sağol canım.evet çilek mobilyadan aldım.140*200 boyutundan 240liraya aldık sanırım çünkü ben perdesini de ordan almıştım 2 güneşlik 1 tane tül perde.onları iade ettim üstüne 15lira daha verdim.halı çok güzel ama yıkamayacaksınız dedi.altı yapışkan gibi kaymaması için o özelliği kayboluyomuş.olsun dedim bende yıkanmasın varsın ben yıkatırım onu yinede:)odasının takımı zaten..
cnm güle güle kulanın kzınla beraber ii günlerde inş kızını bunun üstünde mıncıklaEki Görüntüle 197832 halımız da bu kızlar.odasının takımı.bi perdelerimiz kaldı onu da yarın halledicem inşallah..
aa çok hoş bişi ne olarak istiycez yada ne tarz biyerden alcaz beebk mağazalarında varmı acaba?Eki Görüntüle 197849 evet kızlar bu tablo şeklinde bence çok güzel bişey.:98:
cnm güle güle kulanın kzınla beraber ii günlerde inş kızını bunun üstünde mıncıkla
aa çok hoş bişi ne olarak istiycez yada ne tarz biyerden alcaz beebk mağazalarında varmı acaba?
canm şimdi bu elinin ve ayağının izini çıkartacağın hamur tablomu..Eki Görüntüle 197845 kızlar başka resimlerde var ama yükleyemedim.uğraşıyorum.:98:
maşallah sana.sen epey büyümüşün yaa..benim o kadar yok valla.dur daha dünkü halimi koyayım da bakın..ben bu halimle zorlanıyorum hareketlerimde sen ne alemdesin canım benim yaaEki Görüntüle 197847 kızlar bu ben hee bilgisayarın görüntüsüyle oynamayın verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayıda özür dileriz.bu arada şampiyon fenerbahçe
bu ne onu da anlamadımaçıkla serapcığım:)Eki Görüntüle 197849 evet kızlar bu tablo şeklinde bence çok güzel bişey.:98:
amin canım...hep birlikte mıncıklayalımcnm güle güle kulanın kzınla beraber ii günlerde inş kızını bunun üstünde mıncıkla
aa çok hoş bişi ne olarak istiycez yada ne tarz biyerden alcaz beebk mağazalarında varmı acaba?
serapff cımm maşallah sana hee karnın buyukmus bırazz benım o kadar yok bugun bı arkadasım geldı ıkı dk gecerken ugramıs dıyo kucucuk karnın buyuk degıl cok dıyo ay bızde sımdı sampıyonluk yuruyusunden geldık yoruldum cok yuruduk umranıye carsı yolları kapalı ne guzel herkez dısarda hava super kornalar bayraklar bagıranlar halay cekenler cok guzeldı formalarımızıda gıymıstıkk kızımda fenerbahcenın sampıyon oldugunu anladı galıba yururken kıpır kıpırdı
aysozgcum halıda guzelmıss mınıgın halısımı bu masallah bende yarın bebek arabamızı ceker gösterırım sızee :) odamızın rengını gösterırım eger cekebılırsem
gunaydın kızlar nasılsınız ben bugu kotuyum sabah cıkarttım kahvaltıda da bırsey yıyemedım mıdem kotu ve elım ayagım tıtrıyor bır halsızlık var umarım en kısa zamanda duzelırım dunde sureklı nefessız kalıp halsızlık yasıyordum tansıyonumu olcturdum 8 e 4 cıktı bu sıralar nefesım cok daralıyor bugunde cıkmıcam hıcbır yere evde uzanacagım
mehtap pıknıge gıtmek ıstıyorsanız marketlerde bır yapımlık pratık mangallar var ondan alabılırsınız canım ufak ama sıze yeter
ecrın artık bebısler sıkıstı rahat hareket edemıyor sen telas yapma canım
asozgcum bende cok ısterdım bugun bu guzel havada piknık yapmayı ama kısmet olmadı ya bıtırdım butun ıslerımı oturuyorum sımdı cok guzel oldu rengı heryerın kızımın odasını acık leylak yaptık gerı kalan yerlerı krem gıbı boyle acık bı renk ama tam adını bılmıyorum ama cok guzel oldu ay kaynanam yıne benı delı ettı ya herseye karıstı onu oray akoyma yapma etme sınır oldum bısey dıyemedım kuran-ı kerım var salonumda vıtrının ustunde duruyo dıyokı yok kımse artık salonunda kuran bulundurmuyo kaldır onu baska yere koy ne o orda kımse vıtrıne örtu koymuyo sende kaldı kıms eonu yapmıyo send eyapma hep boyle dedı delı ettı benı en sonunda banane baskasından ben kendıme bakarım dedım ay dah aneler neler ya sinirden yazamıyorum bıle bızım adetlerde bebege sarılık olmasın dıye sarı tülbnent örterler bende kenarını oyalıyorum annem gondermıs sarı tulbent yok bızde onu ölu ınsanlara takarlar oyle seymı olur bende bızım adetlerde var annem aldı gonderdı örtucez bı kac gun dedım dogru sızın bızım adeteler farklı dedı örtmesem bıle sarı tulbentı sırf ona ınat yapıcam yanı gıcık olsun dıye manyak ya artık cekemıyorum vıtrını bıle kendı ıstedıgı gıbı koydurdu dedım hıc guzel olmadı esı halı daha guzel olsun dursun boyle dıyo
deli kaynana o ne diye gelmiş yardım da etmez zaten sırf canınızı sıkmak için gelmiş yani pis kadın...
