2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

mehtap birşey soracağım... senin kapı süsünü komşun yapmış yaa.. halkayı tüle nasıl monte etti.. ben düşünüyorum da acaba nasıl tuttursam onu.. dikmek falan zor olur gibi geldi

canım cok kolay silikon verıyolar tabancasıyla o sekılde yapıstırosun yoksa dıkmek falan ugrasılmaz yanı

ben olsam 42ye kadar beklerdim ne olursa olsun. normal doğumu çok istiyorum çünkü.. tabii sen bilirsin senin sıkıntını bilemiyorum. benim fikrim yaptırmaman yönünde

bu son ay çok zorluyo canım hele de sıcaklar başladı artık ne uyku var ne ne bişey ve sinirlerim tavan yaptı resmen hüngür hüngür herşeye ağlıyorum sinirleniyorum epilasyon makinesini fırlattım attım bugün elimden kaydı diye düşün. uykusuzluk çok sıkıntılar yaratmaya başladı bende. bi de bebek sürekli hıçkırmaya başladı korkuyorum bişey oluyo diye içim içimi yiyor. doğum ekline henüz karar vermedim ama kararım normal bile olsa 40 bittiği gün bir gün daha beklemem. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

mehtap birşey soracağım... senin kapı süsünü komşun yapmış yaa.. halkayı tüle nasıl monte etti.. ben düşünüyorum da acaba nasıl tuttursam onu.. dikmek falan zor olur gibi geldi

canım aslında çok basitmiş.silikona gerek yok alma boşuna.olay sadece tel zımba :)tülü kapıya doladı.alttan zımbaladı.sonra yan kanat gibi oolan şeyi geçirdi arkadan zımbaladı.üstünede kapı süsünü görünmeyecek şekilde zımbaladı..dikmeye de gerek yok yapıştırmayada..

degısık fıkırler var canım oda guzelmıs zımba falan bu arada facede gönulun evıne bakın kıslar ben hayran kaldım muhtesem olmus herseyıı

aaa evet yaa çok mantıklı..

birde ben bebeği odasına koymıycam.. en az 6 ay odamda duracak.. kapı süsünü de odamın kapısına assam olur mu acaba? girip çıktıkça görünür daha sevimli olur sanki... sizce??

valla ben de resmiyeciğim.şuan bile zor duruyorum inan..sinir bende de çok fazla.yemek yapasım bile yok.kendi karnımı bile doyurmak için kalkasım yok yaaa.

valla ben de resmiyeciğim.şuan bile zor duruyorum inan..sinir bende de çok fazla.yemek yapasım bile yok.kendi karnımı bile doyurmak için kalkasım yok yaaa.

valla canım çeken biliyo... eşim aradı öğlende yemek siparişleri veriyo kalkıp yapasım yok adam 1.5 saat sonra gelecekduşa zor girdim çıktım bugün epilasyon flan da derken sinirlerim iyice laçkalaştı. nevresimleri değiştirdim yıkadım astım bugün yaptığım iş bu kadar yaniii... annemi haftaya gelecek sanırım biraz daha iyi olurum o zman İNŞALLAH:..

aaaaa bende yapmadım dah ayemek ya ne yapıcam bılmıyorummm sordum esıme ne ıstersın dıye sen ne ıstersen onu yap farketmez ddı benımd ehıc bsıey yapasım yok ne olcak sımdıı :)

ayy ben yanıma kimsede gelsin istemiyorum.evde tek olayım kimse olmasın düzenim bozulmasın istiyorum.benim de haftaya 21 yaşındaki ablamın oğlu gelecek.inşaat müh.okuyor eşimin şirketinde staj yapacak.o kadar sevmeme rağmen çekecek halim yok onu bile.ne ütüsü biter ne duşu biter sabahlara kadar oturur tv izler.valla dayanacak gibi değilim ama mecbur gelecek işte.üstelik 2 ay burda.salonda izler tvyide bu defa diyecem ama teyzecim salonda izleme temiz kalsın orası diyecem.ayy sürekli cips falan yiyor erkek çocuğu işte dökmesi saçması bitm,iyor.bir de bu halimle oaralarla da uğraşmayayım.yemek yapmadım söyledim eşime olsun ben gelince hallederim dedi.valla evim çok sıcak ocak başında durulacak gibi değilkii.bende hiçbir şey yapmadım duş bile almadım.üstten evimmi toparladım kendime bi patates kaynatıp yedim bulaşık mak.çalıştırdım o kadar.umrumda değil yaa...

