2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

sütlaç mııı yaaa ben de istiyorum. ama ben kendim yapmayı bilmiyorum hazır paket alıp pişirebiliyorum sadece

yemek konusunu halletmene sevindim canım en güzeli öğün atlamamak epey yormuşsun kendini şahsen ütü beni çok yoruyo.

hoşbulduk canım bu arada şu yüzük olayını aydınlatabildiniz mi benim aklımda kaldı bugün mutfaktayken bile düşündüm noldu acaba diye...

haklısın üniversitede ayrılık bu kadar koymuyordu şimdi daha fazla zor geliyor üniversitede geçici olduüunu bildiğimizden sanırım umursamıyorduk pek. hamilelik de zaten iyice duygusallaştırdı. ayy inşallah o ünleri de göreceğiz yaa bebişlerimizle birlikte zaman çok güzel geçer umarım doğumlarımız da kolay olur.

ne iyi oluyor demi deryacım yatıp uyumak.her gün yap bunu inan enerji depolayacaksın.ben normalde uykuya hiç düşkün değilimdir.uyumasam da olur ama hamilelikte gerçekten uyumak en iyisi.hem bebişinde geç saatlere kadar aç kalmamış oluyor tatlım..inşallah eşim mutlu olur dediğin gibi..
valla değişiklik ve ağırlanmak iyi oldu.bu temizlik olayları beni çok yormuştu,üsütne çok iyi oldu:)
ohh hamarat arkadaşım benim.sütlaç yapmayı bilmiyorum.ama nasıl severim.ve sadece kayınvalidemin sütlacını severim.gerçekten çok güzel yapıyor.bigün bende deneyim hazır sütle olurmu melihacım..

eltinin bebeğinin iyi olmasına sevindim canım.benim kayınvalidem pek oturmayı sevmez.ben ona hep takılırım önceki hayat varsa kesin sen hizmetçiymişin diye zaten gençte oturmasın ama dimi

ay kızlar öğleden sonra nasıl midem bulandı anlatamam.kaç kere öğürdüm bende yattım hemen yine uyumuşum.az önce kalktım yemeklerime ek yaptım fırına attım yine kusucam diye çok korktum.eski günlerim aklıma geldi bayılana kadar kusardım.son zamanlar iyice daraldım valla.göbeğimde şu 2 günde birden büyüdü ama çok komiğim ya sipsivri bir karnım var.arkadan bak hiç belli değil önden sivri bi çıkıntıvalla artık göbeksiz olmayı özledim.eskisi gibi incecik belimle salınmayı özledim.daracık kotlarımın üstüne badiler giymeyi özledim.ben sıkıldım kızlar hamilelikten ve hamileliği hiç sevmedim yaa.hiç bi güzelliği yok bence.neyse böyle demeyim şimdi kızım bana küserde çıkmaya çalışır mazallah
hadi bakalım yazın azıcık kızlar.bu arada bugün iyice yaz gelmiş.evim şuan için iyi ama benim evim hep güneş aldığı için aşırı sıcak oluyor ne yapıcaz bilmiyorum doğumda.kızım klimaya alışacak artık çünkü bizim evde yazın klimasız nefes almanın imkanı yok e bir de nem olunca..kızlar yine gönül girmemiş yaa.hoş face yazmış ama olsun gönüülll yaz bize yaaaa...bu arada facede olmayan arkadaşlar face geliinnn lütfeen...bebişlerimizin resimlerini oradan paylaşırız ileride.buradan herkes göreceği için orası daha iyi olur..

