neyin var canım yaa..bebiş ,için gidicen demii
evet bu konu çok önemli.gün geçince beklemeden sezeryan olmalı bence..off ne zor yaa..ben de bugün ağla ağla canım çıktı.2011 haziran annelerinde bi arkadaş normal doğurdu.önce sarılık için fototerapiye girdi.şimdi kalpten amaliyata alındı bebek daha haftası çıkmadı..off koru rabbim hepimizii..
evet canım bebek ıcın gıdıcem ınsallah belımde agrıyo sorarım belkı bısey yapamaz ama bakıyım fındıgımı merak edıyorum ay tobe arka sokaklarda hüsnünun karısı kapkaccılar yuzunden bebegını dusurdu tobe allah korusun ya allah kımsenın basına vermesın
eee benim başıma ne geldi dün pazar var bizim burda komşularla gittik.ben terlik bakarken onlarda ilerdeki tezgaha bakıyolardı sen çocuğun biri arkamdan çarpar gibi sürtündü çok değilde salaklık işte bi baktım.yol han gibi mahsus yaptı yani bide arkasına giderken baktı bende seni bilmem ne görürsün bulurum ben seni dedim .tam pazardan çıkıyoruz.buda geliyomu ellerini nereye koyucak bilemedi durdurdum kolunu sıktım seni eşolu eşşek git dedim ailendekilere yap dedim ama nasıl bağırıyorum seni dedim tutuklattırırım çok uğraşırım seninle belanı başka yerde ara dedim avare avare dolaşıyon kadınlara sarkıyon herkes bakıyo size bişey söyliyimmi insanlarımız iş bitmiş arkadaşlar valla bak dövsünler vursunlar demiyorumda başka olmuş insanlarımız yaa valla .hayırlısı olsun bakalım.sonra arkasına bakmadan kaçar gibi gitti ben hala bağırıyorum seni pkk suratlı diye
kıslarr facede prıma dunyası dıye bsıey vardıı 24 haftasını gecmıs anne adaylarına hedıye gonderıyolarmıs hazıran 23 den sonra sayfayı begenerek form dolduruyosunuz uye oluyosunuz ben oldum :)
oh ıyı yapmıssın canım oylelerıne boyle cevap vermek lazım hayvan herıfler ya bılerek surtunuyolar ya surtununce ne oluyo ne zevk alıyosunuz dımı köpekler ya
tanemi veriyo poşetlemi veriyo sorumu bugünün sorusu ilan ediyorum.
denizkızı bi biz kaldık millet yemek yapıyo ben çay içiyom sen napıyon.
kızlar ne çok yazmışsınız yahu maşallah...
Bende ağda yaptım baştan aşağıya.. Tertemiz oldum valla. Bu arada sezeryan yerimin altında hiç acı hissetmedim.. Bi faydası bu oldu herhalde sezeryanın..:))
meliha ben de yaptım şimdi.. Herkese yollucaklar mı acaba. Ben hamileyken milupaya üye olmuştum. çok güzel şeyler geldi ordan numunelik.. Adımı da hafsa salman yazmıştım. Eşim kapıyı açtı adam hafsa salman diyince yanlış geldiniz öyle biri yok dedi. Ben çıktım kapıya burası dedim aldım paketi.. Eşim diyo ki "bende dedim ki gördün mü bak bizim kızım adında birisi varmış buralarda,çok kullanılan bi isim de değil hem isim hem soyisim nasılda tuttu" diye geçirmiş içinden. çok gülmüştüm o zaman:))
bir de ben e bebek mağazasına gelsin dedim.. Gidiyoruz çünkü gezmeye sık sık
ben kargo istedim , çünkü burda e bebek mağazası yok canım... Milupaya bende üye olmuştum banada gönderdiler, hiç yoktan iyidir.
hahahhahahaaaaçok güldüm valla .bende istiyorum milupayı ona nerden girdiniz.
kızlar annemin gün arkadaşının gelininin karnında öldü son günlerinde hemde bebek dışkısını yemiş çok sorumsuz bi dr muş bunlarda satı yanlışmı söylemişler dr gerekli ilgiyi göstermeyince günü geçen bebekler dışkılarını yiyormuş.allah korusun çok kötü olmuşlar herşey hazır o yüzden hepsi rabbimize emanet
evet bu konu çok önemli.gün geçince beklemeden sezeryan olmalı bence..off ne zor yaa..ben de bugün ağla ağla canım çıktı.2011 haziran annelerinde bi arkadaş normal doğurdu.önce sarılık için fototerapiye girdi.şimdi kalpten amaliyata alındı bebek daha haftası çıkmadı..off koru rabbim hepimizii..
www.milupa.com du galiba emin değilim hediye gelince uğramadım bile:)) birde annelik akademisine de üye olmuştum.. Hamilelik ve annelik diye 2 kitap vardı anneliği seçtim.. O da geldi:)) geçen de aradılar annelik akademisinden açtım ama şarjım bitti konuşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?