ayy nasıl deprem olduu kızlar öldüm korkudan..
ayy nasıl deprem olduu kızlar öldüm korkudan..
Günaydın arkadaşlar
Sizide hiç yakalayamıyorum. Keşke dün baksaymışım baya bir takılmışsınız. dün geç saatlaere kadar bebek kurabiyeleri yaptım.Bebek şekerlerimin de bir kısmını hazırladım çok güzel oldular
Kötü tarafı sırtım mahvolduNeyseki şimdi daha iyiyim
herkese sevgiler:79:
günaydın arkadaşlar.umarım herkes iyidir.bugün hiçbir iş yapmamaya kendime söz verdim:)resmiyeciğim valla yapmayacağım:)uyandım bişeyler atıştırdım.birazdan atlayıp arabaya kitap fuarına gidicem.iskender pala nın hem konferansına hem de imza gününe katılacağım.çok severim iskender palayı hem akademisyenlik tarafını hem de yazarlık tarafını.üniversitede tanışma fırsatım da olmuştu.kaçırmayayım diyorum.hem fuardan kendime bolca kitap alırım hoş artık bebişle zor okurum ama alırım kucağıma bebişim kucağımda uyurken ben de okurum.zaten kucağa kesinlikle alıştırıcam bebiim benim kokumla büyüsün istiyorum çünkü..
sizle neler yapacaksınız bakalım.diamond şu yaptığın kurabiyeleri yayınlasan ya canım hem resimlerini hem tariflerini biz de yapalım..güzel fikir..
kararından ötürü seni tebrik ediyorum mehtapçımresimlerinize de bsyldım çok hoş.. ben de bugün bebişimin kıyafetlerini ütülüycem sen maşallah bitirdin bile
işlerim bitti ama canım şimdi de bebişin perde işi çıktı.çilek perdeleri geri alacağını söyledi.iade kabul ediyolarmış.zaten onları verir halısını alırım.halısını henüz almamıştım.ama şimdide nasıl diktireyim düşüncesi başaladı.bir an önce halletmem gerek canım benim bu işi.bugün gidemem ama yarın gideyim de perdeciye gelsinler ölçü alsınlar fikir versinler.fikriniz varsa sevinirim valla.storu var zaten sadece tül diktireyim diyorum onu da rustiğe taktırayım iki yandan bağlamalı şirin olur pembeli beyazlı şöyle.
yapmayacağım resmiyeciğim artık her gün her gün saçmalamaya başladım artık.her yerim tertemiz.hatta dün söyleyemedim sana bana gülersin diye dün kızımın ve yatak odasının camlarını sildim akşam 4 ten sonra:)daha 10 gün olmuştu kadın sileli ama sildim.ayy yeter biraz kendime bakayım.hafta içi kadın gelecek zaten günlük iş yapmaya amaaannnnnyeter..
Eki Görüntüle 197050 Eki Görüntüle 197051 Eki Görüntüle 197052 Eki Görüntüle 197053 bakın bakalım kızlar son halime.serapcığım duvar kağıdımı da senin için yayınladım canım..
yani bence de yeter canım bşver işi gücü her gün kendini yıpratsan bile ertesi gün aynı değil mi sonuçta kendine ve bebeğine acımalısın kadın yapar sen boşver. ben bebeğimin odası için şu ipli perdeler var ya onlardan beğenmiştim tül şeklinde şeritler ve içerisinde çiçek deseni veya daireler var. pedecide gördüm çok şirin duruyolardı pembe yapmıştı örnek onlar da çok beğendim ben. bir kaç şeritte bir arşağıya doğru boncuklar sarkıyordu parlak...
ayyyy ben çok beyendim harika olmuş bizde dün eve gittiğimizde konuşmuştuk kağıt yaptırıcam LC yerine çok yakışıyo.siyah beyaz döşemişsin dimi perdenide gördüm.hepsi uyumlu güle güle kullan
yok canım siyah beyaz değil.koltuklarım beyaza yakın krem aralarında sütlü kahve hafif çizgiler var.mobilyalarım koyu kahve perdeler de koyu kahve tüller de kahve tonlarında.duvar kağıdımda tabanı krem ama üstünde aynı duvar boyamın renginde sedefli sarıya yakın yapraklarla kahve yapraklar o da aynı perde ve mobilya renginde.zaten sadece lcd arkasına yaptır canım ve mümkünse evini sedefli boya ile boyat.çünkü kullanımı hem çok güzel hem de dekorlu..mimarınıza söyle bakalım..
