2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım ,muayeneden onra biraz kanama olmuştur ,pembe bembe o gelmiştir,sonraki günlerde rahim içinde kalan kan kahverengileşmeye başlamıştır ve vücutta onları dışarı atmaya devam ediyo ,korkulacak bşey yok canım sıkma canını,,kırmızıya yakın gelmediği sürece bişey olmaz Allahın izniylee,geçmiş olsun

ayın 25inde 150 idi heralde artık görünür.ben alttan bakmalarını istemiorum..o yüzden biraz beklicez yani..

canım vajinadan bakmalarını tercih etmeyebilriin ,ama doktorun uygun diyosa bence sorun yoktur ,öyle baktıran çok kişi var ,hatta bazen tüp bebek olanlara bile öyle bakıldığı oluyomuş.bu arada canım benim hesabıma göre enin bugün 1200 e çıkmıştır değerlerin bence çarşamba kese gözükür .

selam kızlar bugün başka bi doktora gittim lekelenmeler devam ettiği için. doktor bu haftalarda düşük olsa lekelenme şeklinde olmaz adet gibi başlar çokça ve kırmızı bi kanama olur. lekelenmelerden ileriki aylarda korkarız dedi. yani lekelenmeler ilk haftalarda sıkıntı değilmiş, progestana devam et dedi, rahim içinde hafif kanlanma var dedi, neden bilmiyorum, cumartesi tekrar gel dedi, bunu takip edelim dedi. öyle bakalım. doktora karar veremedim hangisine devam etsem diye kararsızım..

sansee çok saol hesabı yapmışsın valla..doktor aynen de dediğin gibi dedi aradım cumartesi gidicem

merhaba hayırlı olsun kan değerin kaç çıktı ? vajinal usg ile değerin 1500 olduğunda kese görünürmüş karnından bakılan usg ile de değerin 5500 lerde iken görünürmüş

Son düzenleme:

aramıza hoş geldin canııımm:))) hayırlı uğurlu sağlıklı bi bebiş nasibeder inşallah rabbim hepimzee:))

slm arkadaşlar ben bu gün dra gittim vajinal usg ile bakıldı ama hiç bi şey gözükmedi gebelik göremiyorum dedi moralim bozuldu kan tahlili istedi.sonuç 1631 gözükmesi gerekmiyomuydu?

dün hamile olduğumu öğrenince inanamadım bugün doktor müjdeli haberi verince ohhh be dedik darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

merhaba hayırlı olsun kan değerin kaç çıktı ? vajinal usg ile değerin 1500 olduğunda kese görünürmüş karnından bakılan usg ile de değerin 5500 lerde iken görünürmüş

canım öyle diil o ,banada karından baktılar ve değerim o gün 2600 olcaktı ,1800 civarında görülüyo karından vajinalin kaç olduğunu bilmiyorum ama ..

slm arkadaşlar ben bu gün dra gittim vajinal usg ile bakıldı ama hiç bi şey gözükmedi gebelik göremiyorum dedi moralim bozuldu kan tahlili istedi.sonuç 1631 gözükmesi gerekmiyomuydu?

1800 den sonra gözüküyo canım bence yarın diiil öbür gün git gerçi yarın da değerin 2400 gibi olcak yarın gözükür bence ,inşallah görürsün keseciğini canımm..haber ver olurmuu??

1800 den sonra gözüküyo canım bence yarın diiil öbür gün git gerçi yarın da değerin 2400 gibi olcak yarın gözükür bence ,inşallah görürsün keseciğini canımm..haber ver olurmuu??

sğl canım ya rahatlattın biraz bende kendi kendime kuruntu içindeydim dış gebelik mi acaba diye onu araştırıyorum saatlerdir:)dra idrar testi yaptım pozitif çıktı dedim dr seni yanılıtmıştır yok gebelik dedi çok kötü oldum bide vajinal usg olduğu için çok uğraştı görebilmek için kasıklarım ağrıyo şimdedi yarın başka bi dra gidicektim gitmeye korkuyorum yine vajinal usg ile bakıcaklar diye..gittiğimde muhakkak haber veririm inş o sevinci en kıza zamanda yaşarım:)

inşallah canım ,bence stres yapma hayırlısı olsun ,dış gebelik çoook sancı yaparmış canım .ama erken teşhiste rahim içine alınabiliyo ,ben asıl boş gebelikten korkuyorum,kalp atışlarını duymak için haftaya çarşamba gitcem inşallah duyarım pıtırcığımın pıt pıtlarını

