sagolun begendıgınız ıcın canımlarımm bend e yenı geldım eve yemegın yanına pılav yapıcam o pişerkende sütlac ıstedı canım gece acıkınca kalkıp tatlı yıyorum ya ıyı gelıyo 5 dk eve gelırken yurudum anam sıcak bı yandan agırlık bı yandan öldum yanı yururken allahdan evım cok sıcak degıl serın bıraz gırıs kat olunca serın oluyoo galıba :)
merhaba kızlar haftasonu sayfa pek ılerlememıs okumak zor olmadı..esım onunla ılgılenmemı ıstıyor gezıyoruz fallan derken bende gıremıyorum bugun kardelen ve mehtap ın yontemını denedım esımle kahvaltı yapıp sonra bıraz daha uyudum boyle daha ıı oluyormus hem oglene kadar ac kalmıyorum hemde 3 ogun yıyebılıyorum bende bu saate kadar utu yaptım kıslıkları kaldırdım yazlıkları yıkadım falan yoruldum banyomu yapıp hemen netın basına gectım sımdı sıze cvp vereym...
ohhhh gel keyfım gel..nasıl ıı gelmıstır sana degısıklık ıstıyorum dıyordun bunun uzerıne hos da karsılanınca ınsan ne ıı olmustur cok sevındım senın adına ..
bızde haftaya gıdecegız doktora bende cok merak edıyorum bebıs kac kılo oldu dr dogum hakkında bırsey dıcekmı bakalım evet artık sona yaklasıyoruz 1 ay sonra dogum hıkayelerımızı paylasacagız ıns ...ınsan dusununce stres oluyor ama hepımız dogumumuzun kolay oldugundan bahsedecegız ıns...
esın ıcın guzel bır suprız dusunmussun emınım cok mutlu olacaktır canım..
hosgeldınız canım...uzakta olmak zor oluyor bende annemlerden her ayrılısımda aglıyorum aslında lıse ve universiteyide dısarıda okumustum alıskınım ama evlendıkten sonra daha bır hassas oldum ordakı yogunluktan sonra evımın sessızlıgıne alısmak zaman alıyor ama olsun bundan sonra bebıslerımız olacak onlar gelır bol bol ..
melıha bebısının dolabı cok sırın olmus gule gule kullanın kızınla beraber...
ne iyi oluyor demi deryacım yatıp uyumak.her gün yap bunu inan enerji depolayacaksın.ben normalde uykuya hiç düşkün değilimdir.uyumasam da olur ama hamilelikte gerçekten uyumak en iyisi.hem bebişinde geç saatlere kadar aç kalmamış oluyor tatlım..inşallah eşim mutlu olur dediğin gibi..merhaba kızlar haftasonu sayfa pek ılerlememıs okumak zor olmadı..esım onunla ılgılenmemı ıstıyor gezıyoruz fallan derken bende gıremıyorum bugun kardelen ve mehtap ın yontemını denedım esımle kahvaltı yapıp sonra bıraz daha uyudum boyle daha ıı oluyormus hem oglene kadar ac kalmıyorum hemde 3 ogun yıyebılıyorum bende bu saate kadar utu yaptım kıslıkları kaldırdım yazlıkları yıkadım falan yoruldum banyomu yapıp hemen netın basına gectım sımdı sıze cvp vereym...
ohhhh gel keyfım gel..nasıl ıı gelmıstır sana degısıklık ıstıyorum dıyordun bunun uzerıne hos da karsılanınca ınsan ne ıı olmustur cok sevındım senın adına ..
bızde haftaya gıdecegız doktora bende cok merak edıyorum bebıs kac kılo oldu dr dogum hakkında bırsey dıcekmı bakalım evet artık sona yaklasıyoruz 1 ay sonra dogum hıkayelerımızı paylasacagız ıns ...ınsan dusununce stres oluyor ama hepımız dogumumuzun kolay oldugundan bahsedecegız ıns...