ay kızlar şaka bi yana ben 34.haftamı bitirmek üzereyim.:18::18::18: artık bitsin istiyorum ama çok da korkuyorum.inşallah sorunsuz bir doğum olur tabii hepimizin.ayy midem nasıl yanıyor şuan anlatamam.bulantı yok ama yanma başladı..hafta sonu deli gibi yediğim için.kızlar geçen berna laçinin konuk olduğu bi programı izledim.bu da çoğumuz gibi pek kilo almamış son ayına girmiş aman nasıl olsa kilo almadım deyip yemiş durmuş annesi engellemeye çalıştıkça aman anne alsam alsam ne alacam son ayda 5-6 kilo alırım demiş ve sonuç 1 ayda tam 13 kilo almış.gözlerim ayrıldı ve kendimi düşündüm.şuan ben bu moddayım.daha 6 kilocuk aldım deyip yiyorum ve bugünden itibaren daha dikkatli davranacağım..benden uyarması kızlar

Kızlar kızıma her gün kıraç ın ayşem şarkısını dinletiyorum bayılıyor.ve her gün bir kızıl goncaya benzer dudağın şarkısıyla benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında adlı parçasını söylüyorum.bayılıyor..rack müziği ve hadiseye bayılıyor yaa inanması zor ama inanın çok denedim.kuzenimde hamileyken hep bir parça söyledi oğluna doğar doğmaz da aynı parçayı ilk söylediğinde ağlayan bebişi birden susup 3 günlük haliyle nasıl sesler çıkardı...siz de yapın ..

canm bende kayahanın nınnısını bırde klasık muzık dınletıyorum .benım ablamda bır tane slow sarkı vardı onu hep dınlerdı yegenım mesela yerde oyun oynuyor muzık kanalı acık o sarkı cıktıgı zaman oyunu falan bırakıp o sarkıya dıkkatını verıordu ben ck ınanıyorum yani.bebegın zıhın gelişimi için de onemlıymıs

resmıye yuzuk olayı cozulmedı esım bılmıyorum dıyor kayınvalıdeme falanda sordum onunda haberı yok ama esım de senın dedıgın gıbı o gun parmagımda yuzugu gordu cıkar cıkar dıyor buyulu falandır dıye ...oylece kaldı yanı..bırısı unutmus da dıyemıyorum boyle paketlı dısı suslu falandı

mehtap bende 35 deyım ınanamıyorum hatta benım bu gostergeden de 10 gun ılerıde bebegım hadı bakalım hayırlısı hamılelıgı ben sevdım her gıttıgın yerde ayrıcalıklı davranıyorlar hatta dogumdan sonra bosluk hssedecegım elım sureklı karnımda ama egılıp kalkmak yatakta donmek ve ıstedıgın sekılde uyuyamamak da bır ıskence ....neyse son aylarımız zaten fınale az kaldı

canım sen benden 3 gün öndesin hatta:)zaten en önde ikimiz varız.benim bebişimde önden gidiyor ama ben onu önemsemiyorum.sat ı naz alıyorum.bakalım kim önce doğuracak tatlım..senin hazırlıklar ne alemde bittimi..benim bititi çok şükür.öyle işte.
kızlar bu aralar kimsenin kontrolü yok mu yaa.benim perşembeydi cumartesine aldım.eşime perşembe uymadı..sabah erkenden yine.bakalım kızım büyümüşmüü..
bu arada facede olmayan arkadaşlar palette adlı elif arkadaşımızın bebğinin durumu iyiye gidiyor inşallah.kızımızın adı da var artık annesi hafsa koymuş..dualarımızı esirgemeyelim arkadaşlar olurmu..

amanın kızzzzzz bende aynen seninle aynıyım şuana kadar 6,5 kg aldım diye ... bu aralar coşmuş durumdayım sürekli yiyorum .... aman şurda kalmış 2 ay yada daha az alsam alsam 5 kg alırım diyorum ....aman diyorum kendimi frenliyorum şuandan itibaren sonra o kiloları verememekte var....:26: zaman hzıla akıp gidiyor.. hele ben ev telaşesinden başımı klaldıramaz oldum... 2 hafta sonra evime geçeceğim.... bri yandan birazcık korku var içimde doğum yaklaşıyor...ama rabbim onun gayretini verecektir inşallah hepimiz bir avazda kurtulacağız....

