2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım beniimmm...öyle düşünme sen çok tatlı bir anne olacaksııınnn.tamamen dikkatsizlik.yeri gelecek bebişlerimizi üşütücez düşürücez bile.bu bizim iyi anne olmadığımızı göstermezki..onuda lekeli lekeli giysin bıcırık:)haa bu arada ben tüm etiketlerini kestim.bebişlere kaşıntı yapıyor yaa.beni bile rahatsız eder bebişlerimizide etmesin zaten yazın sıcak olacak...

ayy kızlar kitap fuarına gittim geldim.önce konferansa katıldım sonra kitap imzasına.bir sürü kitap aldım.imza kuyruğu o kadar fazlaydıki en önde tatlı 2 kız vardı gençler durumumdan dolayı size kaynak yapsam olur mu dedim.tamam dediler sağolsunlar hemen imzalattım geldim evime..size yazarken kaynanam arayıp durdu bakmadım şimdi arayacam:)

ben de haftasonu balık doğurduğumu görmüştüm dün gece ise kendi karnımı bıçakla kesiyordum bebeği doğurmak için rüyada bile o kadar korktum ki uyanınca ağladım bile.

inşallah canım iyi anneler oluruz. ben de kesicem hepsini zaten ben kesmezsem bile annem geldiği gibi hepsini keser hiç dayanamaz elbise üzerinde etiket görmeye... keşke yıkama öncesi kesseydim.

hamileliğin de böyle avantajları var işte öncelik bizde her zaman kimse bişey diyemiyor. ara bakalım ne diyecekmiş

kıslarr cok mutlyuum ya babam geldı sabah ne kadar özlemısım ınsanın aılesının uzakta olması ne kotu geldı sarıldı bana oh kavustum kızıma dedı gözlerım doldu sonra kahvaltı yaptık yattık gerı esım ıse gıttı ben erken kalktım babamın getırdıkelrını dolaba koydum yemek yaptım babamla cıktık carsıya eve boya aldık sonra babamı bebek arabası almaya goturdum aldırdım arabamızı bende pusetını aldımm baby 2 go proton aldık pembe cok guzell babam aldı getırdı evın ıcınde sürüyoo adam cok heveslı sımdı annemın gonderdıklerıne bakıcam bavuldan aksamda dısarı cıkıcaz babam ben esım dolascaz yarında boyaya baslıycaklar ınsallah erken bıter

canım korkma sen suyunu iç bol bol..hiçbir şey olmaz.zaten son haftalara doğru suyun azalması görülebiliyomuş.bol sıvı al çaydan kahveden de uzak dur çünkü içtiğin suyu çay ve kahve emiyomuş.soda iç taze sıkılmış meyve suyu iç suyunu ihmal etme.ben pet şişede içiyorum ki ne kadar içtiğimi bileyim diye.bide sürekli yanımda olunca insanın içesi geliyor..bebiş kaç kilo boyu kaçmış peki canım..sen benden 4 gün daha öndesin.[/QUOTE]

canım sağol dedikerini yapıcam çok üzüldüm bugün kilosu artmış gelişi normal dedi doktor. 2500gr olmuş nst çekti oda normail çıktı ama işte böyle birden suyu azalmış çarşamba tekrar gel su iç bol bol diyince çok korktum çok üzüldüm boyu artık büyüdüğü için tam ölçülemiyomuş. doğum pozüsyonunu almış bebişim.

cnm güle güle kullam herşeyini bizde herşeyini kendimiz aldık ve buanlamda içim rahat evet bende basta çok üzülmüştüm annem yaparken eşimin annesinin bişey yapmamamsına ama boşver herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım yeri geldiğinde prensesimiz gel,yo diye böbürleniyorlar ama gerisi hikaye :)

ayy nasıl deprem olduu kızlar öldüm korkudan..
çok gecmiş olson kızlar bende çok korkarım annemle konuştuk izmirdede hissedilmiş inş ben ginicede olmaz çok morkuyorum bende