esın ıcın guzel bır suprız dusunmussun emınım cok mutlu olacaktır canım..
hosgeldınız canım...uzakta olmak zor oluyor bende annemlerden her ayrılısımda aglıyorum aslında lıse ve universiteyide dısarıda okumustum alıskınım ama evlendıkten sonra daha bır hassas oldum ordakı yogunluktan sonra evımın sessızlıgıne alısmak zaman alıyor ama olsun bundan sonra bebıslerımız olacak onlar gelır bol bol ..
melıha bebısının dolabı cok sırın olmus gule gule kullanın kızınla beraber...
ohh hamarat arkadaşım benim.sütlaç yapmayı bilmiyorum.ama nasıl severim.ve sadece kayınvalidemin sütlacını severim.gerçekten çok güzel yapıyor.bigün bende deneyim hazır sütle olurmu melihacım..sagolun begendıgınız ıcın canımlarımm bend e yenı geldım eve yemegın yanına pılav yapıcam o pişerkende sütlac ıstedı canım gece acıkınca kalkıp tatlı yıyorum ya ıyı gelıyo 5 dk eve gelırken yurudum anam sıcak bı yandan agırlık bı yandan öldum yanı yururken allahdan evım cok sıcak degıl serın bıraz gırıs kat olunca serın oluyoo galıba :)
aynene canım dediğin gibi bebeğiyle ilgilendi zor oldu bunun çin bebeği gayet iiyi işime testi yapmışlar oda teamiz çıkmış herşey yolunda kayınvalidemmii nerdeeeee yardım falan yok oturuyo malesef:)))) amama bebeğimin sepetini ona diktiriyorum
Kızlar kızıma her gün kıraç ın ayşem şarkısını dinletiyorum bayılıyor.ve her gün bir kızıl goncaya benzer dudağın şarkısıyla benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında adlı parçasını söylüyorum.bayılıyor..rack müziği ve hadiseye bayılıyor yaa inanması zor ama inanın çok denedim.kuzenimde hamileyken hep bir parça söyledi oğluna doğar doğmaz da aynı parçayı ilk söylediğinde ağlayan bebişi birden susup 3 günlük haliyle nasıl sesler çıkardı...siz de yapın ..
mehtap bende 35 deyım ınanamıyorum hatta benım bu gostergeden de 10 gun ılerıde bebegım hadı bakalım hayırlısı hamılelıgı ben sevdım her gıttıgın yerde ayrıcalıklı davranıyorlar hatta dogumdan sonra bosluk hssedecegım elım sureklı karnımda ama egılıp kalkmak yatakta donmek ve ıstedıgın sekılde uyuyamamak da bır ıskence ....neyse son aylarımız zaten fınale az kaldı
ay kızlar şaka bi yana ben 34.haftamı bitirmek üzereyim.:18::18::18:artık bitsin istiyorum ama çok da korkuyorum.inşallah sorunsuz bir doğum olur tabii hepimizin.ayy midem nasıl yanıyor şuan anlatamam.bulantı yok ama yanma başladı..hafta sonu deli gibi yediğim için.kızlar geçen berna laçinin konuk olduğu bi programı izledim.bu da çoğumuz gibi pek kilo almamış son ayına girmiş aman nasıl olsa kilo almadım deyip yemiş durmuş annesi engellemeye çalıştıkça aman anne alsam alsam ne alacam son ayda 5-6 kilo alırım demiş ve sonuç 1 ayda tam 13 kilo almış.gözlerim ayrıldı ve kendimi düşündüm.şuan ben bu moddayım.daha 6 kilocuk aldım deyip yiyorum ve bugünden itibaren daha dikkatli davranacağım..benden uyarması kızlar
yataga yapıcam cnm bizim burda çok sivrisinek var suanda ondan dolayı düşünmeye başladımcanım eger sepete cıbınlık ıstıyosan tül alarak susleyebılırsın ama hazır cıbınlıkler satılıyo cok guzeller ama yataga yapıcaksam cıbınlık ona cubuk gıbı bısey laızm bıldıgım kadarıyla sen neye yapıcaksın cıbınlık
saol cnm dinlenmeye calışıcam ama 1 hafta sonra zaten anneme gidicem ve orda daha çok dinlenirrim annem yaptırmaz bişi çünküailelerden uzak olmak çok zor yaa sürekli sıkılıyosun bi yerelere gideyim diyosun ama dediğin gibi küçük yerde gez gez hep aynı yerler sıkıyo iyice... sen de artık işe ara verdin oooh yat dinlen evinde çok çalıştınız valla....
