2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

resmiyeceğim ne yapıyorsun bakalım...ben duşumu aldım süslendim makyajımı yaptım tam giyinirken eşim aradı geçikeceğim 2 saat diyeeeneyseee uzattım ayklarımı keyif yapıyorumm..

ohhh ne güzel erkenden hazırsın yine her zmanki gibi ben daha bu saat oldu geceliklermle duruyorum :) dinlen bir kaç saat işte canım iş yapmaya kalkma bak süsün bozulur :) gerçi sen yapacağım dedikten sonra seni kimse tutamaz o ayrı
 

haklısın canım bugün çok daha iyi anladım ki kurutma makinası ekmek su gibi bişey artık bizim için. kışa alırız demişti eşim ama ben onu en kısa sürede aldırayım bu iş böyle olmaz bir makinde askılık doluyor ki tek makinayla olacak iş de değil bu. canım sürpriz yapıp erken gelmeye kalkarlarsa hazır dursun diye yıkamaya katrar verdim ben aslında en başta sonra yıkarım demiştim ama tertemiz çarşafa sarıp kaldırınca toz falan olma şansı da yok hem. ne kadar hazır olursa o kadar iyi olucak bizim için snra ya kalkıp yapmaya mecalimiz olmazsa başkası yapınca da içime sinmez benim illaki kendi elim değecek :)
 
tabiiki gelsinler ama kayınvalideme de söyledim anne ablam ve annem gelecekler onlar gidince gel istersen dedim .o da hepimizin aynı anda orda olmamızın anlamı yok dedi amaç sana faydalı olmak annenler gelsin gitsin sonra biz geliriz dedi bende tamam dedim ama isterseniz 2 günlüğüne gelin görürsünüz bebişi dedim nasıl olsa abisi var burda ablası var kayınpederiminde ablası var kalırsınız orda dedim bakarız dedi..ama ablam gidince küçük ablam gelmeyi düşünüyor ondan sonra kayınvalidemler gelsin şekerim:)kayınpederle zor oluyormuş eşim anlattı çok sıkıntı çekmiş yazık aman sen çağırma hemen dedi:)
işimi yaptım hayatım dururmuyum hiç:)ama şimdi ütü çok yapsam mı diye düşünüyorum sonra şeytan dürtüyor boşverrr kuru temizlemeye götür diyee:)
 

maşallah ne güzel kayınvaliden ile konuşup anlaşmışsınız keşke herkes o adar anlayışlı olsa yaa benimkine öyle bişey desem hemen düşer suratı anlayış diye bişey yok hep kendi istediği gibi olacak herşey. maşallah şekerim hızlısın valla ne diiym bugün hiç iş yapasım yok inanır mısın yatağımı bile toplamadım depresyonda gibiyim içim daralıyo.
 

inan almadan önce bu kadar elzem olduğunu düşünmezdim ama çamaşır makinası gibi gerekli.ben bosh aldım ama kuzenim simens kullanıyor.onunkini daha çok beğendim ben..daha az kırıştırıyor benimkine göre ve daha kısa sürede kurutuyor.hoş bir sürü programı var benimkininde.atıyosun çamaşır az ise sensörlü olduğu için 2 saat da yazsa bazen 1 saatta 40 dakikada kurutuyor..al bence kışı bekleme.hem bebişler işçin çocuk doktorları tavsiye ediyor çünkü çamaşırın tozunu aldığı için alerjiyi engelliyor.hem balkonda kurutmamak lazım toz böcek sinek derken bebişlerimiz kıymetli canım..
 

hmm ben araştırmalara başlayayım o halde önerilerin için teşekkürler ben de hangi markaya baksam diye düşünüyordum ilaç gibi geldi cevabın :) ben evin içinde kuruttuğum halde az önce odaya bi gittim sinek eldivenine konmuş içim gitti sonraki makine için ayırdım yine ve sineği de öldürdüm. pencereyi açmıştım çabuk kurusun diye sineklik oluğu halde aralıktan girmiş naıl pis şeyler bu sinkler yaa....
 

valla ben boshtan da çok memnunum.çok da aşırı pahalı değil.ve çok elektrik de takmıyor üstelik B sınıfı aldığım halde canım.off yaz ayı ve sinekler.benim evimin çevresinde pek olmuyor denize çok yakın olduğumuz için midri nedir.
 