aslınd a en rahatı bi başımıza haklısın hele ki senin misafirin sana epey zor gelecektir bu zamanda. benim annm bana yardıma gelecek o yüzden fazla dert olmaz seninki gibi.... 2 ay mıııı nasıl dayanacaksın cnaım sen yaaa yazık sana kıyamam ben. erkek çocukları öyle hakikaten de hiç umurlarında değildir ev dağılmış kirlenmiş eşim de genelde öyle yaa... ben bu hafta zaten iki gün yemek yapmadım sışarda yedik bu akşam bari basit bişeyler yapayım fırında balık istedi eşim buzu erimiş onu atarım fırında pişsin kendi kendine benim de canım bişey istemiyo ya ne yapsam kendime... balık yiyemiyorum ben çünkü. patates haşlaması ilk günlerden beri en büyük kurtarıcımız zaten :) bulantılarım varken hele ne çok yemiştim hala da patataesten bıkmış değilim.... aaa dün akşam pazardan haşlamalık taze patates almıştık onlarla bir patates salatası yapayım bari bırak canım işleri amaaan ben de bulaşık makinesini açtım ama boşaltasım yok hahaha:)))

ben kustuğum dönemlerde hiçbir şey yiyememiştim.patates bile.az önce haşladım içine kaşar rendeledim kırmızı biber azıcık mayonez ve yoğurt koydum karıştırdım yedim....tok tutuyor hem de bebişlere patates iyii..
hiç sorma nasıl dayanacam bilmiyorum..neyseki evde kadın olacak..

ohhhhh bütün kızlar toplandık .napıyosunuz bakıyım 3 tane çatlağım oldu bugün farkettim.hayırlı uğurlu olsun.bikinilere elveda

ooooo sız yapıcak yemek bulmussunuz bıle ya bende hamburger yapıyım barı bugun ekmek arası yıyelım bıde patates kızartırım bıraz yeter zaten ahstayız bugun bıraz onlar bızı ıdare etsınler yarın sabah 9.30da hastaneye gıtcez bakalım ne dıycekler

ohhhhh bütün kızlar toplandık .napıyosunuz bakıyım 3 tane çatlağım oldu bugün farkettim.hayırlı uğurlu olsun.bikinilere elveda

ohh hadi bakalım.yağlanmadın mı sen canım.ben düzenli yağlanmadım ama hiç çatlağım olmadı.etim çok sıkı zaten.sporda yapardım önceden.inşalah bundan sonra da olmaz..bikinilere ben de veda ettim.hatta bu yıl hepsini dağıttım..yeni yeni verdim ablalarıma..

kızlar annemin gün arkadaşının gelininin karnında öldü son günlerinde hemde bebek dışkısını yemiş çok sorumsuz bi dr muş bunlarda satı yanlışmı söylemişler dr gerekli ilgiyi göstermeyince günü geçen bebekler dışkılarını yiyormuş.allah korusun çok kötü olmuşlar herşey hazır o yüzden hepsi rabbimize emanet

neyin var canım yaa..bebiş ,için gidicen demii

evet bu konu çok önemli.gün geçince beklemeden sezeryan olmalı bence..off ne zor yaa..ben de bugün ağla ağla canım çıktı.2011 haziran annelerinde bi arkadaş normal doğurdu.önce sarılık için fototerapiye girdi.şimdi kalpten amaliyata alındı bebek daha haftası çıkmadı..off koru rabbim hepimizii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…