2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Herkese merhaba güzel anneler...

Yaklaşık bir saat kadar önce geldik eve, eşim öğlene kadar izin almıştı zaten işe gitti ben de tabi sizleri özledim hemen açtım bilgisayarımı, geçmişe bir göz attım pek yazılmamış ama haftasonları zaten genelde sakin oluyo bizim topiğimiz... mnik yavrulardan kisi hastaymış onlara geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum. Biz de böyle hastalıklarını falan yaşaycaz mutlaka çok üzülücaz o geldi okurken aklıma Allahım onlara sağlık versin öncelikle sonra da bize tabiii :)

Bu haftasonu son kez gittik istanbula ve ayrılık zor geldi normalde her ay giderdik o yüzden daha rahat olurdum ama olsun artık onlar gelirler inşallah. ama güzel geçti kardeşim de gelmişti onunla da görüşmüş olduk kayınvalidemin misafirleri gelmişti dün onlarla geçirmek zorunda kaldım zaten günümü de ama iş falan yapmadım sırtım çok ağrıyo benim evde bile yavaş yavaş yapıyorum sürekli dinlenerek misafir ağırlayacak hiç halim yoktu zaten ben çağırmadım kendisi bie sormadan misafir çağırıyo biz varken madem yapsın o halde bana ne... bir ara misafirlerin yanında otururken kayınvalidem geldi benden çatı kattan birşey getirmemi istedi zaten merdiven inip çıkmak beni öldürüyo bu halimle beni göndermesine sinir oldum eşime seslense halbuki koşar getirir ama ben oturuyorum yardım etmiyorum diye bana dedi zannedersem. neyse tamam dedim giderken arkamdan bişeyler diyo yavaş git dikkatli ol falan ben de sinirlendim merdivene sertçe bi bastım baya ses çıktı ayy düştün mü yoksa diyo ses vermedeim gittim getirdim dediği şeyi yine otrudum bi daha bişey söyleyemedi zaten :)

aman kaynanama içim bi türllü ısınmıyo zaten sanırı ondan çok dokunuyo her dediği yaptığı :)))

Mehtapcım senin de güzel geçmiş sevindim iyi geçmesine

alemsın canım ya ne ısın var senın catı katında ya gıtsın kendısı alsın ala ala cok bılıyo anca der onlar onu bunu yap dıye senın oturman onun zoruna gıtmıstır bence uyuz kadın benımkıde dıyo gorumc evarken kızım sen cocoukalrına bak ben manava gıdıyorum 5 dk yok arası manavla banada dıyo send emakınaya tabakalrı doldur sofrayı sıl falan sankı ölüme gıdıyo ya iş soylyo bırssuru :) bend ebıtırdım utuyu sımdı arkaddasıma gıtcem bıraz oturayımm gormedım bı kac gundur ufaklıgını

kızlar merhaba nasılsınız bakalım hafta sonunuz gezerek geçmiş ne güzel gerçi bizde bu bi avuc adada geziyoruz ama ezberledik artık heryeri hele ben yoldaki bütün cukurrları ezberlemiş durumdayım eşime birazdan cukur var serit değiştir dedikçe adamcagız gıcık oldu ama napıyım hergn işe gidegele öğrendim artık:) ama artık evhanımıyım dershaneyi bıraktım cumartesi ama malesef bün gece hiç uyuyamadım artık uyku denilen bişi kalmadı bende bebişim hareket ettikçe uyanıyorum resmenki ben çok derin uyurdum.
aysozg çok teşekkür edrim eklemişsin buarda gezip geldin ilginin olmasıda ayrıca güzel arada böle seyler yapıp bizi sevindiriyorlar işte:)
buarda kızlar bebeğinin odasını hazırlayan yokmu resimlerini eklesenize benim bebişimin malesef bi odası olamıyacak burdan gidene kadar amam yatak odasını ben izmire gidince eşim boyatacak ve dolaba bebek figürleri falan yapıstırmak istiyorum birde burdan verecekleri karyolayı süslemek istiyorum yanlız cibinlik istiyorum ben ama onu nasıl yapabilirim bi fikir üsretemedim fikri olan varmı ?

canım eger sepete cıbınlık ıstıyosan tül alarak susleyebılırsın ama hazır cıbınlıkler satılıyo cok guzeller ama yataga yapıcaksam cıbınlık ona cubuk gıbı bısey laızm bıldıgım kadarıyla sen neye yapıcaksın cıbınlık

ay maşallah kaynanana nazar değmesin hep böyle iyi olsun inşallah :) fazla yüzgöz olmadıkça iyi olmak gibisi yok zaten yoksa iki taraf da geriliyo ve mutsuz oluyo ne kadar olsa daa...