cnm eline sağlık tarifini ve resimlerini eklersen bizde belki yaparız

cnm bukadar kendini hırpalama ben kendime derdim yıpratıyorum diye mama benden daha temizlik düşkünü varmış benim camlarım çok kötü ama gidicem diyede ellemek istemiyorum zaten gelinc -e hereşeyi anacığımla yapıcaz kzımın odasını bile ozman yapıcaz inş hayırlısıyla doğarlarda gerisi boş oyüzden çok yorma kendini bir arkadasım 19 mayıs günü doğum yaptı diğer arkadasımında aynı gün 33 haftalık olmasına ragmen suyu gelgi ve dr erken doum riski var diye hastaneye yatırdı şimdi suyu nomalae gelmiş ama oda benim gibi türkiyede doğum yapıcaktı dr izin vermemiş ve gidemiyo onun duyunca korktum ve yatmaya karar verdim bende gerçi yarına yemekli misafeirim var oda ayrı ama arkadaşlarımızın tayini çıkcaak ve bende buhafta gideceğim için son kez yememge alayım dedim bakalım yormadna yapmaya çaışıcam

kızlar nasılsınz ben girdiğim anlarda kimse olmuyor genellikle bende yazılanalrı okuduktan sonra çıkıyorum

canım öncelikle gözün aydın.ne güzel hasret giderdiniz.benim annem babam ve ablamda haftaya cuma geliyolar ama bende kalmayacaklar o gece yatıp hepbirlikte bursaya düğüne gidicez.ama sonra bana gelecekler.demek boya işi başlıyor aman canım her yere poşet kaplat öyle kolay oluyor damlasa bile poşete damlıyor yerler temiz kalıyor çünkü boyanın temizliği çok zor.işler sende demek.kadın bulabilirsen temizliğe kadın da bul canım.çok yorulursun yoksa.arabanızda hayırlı olsun.demek hemen aldırdın:)her yerimi boyatıcan.öyle olursa 1 günde zor olur 2güne biter bence.ama inan tertemiz oluyor yaa..ohh diyosunn
hamileliğin de böyle avantajları var işte öncelik bizde her zaman kimse bişey diyemiyor. ara bakalım ne diyecekmiş
aradım canım.halimi hatırımı sormaya aramış.bide aldığım şeyleri göndereyimmi akrabalar ordaymış da:)aman pek bir iyi.kızımlar havalarda uçşuyor:)aman hep iyi olalım yaa.kötü olmayı istemiyorum zaten.

canım sağol dedikerini yapıcam çok üzüldüm bugün kilosu artmış gelişi normal dedi doktor. 2500gr olmuş nst çekti oda normail çıktı ama işte böyle birden suyu azalmış çarşamba tekrar gel su iç bol bol diyince çok korktum çok üzüldüm boyu artık büyüdüğü için tam ölçülemiyomuş. doğum pozüsyonunu almış bebişim.[/QUOTE]
ohh maşallah.bakalım benim bebiş kaç kilo gelecek yarın..benimki çok oldu alalı.kafayı koymuş aşağıya:)sıkma canını düzelir canım suyu..
valla her şeyini kendimiz yaptık.bitek yün işi kıyafetlerini annem ve ablalarım halletti.kayınvalidem de yapmış ama az yaptım annenler yatı diye dedi.ama ne kendi tarafım ne eşimin tarafı büyük bir eşyasını almadılar.oysa eltimin ilk çocuğunun karyolasını kayınvalidemler almışlarmış.biraz zoruma gitti ama Allah eşime sağlık versin var çok şükür bizde aldık her şeyin en güzelini..valla temizlik olaı bende hastalık olmuş ama artık kendimi frenlemeye çalışıcam.şu hayatta hiçbir şeyi kıskanmam ne eşya ne güzellik ne ev araba.tek kıskandığım tertemiz ev:)karşıma yeni birileri taşındı akşam eşime diyorumki ayy ne güzel tertemiz şimdi evii:)halbuki benim işler biteli 15 gün olmadı.her yerim tertemiz.ama işte gel gör kş dayanamıyorum.bak bugün bişey yapmadım her şey batıyor bana.ama yok kararlıyım artık ellemiycem.

selam kızlar bendebugün takılamadım eltimin kızının bebek mevlüdü vardı ay herkes sıra sana geldi artık dedi ya benim daha 1 ayım var dedim yok yok senin karnın inmiş 15 güne doğar bu bebek dediler moralimi bozdular ya bende korktum şimdi yarın belki doktoa gidicem bakalım oğlum nasıl çok merak ediyorum bende vede korkuyorum....

