mehtap bugun cıkmadın galıba dısarı.perdecıye gıtmakten vaz mı gectın? bızde sımdı cıkıyoruz esım hazırlanarken bır bakayım deddım.ayse bebek 2 haftada ıı kılo almıs masallah .bende cok merak edıyorum kac kılo oldu oglusum 4 hafta once 2100 du pazartesı gıdecegız ama esım calısıyor ben onun da olması ıstıyorum bakalım ızın alabılırse gıdecegız bız cıkıyoruz hadı optum sızı herkese ıı haftasonları
ayy ne güzel.benim eşimde geçen hafta ankaradan aldı çeşit çeşit balon.kızımın doğduğu gün ve eve geleceğimiz gün her yeri balonlarla süsleyecekmiş.balkonları apartmanın bahçesini..ama o hamur tablolar nerde satılıyormuş serapcım yaaa.ilk defa duydum ve çok hoşuma gitti benimde bak şimdi.nerden almış eşin bizde alalım belki yarın istanbula doğru gideriz..kızlar kociş eminönüne gitti bugün ben evde kaldım.pamuğun balonlarını almış mavi beyaz maşallah yazılı bide hamur tablolar var bebek doğduğunda elini ayağının izini çıkartıyosun benim çok hevesim vardı ona sizede fikir olsun çok güzel bi hatıra.
ohhh kolay gelsin canım.miss gibi oldu desene.hangi renk boyattın ..çabuk bitmiş kız aferin size valla.hem boya hem temizlik..tek başına iyi kalktın altından.benim 1 haftada anca bitti biliyosunki temizlik olayı..kıslar kıslar bebekelrınız amsallah yanı kıloları ne guzel oyle benımkı 31+5de gıtmıstım 1936 demıstı bende cok merak edıyorum nasıl dıye gıdesım var ama doktor demedı bana 15 gunde gel dıyo o yuzden ay bası gıtcez ınsallah ayaklarım cok agrıyo boya işimiz bıttı sayılır bı bebegımın odası kaldı onuda yarın yappıcak babam gerı kaalan heryer bıttı temızledık yerlıyerıne koyduk ama yoruldum yanı perdelerı yıkadım utuledıım rahatladım allaha sukur uyku cok geldı sımdı sız nerelerdesınız bakıyım napıyosunuzz
sağol canım sende pazartesi git bakalım bebiş nasılmış canım..
sağol resmiyecim..insan nasıl merak ediyor ve haberini alınca rahatlıyor değilmi.oysa ne akrabayız ne birbirini tanıyan insanlarız..ama paylaştığımız ortak paydamız bizleri birbirimize nasıl da yaklaştırıyor.ben hepinizi çok iyi tanıyor gibiyim ve görmeden sizlerede bebişlerinizede sevgimvar.
merhaba arkadaslar ben kk kulubunde eskiyim ama size ilk defa yaziyorum bende ekim hamislerindenim bisey sormak istiyorum cevap verirseniz cok sevinirim benim bebegim normal tekme atiyodu ama simdi bir haftadir felan tekmeleri azaldi gibi sanki karnimda dondugunu yada hareket ettigini hissediyorum ama guclu tekmeler atmiyo normalmi sizdede oldumu doktora bir hafta once gittim ve bebegimin iyi oldugunu soyledI ALLAHA sukur ama yinede tedirgin oluyorum
canım benim hiç telaşlanma ve canını sıkma.arada oluyor böyle şeyler.artık büyüdüğü için yeri daraldı annesi hareketlerinin yavaşlaması normal.bana da olmuştu geçenlerde.ama çok merak ediyosan git doktoruna rahatla.ama inan o içeride gayet ssğlıklı sıhhatli çıkacağı günü bekliyor..stres yaptıkça hiç oynamıyorlar.çok akıllılar onlarrrr:)
ohhh cnm benim miss gibi oldu desene evin sağlıkla sıhhatkle oturun inş benim hersey doğum sonrasına kaldığı için imreniyorumsize ama annem benim yerime kendi evini temizliyor biz geliyoruz diye cnm annem yaa kıyamam bisürü şey yapmış yinekıslar kıslar bebekelrınız amsallah yanı kıloları ne guzel oyle benımkı 31+5de gıtmıstım 1936 demıstı bende cok merak edıyorum nasıl dıye gıdesım var ama doktor demedı bana 15 gunde gel dıyo o yuzden ay bası gıtcez ınsallah ayaklarım cok agrıyo boya işimiz bıttı sayılır bı bebegımın odası kaldı onuda yarın yappıcak babam gerı kaalan heryer bıttı temızledık yerlıyerıne koyduk ama yoruldum yanı perdelerı yıkadım utuledıım rahatladım allaha sukur uyku cok geldı sımdı sız nerelerdesınız bakıyım napıyosunuzz
cnm nasıl bişey aldığınız hamur merak ettim gercekten güzel bir hatıra olrkızlar kociş eminönüne gitti bugün ben evde kaldım.pamuğun balonlarını almış mavi beyaz maşallah yazılı bide hamur tablolar var bebek doğduğunda elini ayağının izini çıkartıyosun benim çok hevesim vardı ona sizede fikir olsun çok güzel bi hatıra.
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine cokgunaydın kızlar nasılsınız ben bugu kotuyum sabah cıkarttım kahvaltıda da bırsey yıyemedım mıdem kotu ve elım ayagım tıtrıyor bır halsızlık var umarım en kısa zamanda duzelırım dunde sureklı nefessız kalıp halsızlık yasıyordum tansıyonumu olcturdum 8 e 4 cıktı bu sıralar nefesım cok daralıyor bugunde cıkmıcam hıcbır yere evde uzanacagım
mehtap pıknıge gıtmek ıstıyorsanız marketlerde bır yapımlık pratık mangallar var ondan alabılırsınız canım ufak ama sıze yeter
ecrın artık bebısler sıkıstı rahat hareket edemıyor sen telas yapma canım
aysozcum hamur olayı çok güzel bi hatıra dur resminide yayınliyim.eminönünde havuzlu handan aldık biz herşeyi gene oradan aldı balonları felan orda tanıdıklarda var eşimin normalde % 10 indirim yapıyolar zaten toplu alışverişlerde bi de tanıdık %10 yaptılar sağolsun bize çok hesaplı geldi.sebamedler eczanelerde çok pahalı mesela ama bize inanılmaz ucuza gelmişti.
Eki Görüntüle 197832 halımız da bu kızlar.odasının takımı.bi perdelerimiz kaldı onu da yarın halledicem inşallah..
çok güzelmiş halısı güle güle kullansın inş:) çilek mobilya dan mı aldın halıyı?benim kızımın odasına ayarladığım perdeyle çok uyumlu olur bu halı.ben de alabilirim aynısından.ne kadara nerden aldığını paylaşırsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?