aynen canım benim işim hiç bitmiyor.daha bir gün bile bilmemki ayaklarımı şöyle uzatıp hiçbir iş yapmadan gün geçirdiğimi.hep iş hep iş.bak dayanamadım yine temiz evi sildim süpürdüm toz aldım lavabolar derken canım çıktı.balkonlarıda yıkayayım da tam olsun bari.temizlenen salonuma bikez bile girmedik ama orayı da sildim.yok yok ben kesin hastayım:)canım aynen keşke hortum takılsa.ama tüm musluklarım büyük musluk.olmuyor.eşim de sağolsun hiç yardımcı değil kadını çağır yıkasın diyor.ay sadece balkon yıkamaya kadın mı çağırılır yaa..off o da çok çalışıyor bişey diyemiyorum..
kutlaman için sağol canım.inşallah 3 kişilik çekirdek ailemizle mutlu huzurlu oluruz..şimdi kızımın mail adresinden(eşim tüm versiyonlarını ve tüm sitelerden kızına mail adresi almış)kızım adına mail attım babacığına:)iyice buldumcuk oldum yaaa
ben de çok halsizim bugün canım hiçbir şey yemek istemiyor.çarşıda yerim artık.işlerim bi bitsin.canım aslında aldığım perde çok güzel şirin ama ben biraz zenginleştirmek istiyorum tabii olursa..
normal doğumdan korkuyorum ama acıdan değil bebğim oksijensiz kalır diye.acı eşiğim çok yüksektir dayanıklıyımdır helede böbreğinden kum döken benim için sancı çok da korkutmuyor beni.ama sezeryandan da korkuyorum yaa.belimden iğne yaptırmak ameliyat odasında yalnız olmak ürkütüyor beni.bide çok soğuk oluyor ya ameliyat odasıı.off.canlı canlı yaaa
amaann Allah hayırlısını versin.öyle ya da böyle çıkacak bu kız burdan.sağlıkla çıksın inşallah..
canm benim sen dolabı mobilyacıda bırakıcaktın erken getirdin eve onu bahane edip geliyolar .
kızlar hani dünkü süpürge vardı yaa o hala fişteydi mutfakla küçük odamız var orayı süpürdüm sonra yemek molası verdim belim çok ağrıyo banyo paspaslarını yıkamıştım sermiycem.demin mutfak camından uzaktan baktımda dışarda toz duman olmuş allah allah kamyonlar felanmı geçti diyorum meyer benim camın tozuymuş...kızlar aslında çok temizimdir yani.
ay canım alemsin.demek camın tozuymuş haa.seni temiz ev kadını..ay boşver ben her gün yapıyorum da ne oluyor aynı tas aynı hamam.sabahtan beri canım çıktı yarın yine aynısı.evde 2 kişiyiz nasıl kirleniyor anlamıyorum ya da ben deliyim bana kirlenmiş gibi geliyor çok takıntılıyım çookk...akşama misafirlerim var kocama doğum günü yapıyorum ama haberi yok.her yıl değişik sürpriz hediyeler alırdım bu yıl valla ancak sürpriz doğum günü yapabiliyorum ama şimdi gittim hediyemi de aldım.
ayy kızlar perdeciler o kadar yoğun ki küçük iş olduğu için yapamayız dediler.bende baumax a yaptırıcam onlar yaparız demişlerdi.eşime ölçüyü aldırırım hem 1 günde veriyolarmış.olmadı öyle takarım yahuuu perdeye baktım da epey süslü zaten..
ay öldüm çarşıda nasıl sıcak anlatamam.valla bidaha çıkmam bu saatte.hamilelik yüzüme leke atmıştı kızlar şimdi güneşde daha çoğalacak diye korkuyorum 50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum ama bidaha şapkasızda çıkmam..abiyelere baktım.ama hiç beğenemedim bakalım düğünde ne giyeceğim.kendime bir sürü makyaj malzemesi aldım.eskileri attım farları allıkları allık fırçamı falan..bir sürü para harcadım hep kızıma değil ya ona bişey almadım bu defaaazaten kavga ediyoz kaburgamda kesin kırık var inanın çok ağrıyor..
