kıslarr kardelencım ınsallah bızde oyle gule oyanay alırız bebklerımzıı kucagımzaa hayırlısıylaa bızde az once yuruyusden geldık turladık heryerıı kıyafet baktık bos bos geldıkk :)
euet kızlar 40 haftayı doldurunca dikkatli olmak lazım,ben doğurduktan sonra hastanede birininde çocuğu oldu,41 hafta bitmiş,kakasını yediği için küeze aldılar onuda dikkatli olmak lazım,inşallah 40 olmadan güzel güzel normal doğum yaparsınız.
bizde akşam oğluma süt götürmeye gittik,izledik biraz minik adamı,giderken oğlum Kerem de küçük bir top aldı eline bunu kardeşime götürücem çok seuinir deme anne diyerek,uzaktan göstermeye çalışıyor birde,güldürdü herkesi.İnanılmaz ter atıyorum kızlar,çok nemli haua...
Mehtap tam doğum yaklaştı ,mi,safirmi ağırlayacaksın,çok zor gerçekten yorma kendini bunalırsın,yeğenin bile olsa,insanın kendi aile düzeni işte...
Elif; sen Hafsaya gittiğinde emzirmek için ueriyorlar mı sana,emme güdüsü gelişince emzirmeye çağırıcaz dediler,bizde bekliyoruz bakalım.
halen hastanedeyiz canım sarılık olmuş bebek agrılarım var bi yandan yataktan
kalkıp yurumek ölüm gibi valla ben bugun taburcu olucam ama oglum daha burda kalıcak
canım az kaldı ,senin en yakın dostun ayrılmaz eşin... biricik yavrun yakında kucağında olacak ne yalnızlık kalacak... ne boş vakit:):)
mrb bayanlar... hepinize iyi haftasonları diliyorum... hava güneşli değil ama ben yanıyorum... amaaan şu lohusalık ne garip bişimiş:)
kıslarr sımdı hastaneden geldıkk fındıgım 36 haftalık 2.700 olmus doktor hersey cok guzel normal dogum olucak ınsallah bu saatten sonra nezaman ısterse gelebılır dedı bende sımdı gelse kuveze gırmesıne gerek varmı dedım yok dedı herseyı normal cunku dedı haftada bır gel nts ye gır bana sonucuu goster suyun gelırse kanama olursa 5 dk da bı agrı gırerse hemen gel dedı bende 72 kılo olmusum 11 kılo almısım sımdıye kadar bel agrısını sordum normal artık olucak o kadar dedı hersey ıyı cıktı allaha sukur kıslarr
hamilelik de aynısı yaaa hadi sen ikisini de atlattın sayılır şimdi biz daha bir ay ada hamilelikten ötürü aynı dertleri yaşarız ve lohusalıkta yineee.... benim daa doğuma bir ayım var yaaa en son ben doğum yapıcam anlaşılan :)
kıslarr sımdı hastaneden geldıkk fındıgım 36 haftalık 2.700 olmus doktor hersey cok guzel normal dogum olucak ınsallah bu saatten sonra nezaman ısterse gelebılır dedı bende sımdı gelse kuveze gırmesıne gerek varmı dedım yok dedı herseyı normal cunku dedı haftada bır gel nts ye gır bana sonucuu goster suyun gelırse kanama olursa 5 dk da bı agrı gırerse hemen gel dedı bende 72 kılo olmusum 11 kılo almısım sımdıye kadar bel agrısını sordum normal artık olucak o kadar dedı hersey ıyı cıktı allaha sukur kıslarr
hamilelik de aynısı yaaa hadi sen ikisini de atlattın sayılır şimdi biz daha bir ay ada hamilelikten ötürü aynı dertleri yaşarız ve lohusalıkta yineee.... benim daa doğuma bir ayım var yaaa en son ben doğum yapıcam anlaşılan :)
kızlar yaa nasıl geçio zaman diymi...
daha dün gibi hamileyim yazdık, yok mide bulantılarımız yok aşermelerimiz..ikili test üçlü test.
şimdi ise kimimiz doğurdu bebeklerden konuşuo kimimizi de doğum heyecanı sardı..
hayat bu işte ne kadar çabuk tüketilio herşey.. bi bakmışız bizim kızlar hamile olmuş burda yazıolar ya da gelinler.. ne nostaljik olur dimi bu sayfaları okusalar:))
bu işler belli olmuyor biliyorsun ki canım... pırt diye doğuverirse şaşırmam:)
kızlar yaa nasıl geçio zaman diymi...
daha dün gibi hamileyim yazdık, yok mide bulantılarımız yok aşermelerimiz..ikili test üçlü test.
şimdi ise kimimiz doğurdu bebeklerden konuşuo kimimizi de doğum heyecanı sardı..
hayat bu işte ne kadar çabuk tüketilio herşey.. bi bakmışız bizim kızlar hamile olmuş burda yazıolar ya da gelinler.. ne nostaljik olur dimi bu sayfaları okusalar:))
aynı konuyu dün eşimle konuştuk biz de zman ne çabuk geçti bişey anlamadan doğum zamanlarına geldik diye. geçerken zordu ama aslında hızla akıp geçiyor zaman ve anlamadan yaşlancaz sanırım kızlar.....
merhaba kızlar doktordan geldık bebısım 3950 cıktı hersey normalmıs dktor daha 2 haftan var ve zorlamaya gerek yok dedı sezeryan ıcın gun verdı haftaya cumaya gun verdı kısmetse bebegım daha once davranmazsa 17 hazıran gunu kucagıma alacagım ıns .beni sımdıden stresı bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?