yol beni de mahfetti canım 1.5 saatlik yol bile bana çok geldi bu sefer hele gelirken nefes alamadım bi an ama yine de sondu zaten bir kereden ne olacak be canım zaten büyüdü artık Ayşecik annesini o kadar idare eder sürekli ve çok fazla yemedğin sürece bir sorun olmaz zaten ya takma kafana o kadar. gelir gelemz yine işleri hemen sıralayıp yapıvermişsin ben daha bişeye elimi sürmedim çok yorgun hissediyorum balkon malkon gözüm görmüyo yarın yıkarım annem de balkonlar için minik halılar almış onları da koyar akşam balkonda otururuz belki. yeğenim geldiğinfde balkondan içeriye girmiyor ve bazen terliklerini de giymek istemiyor o yüzden almış kadıncağız oh ohhh iyisin canım akşam yemeği bile hazır ben de düşünüyorm ne yapsam diye eşim kızartma istedi onu da 5 ten sonra yaparım artık.

yok canım alışveriş yapmaya hiç vaktimiz olmadı bizim akrabaların çoğu yakın oturuyolar hepsni göreyim gelmişken dedim baya vaktimizi aldı, bugün de eşim akşama kadar izin alabilseydi sabah erkenden çıkp gezip alışveriş de yapacaktık ama öğlenden sonra gel önemli bir iş varbaşkasına yaptıramam demiş müdürü o yüzden planlarımız uymadı bu sefer. annem ve kaynanam bir dünya kıyafet almışlar zaten minikleri verdiler bana yıkarsın diye. akşam eşim yorgunum demezse çıkıp deterjanını alıp yarın yıkamak istiyorum cicilerimizi artık ne olur ne olmaz hazır dursunlar.

ikeada çok enteresan şeyler var canım bence de git içinden geçenleri al derim sonra ah keşke alsaydım demeyelim ilk bebeklerimiz sonuçta herşey gönlümüze göre olmalı

özledik şekerim birbirimizi uzun uzun yazıcaz elbette

ay ne bileyim canım ya demesi kabahat ama yapamam da diyemedim o an herkesin yanında. hahaha bu kaynanalar hep bir model zannedersem. kendi kendine iş çıkartıyo başına sonra da yok adam gibi birarada oturup konuşamadık bile diyo (güya annemlerde çok vakit geçiriyorm demeye getiriyo). madem birlikte vakit geçirelim istiyo ne diye misafir çağırıyo biz varken dimi ama. bir de cumartesi akşam gebzeye düğüne gitti gece orda kaldı sabah biz uyandığımızda evdeydi yorulmuş kahvaltı hazırlıyo biz de dedik annem çağırdı kahvaltıya oraya gidiyoruz senin erkenden geleceğini tahmin etmiyorduk diye o zaman da diyo ben sabah gelicem dedim ya bahçede kahvaltı yaparız diye düşünmüştüm.... düşünmekle olmuyo işte kafasının içindekileri biz nereden bilelim. sonra da iyi o halde gidin erken dönersiniz misafir gelecek ben börek yapacağım misafirler geldikten sonra gittik biz de... bizim adımıza planlar yapmaması gerektiğini anlasın artık. bazen bizim adımıza davet bile kabul ediyo biizm haberimiz yok şuraya davetliyiz gidicez diyiveriyo sinirden geberiyorum. emrivaki yapmayı ne çok seviyolar yaaa....

ay seninki de kızın aaman kızım otur sana gelince sen boş durma hemen şunları yapıver diyo. e azındna ikinize birden söylese şu işleri yapabilir misiniz diye ama o da yok.

ailelerden uzak olmak çok zor yaa sürekli sıkılıyosun bi yerelere gideyim diyosun ama dediğin gibi küçük yerde gez gez hep aynı yerler sıkıyo iyice... sen de artık işe ara verdin oooh yat dinlen evinde çok çalıştınız valla....

canım aslında ben hazırladım odasını ama perdeleri kaldı onlarda bitsin yayınlayacağım canım.ama çok şirin oldu tam kız odası..canım ben cibinliğide çilek mobilyadan aldım.çok şirin.bakabilirsin oraya.
Eki Görüntüle 195532 Eki Görüntüle 195533 teyzelerı bakın kızımın dolabına resımler yapıstırdıkk :)
güle güle kullanın inşallah canım.pek süslü olmuş..