çok biliyomuş onlar.öff hamile bi bayana böyle bilmiş bilmiş laf etmiyolar mı deli oluyorum.bana da sürekli aayyy senin neren 8 aylık çok küçük duruyor yoksa bebeğin gelişimi iyi değilmi diye soruyolar.halbuki bebeğim hep önden gidiyor.benim oldum olası karnım olmuyor.içim genişmiş işte.gel de insanlara anlat.takma kafana yaa..

haklısın canım doktorum nederse o işte millet bu bıdı bıdı konuşuyorlar yok niye ikincide oğlanmış ay kızın olaymış falan filan Allah ne verirse ona kabulüz biz dedim dediğin gibi çok biliyorlar

Son düzenleme:

takma sen kimseyi kafana canım insanları susturmak mümkün değil herkes boş boş konuşur sanki onların derdi hayret bişey yani Allah ne verire o olur bizim elimizde sanki cinsiyetini belirlemek. durduk yerde erken doğurtacaklar seni yaniii...

herkese günaydın.doktordan geldim kızlar.bebişim çok büyümüş maşallah 2 haftada.2678gr olmuş boyu 47cm.her şeyimiz yolunda binlerce şükür.hiç öyle nsteden falan bahsetmedi eşim doğum ne zaman diye sordu zamanı var dedi yine adam yaaa,,o kadar rahat bir doktorki:)kasılmalarım var dedim aa normal ama diyor:)işte öyle.2 hafta sonra tekrar çağırdı.düğüne gidebilirsin dedi ama araba kullanmamı yasakladııı eşim zaten istemiyodu doktorada teğit ettirince tamam oldu yani..neyse bende uzak yerlere gitmem artık işte öyle arkadaşlar..çok şükür yaa insan nasıl rahatlıyorr...

çok işim var bugün.yatağım hala ortada şeytan diyor yat uyu ama iş çok.yemek yapıcam.dün akşam eşimle gezmeden gelince apartmana bi girdim nasıl taze fasulye kokuyor.bi canım istedi şimdi aldım akşama onu yapıcam bikaç çeşit daha şeyler yapasım var.sonra banyo yapıp halim kalırsa perdeciye gidicem...tabii biraz evei de toparlamak lazıımmm:)

offff ama ben bugun gıdmedım cok ıstıyordum cunku ben en son 4 hafta once gıtmıstım ozendım sımdı sıze masallah canım ayse bebege 2 hafta once kac kıloydu mehtap

sorma canım sıktılar canımı zaten bu aralar duygusallık gene tavan yaptı bende ağlıyorum herşeye doğum sendromuna girdim sanki

maşallah annesi bende bugün doktora gidecektim ama ameliyatları varmış pazartesiye kaldık

Son düzenleme:

günaydın canım, ben de yeni uyandım direk bilgisayarı açtım sen yazmışsındır diye... eşim de şaşırdı bakıyo noluyo diye daha kahvaltı bile etmedik :) dedim bir arkadaşımın kontrolü vardı byugün onu merak ettim diye gülüyo. çok sevindim ayşe bebeğin iyi olmasına ve herşeyin böyle güzel yolunda gitmesine

sağol canım sende pazartesi git bakalım bebiş nasılmış canım..
sağol resmiyecim..insan nasıl merak ediyor ve haberini alınca rahatlıyor değilmi.oysa ne akrabayız ne birbirini tanıyan insanlarız..ama paylaştığımız ortak paydamız bizleri birbirimize nasıl da yaklaştırıyor.ben hepinizi çok iyi tanıyor gibiyim ve görmeden sizlerede bebişlerinizede sevgim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…