2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlaaaaaaaaarrrrr, arkadaşımı aradım biraz önce doğmuş bebeği eşi açtı başta telefonu zaten eşi de okuldan arkadaşımdı nasılsınız dedim iyiyiz bebeğimizi seviyoruz ddi başladım ağlamaya kader e veriyorum dur ağlama dedi ama onunla da pek konuamadık zaten bebei emzirmesi gerekiyodu çünkü sesi cıbıl cıvıl geliyodu dlüyodu aynı benim kopyam diyo öyle çok duygusallaştım ki detayları sonra konuşuruz canım hadi tutmayım seni çok dedim kapattım. epidural ile normal doğum yatı ve tavsiye ediyo detaylrı öğrenice sizlerle de paylaşırım.

bende burda ağladım.çok güzel yaaaa bende sabırsızlanıyorum.çok sıkıldım artık.herkes bana şimdi sıkılıyon çıkıncada keşke içerde dursaydı diyeceksin diyo inş. Uslu olurda herkesi şaşırtır.

evet ya ne kadar güzel özendim valla doğurasım geldi benim de... bana da diyolar ama insan bence kendi evladı ne ladar kötü olsa da içerde dursaydı demez... bence bizim bebişlerimiz akıllı uslu olucaklar canım herkesleri de utanduracaklar.

Son düzenleme:

aa maşallah canım Allah kurtarmış... ne güzel yaa. çok hoş bi duygudur eminim

bencede demez insan... ne kadar yaramazlık yaparsa yapsın onlar bizim canlarımız yaa.. sağlıklı olsunlar da...

aa maşallah canım Allah kurtarmış... ne güzel yaa. çok hoş bi duygudur eminim

canım yaa sen de inşallah en kısa sürede alcaksın bebeğini kucağına ve emzireceksin kokusunu içine çeke çeke... en zor zamanlarını atlattı hafsamız, bundan sonrası daha kolay olucak herşey çok çok güzel olacak

Son düzenleme:
offf yaa bütün gün evde sıkıntıdan patlıyorum dört gözle eşimin gelmesini beklyiyorum o napıyo gelip tv karşısında uyuyoooo.... o kadar dedim yatma hadi ürüyüşe çıkalım dye tamam biraz dinleneyeim dedi ve şimdi horul horul uyuyoo yaa... sinirden alıycam resmen bıktım artık ben yalnızlıktan

canım az kaldı ,senin en yakın dostun ayrılmaz eşin... biricik yavrun yakında kucağında olacak ne yalnızlık kalacak... ne boş vakit:):)

kıslarr kardelencım ınsallah bızde oyle gule oyanay alırız bebklerımzıı kucagımzaa hayırlısıylaa bızde az once yuruyusden geldık turladık heryerıı kıyafet baktık bos bos geldıkk :)

euet kızlar 40 haftayı doldurunca dikkatli olmak lazım,ben doğurduktan sonra hastanede birininde çocuğu oldu,41 hafta bitmiş,kakasını yediği için küeze aldılar onuda dikkatli olmak lazım,inşallah 40 olmadan güzel güzel normal doğum yaparsınız.

bizde akşam oğluma süt götürmeye gittik,izledik biraz minik adamı,giderken oğlum Kerem de küçük bir top aldı eline bunu kardeşime götürücem çok seuinir deme anne diyerek,uzaktan göstermeye çalışıyor birde,güldürdü herkesi.İnanılmaz ter atıyorum kızlar,çok nemli haua...

Mehtap tam doğum yaklaştı ,mi,safirmi ağırlayacaksın,çok zor gerçekten yorma kendini bunalırsın,yeğenin bile olsa,insanın kendi aile düzeni işte...

Elif; sen Hafsaya gittiğinde emzirmek için ueriyorlar mı sana,emme güdüsü gelişince emzirmeye çağırıcaz dediler,bizde bekliyoruz bakalım.

uyuyun bakalım kızlar benim uykum kaçtı.magnezyumumu içmemiştim onu yaptım şimdi.bu arada pike takımımızı aldık.

yok cnm daha çok minik .. bırak emzirmek için almayı normalde bile alamadım kucağıma... herhalde en az 2000gr olmalı emzirmek için hatta o bile az gibi.. senin bıdık kilo verdi mi? ilk zamanlarda kilo verirmiş bebekler

halen hastanedeyiz canım sarılık olmuş bebek agrılarım var bi yandan yataktan
kalkıp yurumek ölüm gibi valla ben bugun taburcu olucam ama oglum daha burda kalıcak

sarılık her bebekte olan birşey sık sık süt vermeye çalış canım... ben daha yeni iiyileştim.. yataktan kalkmak banada ölüm geliodu..

saol canım,dikiş yerlerim ağrıyor tabi,yatıp kalkarken çok zorlanıyorum,süt sağmaya çalışıyorum,çıkartamayıncada moralim bozuluyor. senin kızın nasıl?

daha çok taze yaran.. bir müddet o sıkıntılar oluyor.. düşün 39 gün oldu ben daha yeni iyileştim... bak sen dediklrimi uygula rezene çayı iç ve gece de mutlaka sağ.faydasını görüceksin inşallah..

hafsam bildiğin gibi kuvöz içi kesintili oksijen alıyor.. bakalım bugün gidicez yine nasipse

mrb bayanlar... hepinize iyi haftasonları diliyorum... hava güneşli değil ama ben yanıyorum... amaaan şu lohusalık ne garip bişimiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…