yataga yapıcam cnm bizim burda çok sivrisinek var suanda ondan dolayı düşünmeye başladım

saol cnm dinlenmeye calışıcam ama 1 hafta sonra zaten anneme gidicem ve orda daha çok dinlenirrim annem yaptırmaz bişi çünkü

izmire gittiğimdebi bakıyım ordan cnm saol fikrin için enkısa zamnada bekliyoruz resimleri

kızlar lavaboya kalktım bi bakayım dedim.zaten tuvalete döşek atıcam insanlıktan çıktım yahu ne cinsellik kaldı ne bişey tuvalet olmasa unutucaz valla ne işe yaradığını :)) kardelen hoşgeldin canm iyi cesaret yolculuk benim eşik aşada diye bütün hamileleri kendim gibi sanıyorum ama artık çabuk yoruluyoruz.ben bugün süpürücem diye süpürgeyi fişe taktım sonra gittim yattım:))kızlar aslında bugün çok sinirliydim.annem beni çok kızdırdı.bide gerçi seni üzmek istemiyorum diyo ama üzüyo bide abim evde yokken konuşalım diyo yani abim hamile yaa onu daha çok düşünmesi gerek neyse yaaa şimdi zaten nane limon yaptım sakinleşmek için rahatlatıyo.ben bu arada yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz demek istiyorum.2. bebeği bekleyen ve ilk çocuklarıyla ilgilenen anneleri tebrik ediyorum valla biz böyleyken zorlanıyoruz sizler tebrik ediyorum.peki sizce aralarında kaç yaş fark olmalı tecrübeli anneler.

aynen serapcım bir bardak su içsem 10 dk içinde kesin tuvaette alıyorum soluğu ben en çok da bu durumdan şikayetçiyim hamileliğin en başından beri... artı az kaldı diye teselli ediyorum kendimi. annen yine mi üzdü seni canım ne kadar ok düşünüyo öyle abini hani dizilerde filmlerde olur ya anneler oğullarını hala hanimiş diye severler kızlarından ise olgun davranmalarını beklerler daima. her zaman ilk önce oğlunu düşünürler falan gerçekten başa gelen için çok gıcık bir durum Allahtan berin erkek kardeşim yok diyorum böyle duyunca şimdi. aslında on kontrolümde bana doktorum artık ağır gebesin çok dikkatli olmalısın gezme tozma cinsel hayat yok eskisi gibi dedi ama ben son kez istanbula gitmeden yapamadım napiim... ama hala yorgunşuğu var üzerimde birazdan yine yatıcam, eşimi yolladım işe... doktorlarımzı dinlemeyiz kızlar sonra başımıza bir iş gelirse bak doktor demişti diye kendimizi suçlu hissederiz sonra mazallah... sen de umarım sakinleşmişsindir annen konusunda boşver çok takma canım artık öyle kabulleneceksin onların değişeceği yok...

ay dimi artık sen doğuma kadar annenin yanındasın ne güzel bişey aslında imreniyorum bu duruma ama ben yapsam kesin eşimle kıyametler kopar evde, kaynananm suratını asar on karış donuk donuk bakar bana hahahaa... o yüzden lafını bile edemiyorum ama çoooook isterdim. anneler yaptırır mı canım yaaa anneme gidiyorum hiç bana laf demiyo kalkıyo yapıyo ediyo getiriyo kaynanama gidiyorum bi saniye bakar mısın diye mutfağa çağırıyo illaki kendisine yardım ettiriyo... en son çağırdığında da eşimi yolladım sırtım ağıryo annene bi bakar mısın dedim çayları getirmem için çağırmış çaydanlık zaten 100 kilo gibi ağır ben onu nasıl getireceksem şu denge sorunu yaşadığımız günlerde hele. hiç düşünmüyolar anacım hiç yaa...

