resmiyeceğim ne yapıyorsun bakalım...ben duşumu aldım süslendim makyajımı yaptım tam giyinirken eşim aradı geçikeceğim 2 saat diyeeeneyseee uzattım ayklarımı keyif yapıyorumm..
kolay gelsin tatlım.kurutma makinesi olunca ben arka arkaya attım hepsini bir günde 5 makine yıkadım kuruttum..bebiş oluncada kurutma makinesi çok işime yarayacak hem ütü istemiyor hem dezenfekte oluyor..vakit alıyor ama o kadar zevkliki canım hele ütüleyip dolabına astıkça..gelip gidip bakıyorum ben de eşim de..
ben nevresimlerini uyku setlerini henüz yıkamadım onları 2 hafta kala halledicem yıkayıp ütüleyip yatağına sericem.şimdiden tozlanmasın..
tabiiki gelsinler ama kayınvalideme de söyledim anne ablam ve annem gelecekler onlar gidince gel istersen dedim .o da hepimizin aynı anda orda olmamızın anlamı yok dedi amaç sana faydalı olmak annenler gelsin gitsin sonra biz geliriz dedi bende tamam dedim ama isterseniz 2 günlüğüne gelin görürsünüz bebişi dedim nasıl olsa abisi var burda ablası var kayınpederiminde ablası var kalırsınız orda dedim bakarız dedi..ama ablam gidince küçük ablam gelmeyi düşünüyor ondan sonra kayınvalidemler gelsin şekerim:)kayınpederle zor oluyormuş eşim anlattı çok sıkıntı çekmiş yazık aman sen çağırma hemen dedi:)kayınvaliden mutlaka doğumda gelmek ister canım torununu görmek ister eşin güzel bir dille babası gelirse rahatsız olacağını ancak annesinin yalnız gelmesinin daha iyi olacğaını anlatsın anlar muhakakk. bizim de alt komşumuz dğu yaptı bir kaç hafta oldu kayınvalidesi ve kayınpederi buradalar o günden beri kadın nasıl rahat ediyordur bilemem onlarla... ben de asla istemem kayınpederimin gelmesini gelse de eşime söylerim gitsin diye yollar onu.
işimi yaptım hayatım dururmuyum hiç:)ama şimdi ütü çok yapsam mı diye düşünüyorum sonra şeytan dürtüyor boşverrr kuru temizlemeye götür diyee:)ohhh ne güzel erkenden hazırsın yine her zmanki gibi ben daha bu saat oldu geceliklermle duruyorum :) dinlen bir kaç saat işte canım iş yapmaya kalkma bak süsün bozulur :) gerçi sen yapacağım dedikten sonra seni kimse tutamaz o ayrı
tabiiki gelsinler ama kayınvalideme de söyledim anne ablam ve annem gelecekler onlar gidince gel istersen dedim .o da hepimizin aynı anda orda olmamızın anlamı yok dedi amaç sana faydalı olmak annenler gelsin gitsin sonra biz geliriz dedi bende tamam dedim ama isterseniz 2 günlüğüne gelin görürsünüz bebişi dedim nasıl olsa abisi var burda ablası var kayınpederiminde ablası var kalırsınız orda dedim bakarız dedi..ama ablam gidince küçük ablam gelmeyi düşünüyor ondan sonra kayınvalidemler gelsin şekerim:)kayınpederle zor oluyormuş eşim anlattı çok sıkıntı çekmiş yazık aman sen çağırma hemen dedi:)
işimi yaptım hayatım dururmuyum hiç:)ama şimdi ütü çok yapsam mı diye düşünüyorum sonra şeytan dürtüyor boşverrr kuru temizlemeye götür diyee:)
haklısın canım bugün çok daha iyi anladım ki kurutma makinası ekmek su gibi bişey artık bizim için. kışa alırız demişti eşim ama ben onu en kısa sürede aldırayım bu iş böyle olmaz bir makinde askılık doluyor ki tek makinayla olacak iş de değil bu. canım sürpriz yapıp erken gelmeye kalkarlarsa hazır dursun diye yıkamaya katrar verdim ben aslında en başta sonra yıkarım demiştim ama tertemiz çarşafa sarıp kaldırınca toz falan olma şansı da yok hem. ne kadar hazır olursa o kadar iyi olucak bizim için snra ya kalkıp yapmaya mecalimiz olmazsa başkası yapınca da içime sinmez benim illaki kendi elim değecek :)
inan almadan önce bu kadar elzem olduğunu düşünmezdim ama çamaşır makinası gibi gerekli.ben bosh aldım ama kuzenim simens kullanıyor.onunkini daha çok beğendim ben..daha az kırıştırıyor benimkine göre ve daha kısa sürede kurutuyor.hoş bir sürü programı var benimkininde.atıyosun çamaşır az ise sensörlü olduğu için 2 saat da yazsa bazen 1 saatta 40 dakikada kurutuyor..al bence kışı bekleme.hem bebişler işçin çocuk doktorları tavsiye ediyor çünkü çamaşırın tozunu aldığı için alerjiyi engelliyor.hem balkonda kurutmamak lazım toz böcek sinek derken bebişlerimiz kıymetli canım..
hmm ben araştırmalara başlayayım o halde önerilerin için teşekkürler ben de hangi markaya baksam diye düşünüyordum ilaç gibi geldi cevabın :) ben evin içinde kuruttuğum halde az önce odaya bi gittim sinek eldivenine konmuş içim gitti sonraki makine için ayırdım yine ve sineği de öldürdüm. pencereyi açmıştım çabuk kurusun diye sineklik oluğu halde aralıktan girmiş naıl pis şeyler bu sinkler yaa....
valla ben boshtan da çok memnunum.çok da aşırı pahalı değil.ve çok elektrik de takmıyor üstelik B sınıfı aldığım halde canım.off yaz ayı ve sinekler.benim evimin çevresinde pek olmuyor denize çok yakın olduğumuz için midri nedir.
hepsiburada.com da siemenslerde inddirim varmış. ama c sınıfı yazıyor. bir de bacazı ibaresi var bacalı ne demek ki.
valla ben boshtan da çok memnunum.çok da aşırı pahalı değil.ve çok elektrik de takmıyor üstelik B sınıfı aldığım halde canım.off yaz ayı ve sinekler.benim evimin çevresinde pek olmuyor denize çok yakın olduğumuz için midri nedir.
alacan zaman söyle kuzenimden sımensin model kodunu öğreneyim.oo peşin 800e aldı ben boshu 900 e aldım..
neyse gideyim de saçlarıma maşa yapayım.dün kendime güzel bir hamile keten pantolon aldım.onu da giyerim.şık olayım da kocamın gözleri ayrılsıınn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?