünürmüş
slm arkadaşlar ben bu gün dra gittim vajinal usg ile bakıldı ama hiç bi şey gözükmedi gebelik göremiyorum dedi moralim bozuldukan tahlili istedi.sonuç 1631 gözükmesi gerekmiyomuydu?
1800 den sonra gözüküyo canım bence yarın diiil öbür gün git gerçi yarın da değerin 2400 gibi olcak yarın gözükür bence ,inşallah görürsün keseciğini canımm..haber ver olurmuu??
sğl canım ya rahatlattın biraz bende kendi kendime kuruntu içindeydim dış gebelik mi acaba diye onu araştırıyorum saatlerdir:)dra idrar testi yaptım pozitif çıktı dedim dr seni yanılıtmıştır yok gebelik dedi çok kötü oldumbide vajinal usg olduğu için çok uğraştı görebilmek için kasıklarım ağrıyo şimdedi yarın başka bi dra gidicektim gitmeye korkuyorum yine vajinal usg ile bakıcaklar diye..gittiğimde muhakkak haber veririm inş o sevinci en kıza zamanda yaşarım:)
inşallah canım ,bence stres yapma hayırlısı olsun ,dış gebelik çoook sancı yaparmış canım .ama erken teşhiste rahim içine alınabiliyo ,ben asıl boş gebelikten korkuyorum,kalp atışlarını duymak için haftaya çarşamba gitcem inşallah duyarım pıtırcığımın pıt pıtlarını
çok şükür benim sancım yok..boş gebeliğide geçen gün senin yazdıklarını okuyunca senden öğrendim.neler var neler haberimiz yok:) küçücük kalbi nasılda güzel atar şimdi inş duyarsın cnm
bu arada kızlaaarr bende accayip sivilce çıktı yaaa...yüzüm gözüm bi görseniz ,hatta dün kafamda ensemde falan çıktı ,kaşı kaşı bihal oldum bitlendim sandım ,eşim baktı hep kırmızı kırmızı sivilceler var dedii:26:sırtımdada çıkmış şimdi ,çok çirkin oldum ben yaa..kızımmı olcak nee?? varmı böyle belirtisi olan??
benim 5+1 suan da ama ne zaman gidecegimi bile bilmiyorum. yurt disinda yasiyorum gecen sene geldim sistemide tam bilmiyorum guya avrupa ama sagolsun ev doktorum 8 haftalikken falan gondericek asil doktora heralde. cok sacma ama oyle. Turkiyede 6 7 haftalikken gider hamile olanlar ki kontrol edilir normal gebelik sureci mi? diye dedigimde hayir yok burda oyle degil dedi.iste kan tahtili yaptirmaya gittigimde 3 tup kan almisti. beta hcg hormonun yani sira diger vitamin eksikliginede bakildi. D vitamini eksik diye onu verdi. ayrica ben hamile kalmadan once 1 ay sadece folik asit degil folik asidide iceren ( gebelik ve emziren anneler icin ) multi vitamin iciyordum. buna devam etmemi soyledi.
Merhaba kızlar =)
Ben de hamileyim. Çok isteyerek hamile kaldım. 3. Tüp bebek denememizde Allah yüzümüze güldü...
Dün doktorum keseyi gördü ve 5 haftalıkmışız. Kalp atışına10 gün sonra bakıcaz dedi. İnşallah hayırlısı ile miniğimin kalbinin pır pır ettiğini de görelim...
Bir şeyleri çok zor elde edince, rüya gördüğünüzü ve kötü tecrübelerin tekrar geleceğinden korku duyuyor insan. Amaaaa bu sefer çok güzel olacak. Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun. Bebişlerimizi kucaklayalım. Minicik elleriyle bize tutunsunlar ve hiç bırakmasınlar...
canım öyle diil o ,banada karından baktılar ve değerim o gün 2600 olcaktı ,1800 civarında görülüyo karından vajinalin kaç olduğunu bilmiyorum ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?