çok şükür benim sancım yok..boş gebeliğide geçen gün senin yazdıklarını okuyunca senden öğrendim.neler var neler haberimiz yok:) küçücük kalbi nasılda güzel atar şimdi inş duyarsın cnm

teşekkür ederim canım inşallah ..insan yaşamadn hiç bişeyi bilmiyocanım yaa..neler neler var aslında ,Allah korusun hepimizi ,bebişlerimizii...

ya evet aynısı bende de var.sırtım sivilce dolu.çok kaşınıyor.kaç gündür geçmedide.hayırlısı olsun ne diyelim bebişlerimiz için katlanıcaz artık:)

benim 5+1 suan da ama ne zaman gidecegimi bile bilmiyorum. yurt disinda yasiyorum gecen sene geldim sistemide tam bilmiyorum guya avrupa ama sagolsun ev doktorum 8 haftalikken falan gondericek asil doktora heralde. cok sacma ama oyle. Turkiyede 6 7 haftalikken gider hamile olanlar ki kontrol edilir normal gebelik sureci mi? diye dedigimde hayir yok burda oyle degil dedi. iste kan tahtili yaptirmaya gittigimde 3 tup kan almisti. beta hcg hormonun yani sira diger vitamin eksikliginede bakildi. D vitamini eksik diye onu verdi. ayrica ben hamile kalmadan once 1 ay sadece folik asit degil folik asidide iceren ( gebelik ve emziren anneler icin ) multi vitamin iciyordum. buna devam etmemi soyledi.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar =)

Ben de hamileyim. Çok isteyerek hamile kaldım. 3. Tüp bebek denememizde Allah yüzümüze güldü...
Dün doktorum keseyi gördü ve 5 haftalıkmışız. Kalp atışına10 gün sonra bakıcaz dedi. İnşallah hayırlısı ile miniğimin kalbinin pır pır ettiğini de görelim...
Bir şeyleri çok zor elde edince, rüya gördüğünüzü ve kötü tecrübelerin tekrar geleceğinden korku duyuyor insan. Amaaaa bu sefer çok güzel olacak. Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun. Bebişlerimizi kucaklayalım. Minicik elleriyle bize tutunsunlar ve hiç bırakmasınlar...

niye öyleki acabaa?? aslında mantık şu olabilir bizde burda keseyi gördük ama zaten 8. haftayı bekliyoruz kalp atışlarını duymak için onu duyduktan sonra kesşnleşece k herşey ,şuanda senden farlı olarak yaptığımız hiç bişey yok ,bende vitamin ölçümüne falan bakılmadı mesela bitane folik asit alıyorum haftada 1 oda ....yani buyüzden endişelenme ,sadece kese görme olayı yaşamamışsın ,onuda senin haftalarda gidip göremeyenlerde var ..inşallah sorunsuz bi şekilde alırsın beişini kucağına hepimizin dileği bu...:13:

hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canım yaa:))) inşallah sorunsuz bi şekilde alırız kucaklarımıza bebişlerimizi:)bende daha duymadım pıt pıtları haftaya çarşambaya gün verdi doktorum..

canım öyle diil o ,banada karından baktılar ve değerim o gün 2600 olcaktı ,1800 civarında görülüyo karından vajinalin kaç olduğunu bilmiyorum ama ..

:26: bana da doktor söyledi o değerlerde görüleceğini yoksa bildiğimden değil yani kişiden kişiye değişir belki görünmesi kiminde değer 95 iken bile karından görünmüş şaşırdımben de nasıl görünür diye ben de SAT 1 ekim 28 ekim akşamı idrar ile öğrendim hamile olduğumu 29 ekimdeki kan tahlilim 330 çıktı. 31 ekimdeki kan tahlilim de 1300 çıktı aradaki yükseliş 2 kat olmalıyken 4 kat çıktı çok korktum ama beklemekten başka çare yok kese görünmez çok erken dedi doktor 6 kasım sabahına randevu aldım inşallah görünür o zaman bu değerlere göre ya testlerden biri yanlış ya da çoğul gebelik var dedi doktor tek yumurta olgunlaştırıyorum her ay ben ve ailede çoğul gebelik yapan kimse yok :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…