çok yorulmuşum kalkamıyorum yaa..kısırı yapmam lazım eşim gelmeden..böreği yapmıştım zaten.bir de yaş pasta yeter değilmi arkadaşlar..
heves ettım bende canım gelsın gozumun onunde dursun dıye am ane sankı ev aldım gıbı gormeye gelıyolar
valla alemsın serapf cım ya olsun tozlu camda bakması ıyıdır dısarıı kaynanamlar geldı aksam bana dıyo camalrın tertemız ne zaman sıldın dedım gecen hafta sıldım ıyı dedı neys egorumcemın ufak oglu bız yemek yerken kendı kendıne oynuyodu esımde erken bıtırdı yemegı kızla oynuyodu erkek yegenı kızla oynuyo dıye sen kos kolunu ısır esımın şişti morardıı adam kızardı bısey yapamadı 2 yasına gırcek cocuk bende sınırlendım esım dövmedı cocugu dıye gıttım burnunu sıktım ısırdım agladı :) oh canıma degsın sonra kaynanam ufaklıgı kovalarken sen düş sandalyenın köşesıne kulagını vurdu oda morardıı yarıldı tam ustu görumcem delırdı cocuk bı yandan aglıyo esım bı yandan yegenıne bakıyo ortalık kıyamete dönduu bende mutfaktaydım bu arada :) sonra gorumce sınırlendı hemen gıyınıp gıttıler 9da :) degısık bı aksamdı yanı gunduzde guzel gecmıstı arkadasım vardı ıkı tane ıkısınınde bebegı vardıı sevdık oturduk sohbet ettık
serap var ya gülmekten öldüm sana ama arkadaşım eş konusunda yalnız değilsin.benimkide hem ev işleri konusunda hem de tamirat konusunda pek bir beceriksizdir.hatta geçen vidalama makinası aldık iyi öğren bunu diyor bana.kendi yapamaz çünkü:)eşimin kafası sadece derse çalışmış valla,yoksa kimse ona iş vermezmiş bence:)2 kişiyiz nasıl kirleniyo konusunu biraz açmak istiyorum öhö öhö başlıyorum şimdi sevgili kocam işten geldiğinde yatak odasına gidiyo bak onu yapıyo allahı var :)) çoraplar gömlek ortada yerde odanın banyosuda var sepete basket bile yapsa girer o çorap neyse mutfağa geçiyoz.tamam sen otur ben yaparım dediği an mutfağa geriye bakmadan çıkıyorum o mutfaktan arkadaşım ayıptır söylemesi karpuz kesilince mutfak tanınmaz hale gelirmi yahu oda oturma odası daha doğrusu orası bizim bahçemiz sanki neyse daha anlatmayayım.çok şirin olduğu için kızamıyorum.bu arada bu işlere becerisi tabiki olmaya bilir doğasından kaynaklı tabiki ama bi çivi çakamasına ne diyelim. bişey anlatayım size ilk evlendik taşındık bi resmimiz var büyük tablo asılacak bizimki ölçü aldı duvara ortaladı kapıcı buraya asacak dedi peki ismet kapıcımız herşeyimiz bizim neyse geldi ismet ben söyledim gerekeni ismet astı dedimki ismet abi sanki tam ortada değil gibi görseniz işaretli yerle arasında oldukça mesafe var neyse kibarca söylüyoruz adam bize lazım kırmımak lazım ismet ne desin yok yok onun yeri iyidir ben beyendim yenge iyi günler dedi gitti.lambamız çalışmıyo ampul değişecek alt tarafı bey lamba değişicek hangi lamba bende sinirlendim sanki bilmiyo kimin olucak komşunun dedim o zaman bize ne canm gel yatalım dedi.yaaa arkadaşlar beni düşünün artık bide ondan 1 tane daha geliyo.
bizde geliceksek yetmez tabiki sen bişeyler daha yap
merhaba kızlar neler yapıyosunuz bakalım offf ben hergun cekmecelerle ugrasıyorum az az yapıyorum valla calısmak daha ıyıymıs evde bırsuru ıs cıkıyor bıtmıyor daha yapacak ıslerım var ve yıne bırsuu utu var
kızlar dun canım cok sıkıldı esımle dogum sonrasını konusuyorduk onceden soyle konusmustuk benım annemle kayınvalıdem sırayla bakacaklardı bebıse ...ama esım dun dedıkı annem geldı mı gerı gıtmez yazı burda gecırır cunku esımın babası vefat etmıs kız kardesı de yurt dısına gıdecek annem yalnız benım ıcım rahat etmez ne yapacak evde tek basına dedı hak verdım doğru soyluyor ama 15 tatılde annemle ıkısı burdaydı ben cok arada kaldım annem sessız yapılıdır kayınvalıdem tam tersı .o geldı mı burayı evı gıbı gorur ıstedıgı gıbı yemegı yapar ıslerı halleder sagolsun ama buarada annemede komutlar verır ben oyle oldu mu uzuluyorum ve annem ılk geldıgı ıcın yabancı gıbı hıssettı kendını...ve her seye cok mudahele eder kotulemek ıstemıyorum bızı dusunuyor ama abartı olunca bellı bır sure sonra bunalıyorum evımde rahat ıstedgım gıbı davranamıyorum yanı benı zor bır surec beklıyor bebek olunca herkes ayrı bırsey derse streslı gececek gunler..ve ben bebısımle oyle bır sıkıntı yasamak ıstemıyorum offffffffff umarım hersey guzel olur