izmire gittiğimdebi bakıyım ordan cnm saol fikrin için enkısa zamnada bekliyoruz resimlericanım aslında ben hazırladım odasını ama perdeleri kaldı onlarda bitsin yayınlayacağım canım.ama çok şirin oldu tam kız odası..canım ben cibinliğide çilek mobilyadan aldım.çok şirin.bakabilirsin oraya.
güle güle kullanın inşallah canım.pek süslü olmuş..
yataga yapıcam cnm bizim burda çok sivrisinek var suanda ondan dolayı düşünmeye başladım
saol cnm dinlenmeye calışıcam ama 1 hafta sonra zaten anneme gidicem ve orda daha çok dinlenirrim annem yaptırmaz bişi çünkü
izmire gittiğimdebi bakıyım ordan cnm saol fikrin için enkısa zamnada bekliyoruz resimleri
aman mehtapçım çok korkuttun beni biliyo musun? ben de pek kilo alamadım diye o kadar rahat yiyorum ki ama dediğin gibi olabiliyosa eğer yooook dikkat etmek lazım yoksa gönülün de dediği gibi o kiloları vermek de var sonra. dün arabanın bagajından bişeler almak için inmiştim yan apartmandaki kadınlar kapı önünde banklarda oturuyolarmış bana seslendiler kaç aylık oldu diye söyledim sonra bir kaç şey daha sordular uzaktan seslenmek hoşuma gitmedi yanlarına gittim oğlun mu olcak dediler yok dedim kız nasıl seviniyo kadınlar kız çocuk gelecek mahalleye sevicez diye :))) sgündüzleri hava güel olunca biz burada oturuyoruz sen de gel dediler ben de bebek doğana kadar gelirim de sonra zaten gelemem dedim aaa niyeymiş biz bakarız ona sen merak etme yaz bebeği olacak o diolar :))) hahhahahaha bebeği bahçede büyütücem kızlar. ay ben kıyamam ki o kadar minikken onu öyle dışarda tutmaya.
günaydın canımm.bugün uyumadım eşim az önce gitti bu saatten sonrada yatmayayım işim çok.akşam için hazırlık yapmam lazım.evi toparlayayım sonra çarşıya çıkıp pasta işini halletmem azım.çıkmışkende perdeciye gidicem bebişimin perdesi için.akşamda komşularımı çağırdım malum eşimin doğum günü yaa.akşam yemeğe götürecem kocamı..
valla benim bebişimde komşularla büyüyecek.sağolsunlar çok iyiler .kendi evimde olunca komşuluk ilişkisi daha kuvvetli oluyor.her konuda bana yardım edeceklerine eminim.sende evde duracağına şu son zamanlarında in bahçeye lak lak yap kadınlarla:)
off iş güç hiç bitmez mi yaaa...salonun balkonunu yıkamam lazım ama su taşıması çok zor oluyor bana yaa..artık küçük kaplarla götürüyorum belki 100 sefer yapıyorum yaa.amaann ben çok sıkıldım böyle hamilelikten..dün gecede hiç uyuyamadım zaten.stres oldum iyice sürekli doğumu düşünüyorum ne yapıcam bilmiyorum karar veremiyorum normalmi sezeryanmı..sürekli sancı bekler modundayım.korkudan ölecem valla yaa:18:
herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlar...
