2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

teşekkür ederim canım.çiçek desenleri ve rengi perdemle çok uyumlu.ben de alabilirim.kaymaması için öle alması daha ii aslında bebişlerimiz takılıp düşmesin sonra...

kızlar bu ben hee bilgisayarın görüntüsüyle oynamayın verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayıda özür dileriz.bu arada şampiyon fenerbahçe

cnm güle güle kulanın kzınla beraber ii günlerde inş kızını bunun üstünde mıncıkla

aa çok hoş bişi ne olarak istiycez yada ne tarz biyerden alcaz beebk mağazalarında varmı acaba?

sanırım e bebek veya joker mağazasında görmüştüm 2 li 50 60 civarıydı bizimki 3 lü 40 aldı kociş.ama oda zor bulmuş satılmıyo diye siparış vermemişler.

serapff cımm maşallah sana hee karnın buyukmus bırazz benım o kadar yok bugun bı arkadasım geldı ıkı dk gecerken ugramıs dıyo kucucuk karnın buyuk degıl cok dıyo ay bızde sımdı sampıyonluk yuruyusunden geldık yoruldum cok yuruduk umranıye carsı yolları kapalı ne guzel herkez dısarda hava super kornalar bayraklar bagıranlar halay cekenler cok guzeldı formalarımızıda gıymıstıkk kızımda fenerbahcenın sampıyon oldugunu anladı galıba yururken kıpır kıpırdı

aysozgcum halıda guzelmıss mınıgın halısımı bu masallah bende yarın bebek arabamızı ceker gösterırım sızee :) odamızın rengını gösterırım eger cekebılırsem

Eki Görüntüle 197845 kızlar başka resimlerde var ama yükleyemedim.uğraşıyorum.:98:
canm şimdi bu elinin ve ayağının izini çıkartacağın hamur tablomu..
Eki Görüntüle 197847 kızlar bu ben hee bilgisayarın görüntüsüyle oynamayın verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayıda özür dileriz.bu arada şampiyon fenerbahçe
maşallah sana.sen epey büyümüşün yaa..benim o kadar yok valla.dur daha dünkü halimi koyayım da bakın..ben bu halimle zorlanıyorum hareketlerimde sen ne alemdesin canım benim yaa
Eki Görüntüle 197849 evet kızlar bu tablo şeklinde bence çok güzel bişey.:98:
bu ne onu da anlamadımaçıkla serapcığım:)
cnm güle güle kulanın kzınla beraber ii günlerde inş kızını bunun üstünde mıncıkla

aa çok hoş bişi ne olarak istiycez yada ne tarz biyerden alcaz beebk mağazalarında varmı acaba?
amin canım...hep birlikte mıncıklayalım

evet canım kızımın halısıı..bebek arabasının resmini bekliyoruz zatenn..

günaydın kızlar.eşimi gönderdim 1 saat önce ama benim tekrardan yatasım yok nedense..içim bi tuhaf bugün..uyurken ve sağdan sola dönerken çok canım acıyor artık yaa..rahat hareket edememek istediğim gibi yatamamak delirtecek beni.sabaha kadar yatağımla cebelleşiyorum.ve bu kız beni öldürecek resmen.gece 12 den sonra bi başlıyor tekmelemeye sonra sabah 4 te uyanıyor yine aynı çoşkuyla tekmelemeye devam.böbreklerime vuruyor resmen.çok canım acıyor.bi doğsum sıkıcam o bacaklarını:)ben çok sıkıldım hamilelikten valla.artık doğurasım var.zor böyle yaa..ikinciyi yapanları bir kez daha takdir ediyorum..yok bana göre değilmiş bu iş.
bugün gidip perdeye kesin kararımı vermem gerek..ve bu işi halletmem lazım.bu hafta çok işim var çookk..hafta içi bigünde epilasyon işlerimi yapmam lazım.cuma günü de annemler geliyor zaten.cumartesi düğün var.pazar erkenden bursadan döneceğiz çünkü pazar günüde izmitte eşimin akrabasının düğünü var.
2011 haziran annelerine de bakıyorum ben arada millet doğurmaya başladı kızlar yaa..sıra bize de gelsin artık..valla çok doğurasım geldi.herkes şu zamanlarının kıymetini bil içinde çok daha rahat deseler de ben doğurmak istiyorum eski zayıf hallerime dönmek göbeksiz göbeksiz incecik belimle giyinmek gezmek istiyorum...:84::84:

ah canım yaaa çok geçmiş olsun umarım tekrarlamaz. ilk günlerimiz aklıma geldi ne kadar zordu.

deli kaynana o ne diye gelmiş yardım da etmez zaten sırf canınızı sıkmak için gelmiş yani pis kadın...

deli kaynana o ne diye gelmiş yardım da etmez zaten sırf canınızı sıkmak için gelmiş yani pis kadın...

aynen yaaa..vıdı vıdı vıdıdan başka marifeti yok kadının.biz yine öpüp başımıza koyalım.benim kayınvalidem ağzını açmaz valla ev konusunda zaten istememde..melihada iyi sabır var.vitrin olarak kaynanamı köşeye koyardım ben valla:)

ne cesaret canım ben balkona bile çıkmadım korna seslerini duyunca ben çok korkarım öyle şeylerden taşkınlık olur bişey olur mazallah....

ben de diyorum eşime çok zor bişeymiş bu hamilelik artık doğursam olmaz mı diye olur mu ki diyo şaşkınlaştı o da :) aynen ben de artık zorlanıyorum geceleri tekme olayından ve sürekli tuvalete gitmekten ötürü hiç uyuyamıyorum ama herkes diyor şimdi karnı otomatik doyuyo uykusu alt değişimi falan herşeyi otomatikmen oluyor. doğunda hiç ama hiç dertleri bitmiyor imdi en güzel zamanların diyolar ne bileyim yaa çeken biliyo tabi ama ne bileyim artık biraz daha sabır canım geçicek hepsi inşallah...

ben de melihanın anlattıklarını okuyunca benim kaynanam melek melek diyorum :) evi ilk yerleştirirken şu koltuğu buraya koysak mı demişti hahahaaa hala unutmuyorum birden atladım yok canım ben öyle düşünmüyorum burada duracak o demiştim kadın bi daha ağzını açamadı :))) annem de yanımızdaydı kadın sonra diyo bana kızım demeseydin öyle sonra istediğin yere çektirirdin koltuk bu sonuçta çekmesi kolay demişti. vitrin yine çekilemiyo da bi kere nereye koyarsan uuzn süre kalıyo...

kızlar merhaba
yeni evime taşındım, internet bağlantım yok. okuldan yazıyorum sizlere. umarım hepiniz iyisinizdir. özellikle palette.yi cok merak ediyorum. geçmişi okusam iyi olur sanırım.
ilk fırsatta yazcam yine görüşürüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…