aman mehtapçım çok korkuttun beni biliyo musun? ben de pek kilo alamadım diye o kadar rahat yiyorum ki ama dediğin gibi olabiliyosa eğer yooook dikkat etmek lazım yoksa gönülün de dediği gibi o kiloları vermek de var sonra. dün arabanın bagajından bişeler almak için inmiştim yan apartmandaki kadınlar kapı önünde banklarda oturuyolarmış bana seslendiler kaç aylık oldu diye söyledim sonra bir kaç şey daha sordular uzaktan seslenmek hoşuma gitmedi yanlarına gittim oğlun mu olcak dediler yok dedim kız nasıl seviniyo kadınlar kız çocuk gelecek mahalleye sevicez diye :))) sgündüzleri hava güel olunca biz burada oturuyoruz sen de gel dediler ben de bebek doğana kadar gelirim de sonra zaten gelemem dedim aaa niyeymiş biz bakarız ona sen merak etme yaz bebeği olacak o diolar :))) hahhahahaha bebeği bahçede büyütücem kızlar. ay ben kıyamam ki o kadar minikken onu öyle dışarda tutmaya.

günaydın canımm.bugün uyumadım eşim az önce gitti bu saatten sonrada yatmayayım işim çok.akşam için hazırlık yapmam lazım.evi toparlayayım sonra çarşıya çıkıp pasta işini halletmem azım.çıkmışkende perdeciye gidicem bebişimin perdesi için.akşamda komşularımı çağırdım malum eşimin doğum günü yaa.akşam yemeğe götürecem kocamı..
valla benim bebişimde komşularla büyüyecek.sağolsunlar çok iyiler .kendi evimde olunca komşuluk ilişkisi daha kuvvetli oluyor.her konuda bana yardım edeceklerine eminim.sende evde duracağına şu son zamanlarında in bahçeye lak lak yap kadınlarla:)
off iş güç hiç bitmez mi yaaa...salonun balkonunu yıkamam lazım ama su taşıması çok zor oluyor bana yaa..artık küçük kaplarla götürüyorum belki 100 sefer yapıyorum yaa.amaann ben çok sıkıldım böyle hamilelikten..dün gecede hiç uyuyamadım zaten.stres oldum iyice sürekli doğumu düşünüyorum ne yapıcam bilmiyorum karar veremiyorum normalmi sezeryanmı..sürekli sancı bekler modundayım.korkudan ölecem valla yaa:18:
herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlar...

günaydın canım evet senin işin hele hiç bitmez :) eşinin doğum günün kutlarım eşin ve ayşe ile birlikte bolca güzel yıllar geçirmenizi dilerim. haklısın çileğin mobiyası güzel de perdeleri pek o kadar alımlı değil süsleterek iyi edersin. annemin evi müstakil bahçe içinde, üçüncü katta henüz eksikler vardı, kapı gayans ve dolaplar yapılıyor, fayansları yaptırırken balkona minik bir musluk taktırmış yıkaması kolay olsun diye eşine sorsana sıvaüstü de olsa yaptıramaz mı böyle bişey... veya temiz bir hortum al canım yıkama zamanı ou takar kullanısın ben öyle yapıyorum. ama burasi lojman ya eski musluklar minik ve hortum takılabiiyor senin olmayabilir belki evinde böyle minik musluklardan. bugün çok yorgun hissediyorum daha istanbulun yorgunuğunu atmadım işlerim de beklemede onları da halledeyim artık kaıda kadınları gördükçe iner laflarım komşularla hoş kadınlardı.