merhaba kızlar neler yapıyosunuz bakalım offf ben hergun cekmecelerle ugrasıyorum az az yapıyorum valla calısmak daha ıyıymıs evde bırsuru ıs cıkıyor bıtmıyor daha yapacak ıslerım var ve yıne bırsuu utu var
kızlar dun canım cok sıkıldı esımle dogum sonrasını konusuyorduk onceden soyle konusmustuk benım annemle kayınvalıdem sırayla bakacaklardı bebıse ...ama esım dun dedıkı annem geldı mı gerı gıtmez yazı burda gecırır cunku esımın babası vefat etmıs kız kardesı de yurt dısına gıdecek annem yalnız benım ıcım rahat etmez ne yapacak evde tek basına dedı hak verdım doğru soyluyor ama 15 tatılde annemle ıkısı burdaydı ben cok arada kaldım annem sessız yapılıdır kayınvalıdem tam tersı .o geldı mı burayı evı gıbı gorur ıstedıgı gıbı yemegı yapar ıslerı halleder sagolsun ama buarada annemede komutlar verır ben oyle oldu mu uzuluyorum ve annem ılk geldıgı ıcın yabancı gıbı hıssettı kendını...ve her seye cok mudahele eder kotulemek ıstemıyorum bızı dusunuyor ama abartı olunca bellı bır sure sonra bunalıyorum evımde rahat ıstedgım gıbı davranamıyorum yanı benı zor bır surec beklıyor bebek olunca herkes ayrı bırsey derse streslı gececek gunler..ve ben bebısımle oyle bır sıkıntı yasamak ıstemıyorum offffffffff umarım hersey guzel olur
Bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başladım bir makine yıkadım astım ama askılığım doldu minicik şeyler ama birsürü yer kaplıyolar... ikinci makineyi açmadım diğerleri kurumadan çünkü balkonda kurutmak istemiyorum miniğimin eşyalarını. üç makine kıyafet ayırdım bir makine de nevresim pike takımları ve battaniyeleri yıkayacağım sonra hepsini temiz bir çarşafa sarıp öyle koyacağım dolaba hazır dursun hepsi sonra elimiz değmeyebilir belki...
evde olunca iş hiç bitmiyor canım.ben çalışırken haftada 1 kez kadın gelir temizlerdi ve onun temizleğiyle 1 hafta elimi bir şeye sürmezdim süremezdim vakitsizlikten ama şimdi evdeyim ve neredeyse her gün ev süpürüp toz alıyorum..
canım maalesef aileler arası çatışma hep oluyor.benim olmadı çünkü hiç benim evimde ikisi birden olmadılar.olsalarda kayınvalidemin anneme öyle davranmasına asla izin vermem tabi annem de kayınvalideme öyle yaparsa izin vermem.ama ne yazıkki oğlan annleri kendilerini daha bir üstün görüyorlar kız annelerinden.oğlumun evi havası tüm benliklerine yerleşiyor.eşin belki yaz boyunca annesinin kalmasını düşünüyor lakin belki de kayınvaliden böyle olmasını istemeyecek.eğer öyle olsa bile geçici bir süre olduğunu düşünerek kendini rahtalat tatlım.doğumdan sonra lohusalık döneminde hiçbir strese maruz kalmadan al bebeğini gir odana birlikte vakit geçirin annelerde ne yapıyorsa yapsın tıka kulaklarını..eşine anlatmayı denesen annesinin bu tavırlarının seni ve anneni çok rahatsız ettiğini güzel bir dille söylesen belki faydası olur.ne kötü demi hep arada kalan bizler oluyoruz ve taviz verip tatlı dille sürekli açıklama yapmaya çalışan..bayan olunca kaderimiz işte canım ne yaparsın..
benim kayınvalidemde ben geleceğim torunumu ilk hastanede ben giydireceğim eve benim kucağımda gelecek gibi laflar etti.bende eşime ilk hamile kaldığımdan beri lohusalığımda annenin gelmesini isterim fakat babanda kadın gibi annenle geldiği için rahat edemem canım zaten zor bir süreç benim için yaz ayı sıcak evimiz aşırı hep yatak odasında duramam bunun kanaması var her şeyi var ama babnla olmaz dedim ve beni haklı buldu.ilk önce kimi istiyosan o gelsin dedi.bende ablamla annemi istiyorum dedim anlaştık.lohusalığımın zor dönemleri bittiği an annenler gelsin dedim.aslında kayınpederim gelmese kayınvalidemi isterim temizliğinede yemeğinede bakacağınada bana eminim ve güvenirim ama kayınpederim işi bozuyor..halbuki düşünmesi lazım ne işim var erkek olarak diye ama düşünmüyor işte..
sıkma canını her şey olacağına varıyor.düşünme boşver annecik bebişin üzülmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?