Eki Görüntüle 197832 halımız da bu kızlar.odasının takımı.bi perdelerimiz kaldı onu da yarın halledicem inşallah..
Eki Görüntüle 197847 kızlar bu ben hee bilgisayarın görüntüsüyle oynamayın verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayıda özür dileriz.bu arada şampiyon fenerbahçe
serapff cımm maşallah sana hee karnın buyukmus bırazz benım o kadar yok bugun bı arkadasım geldı ıkı dk gecerken ugramıs dıyo kucucuk karnın buyuk degıl cok dıyo ay bızde sımdı sampıyonluk yuruyusunden geldık yoruldum cok yuruduk umranıye carsı yolları kapalı ne guzel herkez dısarda hava super kornalar bayraklar bagıranlar halay cekenler cok guzeldı formalarımızıda gıymıstıkk kızımda fenerbahcenın sampıyon oldugunu anladı galıba yururken kıpır kıpırdı
aysozgcum halıda guzelmıss mınıgın halısımı bu masallah bende yarın bebek arabamızı ceker gösterırım sızee :) odamızın rengını gösterırım eger cekebılırsem
günaydın kızlar.eşimi gönderdim 1 saat önce ama benim tekrardan yatasım yok nedense..içim bi tuhaf bugün..uyurken ve sağdan sola dönerken çok canım acıyor artık yaa..rahat hareket edememek istediğim gibi yatamamak delirtecek beni.sabaha kadar yatağımla cebelleşiyorum.ve bu kız beni öldürecek resmen.gece 12 den sonra bi başlıyor tekmelemeye sonra sabah 4 te uyanıyor yine aynı çoşkuyla tekmelemeye devam.böbreklerime vuruyor resmen.çok canım acıyor.bi doğsum sıkıcam o bacaklarını:)ben çok sıkıldım hamilelikten valla.artık doğurasım var.zor böyle yaa..ikinciyi yapanları bir kez daha takdir ediyorum..yok bana göre değilmiş bu iş.
bugün gidip perdeye kesin kararımı vermem gerek..ve bu işi halletmem lazım.bu hafta çok işim var çookk..hafta içi bigünde epilasyon işlerimi yapmam lazım.cuma günü de annemler geliyor zaten.cumartesi düğün var.pazar erkenden bursadan döneceğiz çünkü pazar günüde izmitte eşimin akrabasının düğünü var.
2011 haziran annelerine de bakıyorum ben arada millet doğurmaya başladı kızlar yaa..sıra bize de gelsin artık..valla çok doğurasım geldi.herkes şu zamanlarının kıymetini bil içinde çok daha rahat deseler de ben doğurmak istiyorum eski zayıf hallerime dönmek göbeksiz göbeksiz incecik belimle giyinmek gezmek istiyorum...:84::84:
Eki Görüntüle 197972 Eki Görüntüle 197972 ayy yüklendimi anlayamadım yaaa..bu da benim son halim..
aynen yaaa..vıdı vıdı vıdıdan başka marifeti yok kadının.biz yine öpüp başımıza koyalım.benim kayınvalidem ağzını açmaz valla ev konusunda zaten istememde..melihada iyi sabır var.vitrin olarak kaynanamı köşeye koyardım ben valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?