ayy olabilir bak.güzel fikir canım.hep ip perdeler daha ekonomik oluyor fiyat konusunda.yarın bakarım artık perdecime.yarın kontrolüm var sabah 8,5taaa..kızım büyümüştür eminim.bakalım doğum konusunda ne diyecek.haftaya kuzenimin bursada düğünü var gidebilirsin diyecekmi bakalım.haftaya cumada annem babam ve ablam geliyolar düğün için gece inecekler uçakla,cumartesi sabahta erkenden bursaya gidicez.bu haftada onun hazırlığı ile geçer.sonra kalır benim doğuma 15-20 gün:)geldi çattı kız:18::18:normal derse daha bekleriz tabii sata göre 29 haziran gözüküyor ama bebeğin gelişimine göre 24 haziran..sezeryan derse 1 hafta daha erken olur yani en geç 20si der...ayyyyy
kızlar 35. haftadayım bugün kontrole gittim biraz moralim bozuldu dok tor bebeğin suyu azalmış dedi ama kilosu ii gelişimi normal dedi çarşamba tekrar çağırdı nts yaptık oda normal çıktı. bol su iç dedi şimdi su içiyorum bol bol ama çok üzüldüm bşey olur mu diye(((
mrb kızlar neler yapıyorsunuz? ooffff benım bugun ıslerım pek yolunda gıtmıyor canım sıkıldı yarın doktora gıdecektım doktorum yokmus pazartesıye verıyorlar randevuyu o zamanda esım calısıyor esımın bahar alerjısı var onun ıcın acıbademe randevu alayım dedım ıstedıgımız bolum orda yokmus kaldı yanı hepsı..burda bıldıgım baska ıı bır dr var onunda tum randevuları doluymus sımdı carsıya gıdecegım agdacıya soyle bır temızleneyım sonra dogum oncesı bır daha gıderım bırkac ısımde var gezeyım cok bunaldım buarada aksamkı deprem benı de korkuttu Allah bır daha yasatmasın boyle felaketler
mehtap fotoların cok hos..temızlık konusunu bu kadar abartma ya..sen eve hızmet edecegıne ev sana hızmet etsın.cunku temızlıgın sonu yok kendıne ıskence yapma perdeyıde halledersın bır o kalmıs bak benım daha besık bıle yok
canım beğendiğin için.evet artık abartmamaya karar verdim çünkü çok yıpranıyorum böyle.sen de yavaş yavaş beşik bak artık canım.zamanı geldi.evet deprem çok fenaydı valla.demek sakaryada da hissedildi.acıbadem kocaeliden mi randevu almak istemiştin.
bence sıkma canını olmadı pazartesi gidersin.ben sizin sakarya çarşısına bayılıyorum.rahat rahat gezebiliyosun her şey her marka var aynı mekanda.çark mesirenizde güzel.eşim sakaryada okuduğu için iyi biliyor.canımız ıslama köfte isteyince geliyoruz.
resmiyeciğim benim kzım o saatte genelde uyanık oluyor hatta o kadar hareketli oluyorki doktor ölçümlerini çok zor yapıyor.biz hep sabah erkenden gidiyoruz çünkü eşim hastaneden sonra direk işine gidiyor.yarın hemen yazarım.aslında bende çok korkuyorum ama ne yapayım düğün kuzenimin ve çok gidesim var yaaa:)inan benim de rüyalarım öyle dün maymun doğurmuşum elimde yemek tabağınada yatırmışım geziyodum:)baya erken saateymiş kontrolün gelir gelmez yaz olur mu Ayşe'nin durumunu... o saatlerde benimki genelde uyuyo yaagerçi uyurken ölçüleri falan daha net hesaplanabiliyo ama hareketlerini görmek de hoş oluyo ultrasonda. ay son günlere yaklaştık derken düğünler nişanlar başladı ben hazirandaki düğünlere gidemeyeceğimi önceden söyledim, takılarını anneme ve kayınvalideme bıraktık onlar gitmişken halledecekler artık korkuyorum, doktor da mümkün olduğunca gezme tozma yok artık diyo... gittiğim yerlerde doğurmaktan da korkuyorum hayırlısı herşeyin inşallah doğum yaklaştıkça benim korkularım artmaya başladı iyice rüyamda hep abuk subuk şeyler göryrum doğumla alakalı uyanınca direkkarnıma bakıyorum rüryaymış diyorum kendimi sakinleştiriyorum
canım korkma sen suyunu iç bol bol..hiçbir şey olmaz.zaten son haftalara doğru suyun azalması görülebiliyomuş.bol sıvı al çaydan kahveden de uzak dur çünkü içtiğin suyu çay ve kahve emiyomuş.soda iç taze sıkılmış meyve suyu iç suyunu ihmal etme.ben pet şişede içiyorum ki ne kadar içtiğimi bileyim diye.bide sürekli yanımda olunca insanın içesi geliyor..bebiş kaç kilo boyu kaçmış peki canım..sen benden 4 gün daha öndesin.kızlar 35. haftadayım bugün kontrole gittim biraz moralim bozuldu dok tor bebeğin suyu azalmış dedi ama kilosu ii gelişimi normal dedi çarşamba tekrar çağırdı nts yaptık oda normal çıktı. bol su iç dedi şimdi su içiyorum bol bol ama çok üzüldüm bşey olur mu diye(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?