hamilelik bana da yetti ama yaacak bişey yok beklemek lazım daha iyice gelişimini amamlasın minnoşlarımız. doğum konusu benim de devamlı aklımda rüyalarımda hatta geçen akşam balık doğuracağımı gördüm eşimin kardeşi balık almıştı süs balığı bakmak için onlardan etkilendim sanırım o akşam bu rüyayı gördüm. ben doğum şeklini normal lsun diyorum ama korkuyorum da zaman zaman eşim de sezaryen taraftarı kafamı allak bullak ediyo. haftasonu kayınvalideme gelen kadınlardan biri istanbul ticaret odasında hemşireymiş bir oğlu var 10 yaşında onun doğumunu anlatıyordu bana. ormal doğum yapılırken canlı olarak gördüğüm var o yüzden cesaret edemedim sezaryen oldum dedi ben tabi dumur oldum hemşire birinden bu lafı asla beklemezdim zaten yeterince korkuyorum ooofff bakalım neler olacak.

aynen canım benim işim hiç bitmiyor.daha bir gün bile bilmemki ayaklarımı şöyle uzatıp hiçbir iş yapmadan gün geçirdiğimi.hep iş hep iş.bak dayanamadım yine temiz evi sildim süpürdüm toz aldım lavabolar derken canım çıktı.balkonlarıda yıkayayım da tam olsun bari.temizlenen salonuma bikez bile girmedik ama orayı da sildim.yok yok ben kesin hastayım:)canım aynen keşke hortum takılsa.ama tüm musluklarım büyük musluk.olmuyor.eşim de sağolsun hiç yardımcı değil kadını çağır yıkasın diyor.ay sadece balkon yıkamaya kadın mı çağırılır yaa..off o da çok çalışıyor bişey diyemiyorum..
kutlaman için sağol canım.inşallah 3 kişilik çekirdek ailemizle mutlu huzurlu oluruz..şimdi kızımın mail adresinden(eşim tüm versiyonlarını ve tüm sitelerden kızına mail adresi almış)kızım adına mail attım babacığına:)iyice buldumcuk oldum yaaa
ben de çok halsizim bugün canım hiçbir şey yemek istemiyor.çarşıda yerim artık.işlerim bi bitsin.canım aslında aldığım perde çok güzel şirin ama ben biraz zenginleştirmek istiyorum tabii olursa..
normal doğumdan korkuyorum ama acıdan değil bebğim oksijensiz kalır diye.acı eşiğim çok yüksektir dayanıklıyımdır helede böbreğinden kum döken benim için sancı çok da korkutmuyor beni.ama sezeryandan da korkuyorum yaa.belimden iğne yaptırmak ameliyat odasında yalnız olmak ürkütüyor beni.bide çok soğuk oluyor ya ameliyat odasıı.off.canlı canlı yaaa

amaann Allah hayırlısını versin.öyle ya da böyle çıkacak bu kız burdan.sağlıkla çıksın inşallah..

kıslarr ay cok yoruldum ya bugun kımse gelmıycek dıye dunden arkadasımı cagırdım yenı dogum yapanı ve 8 aylık bebegı olanı tamam dedıler sonra kaynanam aradı 10da yarın sana dıye gorumcem bebegın dolabını gormek ıstıyomus dolap sankı neyı var yanı bende tamam dedım sonra dedı gunduz yegenıme gıtcez ya bızı aksama gondermezse sana bende sınırlendım agzın yokmu dedım oglum yemege cagırdı dıye yok oyle olmaz gelırse onuda getırelımmı yanı dıyo esımde atladı hemen tamam cagır yeterkı sus dedı he olur o zaman tamam dıyo manyak valla bu kadın ya varmı yokmu yapabılcenmı deme yok hıc ya hem bılıyo mısafırım gelecegını gunduz yemekelrı yaptım az once az az yaptım valla ınadına bırazdan gelır benım mısafırlerde sızde bayagı yazısmıssınız canlarımm bu arada aysozg cum gec oldu ama evet hazır sutle yaptım guzel oldu bazen sulu oluyo bazen pirinci bol aman ben yıyorum zaten esım sevmıyo banada tatlı olsun yeter yanı farketmez

canm benim sen dolabı mobilyacıda bırakıcaktın erken getirdin eve onu bahane edip geliyolar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…