aynen canım benim işim hiç bitmiyor.daha bir gün bile bilmemki ayaklarımı şöyle uzatıp hiçbir iş yapmadan gün geçirdiğimi.hep iş hep iş.bak dayanamadım yine temiz evi sildim süpürdüm toz aldım lavabolar derken canım çıktı.balkonlarıda yıkayayım da tam olsun bari.temizlenen salonuma bikez bile girmedik ama orayı da sildim.yok yok ben kesin hastayım:)günaydın canım evet senin işin hele hiç bitmez :) eşinin doğum günün kutlarım eşin ve ayşe ile birlikte bolca güzel yıllar geçirmenizi dilerim. haklısın çileğin mobiyası güzel de perdeleri pek o kadar alımlı değil süsleterek iyi edersin. annemin evi müstakil bahçe içinde, üçüncü katta henüz eksikler vardı, kapı gayans ve dolaplar yapılıyor, fayansları yaptırırken balkona minik bir musluk taktırmış yıkaması kolay olsun diye eşine sorsana sıvaüstü de olsa yaptıramaz mı böyle bişey... veya temiz bir hortum al canım yıkama zamanı ou takar kullanısın ben öyle yapıyorum. ama burasi lojman ya eski musluklar minik ve hortum takılabiiyor senin olmayabilir belki evinde böyle minik musluklardan. bugün çok yorgun hissediyorum daha istanbulun yorgunuğunu atmadım işlerim de beklemede onları da halledeyim artık kaıda kadınları gördükçe iner laflarım komşularla hoş kadınlardı.
hamilelik bana da yetti ama yaacak bişey yok beklemek lazım daha iyice gelişimini amamlasın minnoşlarımız. doğum konusu benim de devamlı aklımda rüyalarımda hatta geçen akşam balık doğuracağımı gördüm eşimin kardeşi balık almıştı süs balığı bakmak için onlardan etkilendim sanırım o akşam bu rüyayı gördüm. ben doğum şeklini normal lsun diyorum ama korkuyorum da zaman zaman eşim de sezaryen taraftarı kafamı allak bullak ediyo. haftasonu kayınvalideme gelen kadınlardan biri istanbul ticaret odasında hemşireymiş bir oğlu var 10 yaşında onun doğumunu anlatıyordu bana. ormal doğum yapılırken canlı olarak gördüğüm var o yüzden cesaret edemedim sezaryen oldum dedi ben tabi dumur oldum hemşire birinden bu lafı asla beklemezdim zaten yeterince korkuyorum ooofff bakalım neler olacak.
kıslarr ay cok yoruldum ya bugun kımse gelmıycek dıye dunden arkadasımı cagırdım yenı dogum yapanı ve 8 aylık bebegı olanı tamam dedıler sonra kaynanam aradı 10da yarın sana dıye gorumcem bebegın dolabını gormek ıstıyomus dolap sankı neyı var yanı bende tamam dedım sonra dedı gunduz yegenıme gıtcez ya bızı aksama gondermezse sana bende sınırlendım agzın yokmu dedım oglum yemege cagırdı dıye yok oyle olmaz gelırse onuda getırelımmı yanı dıyo esımde atladı hemen tamam cagır yeterkı sus dedı he olur o zaman tamam dıyo manyak valla bu kadın ya varmı yokmu yapabılcenmı deme yok hıc ya hem bılıyo mısafırım gelecegını gunduz yemekelrı yaptım az once az az yaptım valla ınadına bırazdan gelır benım mısafırlerde sızde bayagı yazısmıssınız canlarımm bu arada aysozg cum gec oldu ama evet hazır sutle yaptım guzel oldu bazen sulu oluyo bazen pirinci bol aman ben yıyorum zaten esım sevmıyo banada tatlı olsun yeter yanı farketmez
canm benim sen dolabı mobilyacıda bırakıcaktın erken getirdin eve onu bahane edip geliyolar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?