hepsiburada.com da siemenslerde inddirim varmış. ama c sınıfı yazıyor. bir de bacazı ibaresi var bacalı ne demek ki.
 

ah ahhh buraya yakın su kuyusu mu ne varmış o taraftan geliyomuş bu sinkelr diyolar keşke hiç olmasalar ama ben sineklikli pencere açtığım halde eve girebiliyolar düşün e kadar çok var vurda. ayy bir an önce şu özelleştirme tamamlansa da gitsek buralardan ya bıktım artık küçük ve fazla gelişmemiş bi yer deniz için bile ya tekirdağ ya da vize tarafına gitmemiz gerekiyo.
 
alacan zaman söyle kuzenimden sımensin model kodunu öğreneyim.oo peşin 800e aldı ben boshu 900 e aldım..
 
neyse gideyim de saçlarıma maşa yapayım.dün kendime güzel bir hamile keten pantolon aldım.onu da giyerim.şık olayım da kocamın gözleri ayrılsıınn:)
 
neyse gideyim de saçlarıma maşa yapayım.dün kendime güzel bir hamile keten pantolon aldım.onu da giyerim.şık olayım da kocamın gözleri ayrılsıınn:)

her zaman şık ve bakımlı olmalıyız canım hemilelşkte hele zaten insan koca göbeğiyle kendini yeterinde güzel hissedemiyor. bi doğuralım daforma girelim yeniden diyorum artık :)))
 
kızlar merhaba nasılsınız internetimin süresi dolmuştu bugun yüklettim ve ancak girebildim nete evdeyim sözde ama inanın sırtım benimde yer görmüyo sanki sırtımda iğne var yatınca batıyomus gibi 5 dk sonra zıp kalkıyorum yatayım demi yok olmaz öle eziyet etmek lazım kendimize demi:) dün bebişimi görmeye gittik kızlar büyümüş kızımız dr bu cok inatcı olacak dedi yine yüzünü tam göstermedi kolunu emiyodu dün uyurken çok komikti:) haftaya carsamba izmire gideceğim için dr salı günü nst ye gir dedi bakalım haftaya nst ye giricem nasıl bişi anlatırım size inş bi sıkıntı olmaz gideyim kızımın kıyafetlerini yıkayacagımdha alınacak bi kaç sey var oo daha cok işim var yani:)
 
Selam kızlar nasılsınız bakalım bugün neler yaptınız??? epeydir kimse de yok topikte akşam oldu toplaşalım konuşalım diyorum... ben kapatmıycam bi süe gelen olur diye bekliycem...
 
slm kızlar;
Bugün 4 günlük tatile girdik çok mutluyum,hele oğlum benden daha mutlu,gerçi 1 hafta sonrada doğum iznine ayrılıcam artık.
1 haftadır nete bile çok az girebildim.Oğlum hastalandı 2 gece hiç uyumadan devamlı ateşini kontrol ettim.annelik çok güzel ve çok zor bir meslek gerçekten..sabahta okula gittim.çok şükür şimdi iyi. herhalde yorgunluktan olsa gerek benimde 2 gündür kulaklarım uğulduyor arkadaşlar,dr a sordum tansiyonunu ölçtür dedi, ölçtürdüm ve 12-9 çıktı küçük yükselmiş korkuttu beni çok dr umda yorgunluk ve uykusuzluk tan kaynaklanmıştır,devam ederse gel hemen idrar tahlili yapıp gözlemleyelim dedi.İnşallah çabuk geçer de başıma iş açmaz bu tansiyon..
Arkadaşlar Elif in bebeğinin sağlığı iyiye gittiğini duyunca çok sevindim.Artık nüfüs kağıdı da var,inşallah bir an önce kucağında olur miniği..
sevgiler hepinize...
 
kızlar iyi akşamlar şimdi kocam markete gitti bi dolu şey istedim valla gene sizde öylemisiniz. 19 mayıs için ben ne dedim kocaya biliyomusunuz önce geldi işten ben yarın işe gitmesemmi dedi sonra ben ne dedim ama gülmeyin bak 21 mayıs gençlik spor bayramı dimi dedim heeeeeee aynı zamanda 21 mayıs ekinoks dedi şimdi internete girdiğimde gördüm öyle gülüyorumki kendime
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…