hoşgeldiniz kızlar

Eki Görüntüle 195535 buda görumcemın kızı teyzelerı buda cok tatlı zilli

çok şeker maşallah sana benzettim:)))

Eki Görüntüle 195532 Eki Görüntüle 195533 teyzelerı bakın kızımın dolabına resımler yapıstırdıkk :)

oyyy ne güzel olmuş içinde güle güle büyüsün inşallah

Bu arada bende hafta sonunumu yoğun geçirdim cumrtesi eltimler bebeği bze getirdi kayınvalidemlerle gün boyu bendeydiler akşam yemek hazırla hizmet et öyle geçti yoruldum pazar güzünde biraz dolaştım bugünde kışlıkları kaldırmakla uğraşıyorum

Hoşbulduk canım. ah kıyamam eltin zaten bebişle ilgilenmiş ve sana yardımcı olamamıştır ki tüm gün sende olmaları da çok zor olmuştur senin için. ee kayınvaliden yardım etmiyor mu sana oturup hizmt mi beklio bu durmunda bile. eltinin bebeği nasıl oldu iyice toparladı mı artık kendini???

aynene canım dediğin gibi bebeğiyle ilgilendi zor oldu bunun çin bebeği gayet iiyi işime testi yapmışlar oda teamiz çıkmış herşey yolunda kayınvalidemmii nerdeeeee yardım falan yok oturuyo malesef:)))) amama bebeğimin sepetini ona diktiriyorum

sagolun begendıgınız ıcın canımlarımm bend e yenı geldım eve yemegın yanına pılav yapıcam o pişerkende sütlac ıstedı canım gece acıkınca kalkıp tatlı yıyorum ya ıyı gelıyo 5 dk eve gelırken yurudum anam sıcak bı yandan agırlık bı yandan öldum yanı yururken allahdan evım cok sıcak degıl serın bıraz gırıs kat olunca serın oluyoo galıba :)

merhaba kızlar haftasonu sayfa pek ılerlememıs okumak zor olmadı..esım onunla ılgılenmemı ıstıyor gezıyoruz fallan derken bende gıremıyorum bugun kardelen ve mehtap ın yontemını denedım esımle kahvaltı yapıp sonra bıraz daha uyudum boyle daha ıı oluyormus hem oglene kadar ac kalmıyorum hemde 3 ogun yıyebılıyorum bende bu saate kadar utu yaptım kıslıkları kaldırdım yazlıkları yıkadım falan yoruldum banyomu yapıp hemen netın basına gectım sımdı sıze cvp vereym...

ohhhh gel keyfım gel..nasıl ıı gelmıstır sana degısıklık ıstıyorum dıyordun bunun uzerıne hos da karsılanınca ınsan ne ıı olmustur cok sevındım senın adına ..

bızde haftaya gıdecegız doktora bende cok merak edıyorum bebıs kac kılo oldu dr dogum hakkında bırsey dıcekmı bakalım evet artık sona yaklasıyoruz 1 ay sonra dogum hıkayelerımızı paylasacagız ıns ...ınsan dusununce stres oluyor ama hepımız dogumumuzun kolay oldugundan bahsedecegız ıns...

esın ıcın guzel bır suprız dusunmussun emınım cok mutlu olacaktır canım..

hosgeldınız canım...uzakta olmak zor oluyor bende annemlerden her ayrılısımda aglıyorum aslında lıse ve universiteyide dısarıda okumustum alıskınım ama evlendıkten sonra daha bır hassas oldum ordakı yogunluktan sonra evımın sessızlıgıne alısmak zaman alıyor ama olsun bundan sonra bebıslerımız olacak onlar gelır bol bol ..

melıha bebısının dolabı cok sırın olmus gule gule kullanın kızınla beraber...

ah kayınvalıdeler ahhhhhhhh ...eltının bebısının ıı olmasına cok sevındım.

hamarat arkadasım benım ıslerı bıtırdın gezdın geldın sımdıde yemeklerı dokturuyorsun ...sutlacı bende severım hemde saglıklı afıyet bal seker olsun...evet havalar artık ııce ısındı yazın bebeklerı emzırırken bırlıkte pişcez ...bakalım ne yapcaz...

çok şükü canım bebeişlerin iyi olmasına çok seviniyorum. senin kaynanana da sinir oldum insan hamile gelinine de yardım etmezse kime edecek ya.... bize yazık değil mi zaten yükümüz bize yetiyo ki bu aralar baya zorlamaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…