2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Allah korusun canım ya inşallah 40 ı doldurmak zorunda kalmayalım.

yarasın bebeişine sütlerin inşallah kerem'e ben de çok güldüm çocuk işte. hava bugün kapalı burda seinledi epey.

halen hastanedeyiz canım sarılık olmuş bebek agrılarım var bi yandan yataktan
kalkıp yurumek ölüm gibi valla ben bugun taburcu olucam ama oglum daha burda kalıcak

Allah acil şifalar versin canım. üzülme sen geçici hepsi bebeklerin çoğu zaten doğduklarında sarılık oluyolar. dualarımız sizinle.

canım az kaldı ,senin en yakın dostun ayrılmaz eşin... biricik yavrun yakında kucağında olacak ne yalnızlık kalacak... ne boş vakit:):)

inşallah canım hayırlısı ile sağlıkla bi doğsalar şidilik tek derdim bu oldu. arkadaşım ne güzel normal doğum yaptı kurtuldu tam bir ay vardı aramızda hadi ben sıramı savsım artık sıra sizde diyo :)

mrb bayanlar... hepinize iyi haftasonları diliyorum... hava güneşli değil ama ben yanıyorum... amaaan şu lohusalık ne garip bişimiş:)

hamilelik de aynısı yaaa hadi sen ikisini de atlattın sayılır şimdi biz daha bir ay ada hamilelikten ötürü aynı dertleri yaşarız ve lohusalıkta yineee.... benim daa doğuma bir ayım var yaaa en son ben doğum yapıcam anlaşılan :)

kıslarr sımdı hastaneden geldıkk fındıgım 36 haftalık 2.700 olmus doktor hersey cok guzel normal dogum olucak ınsallah bu saatten sonra nezaman ısterse gelebılır dedı bende sımdı gelse kuveze gırmesıne gerek varmı dedım yok dedı herseyı normal cunku dedı haftada bır gel nts ye gır bana sonucuu goster suyun gelırse kanama olursa 5 dk da bı agrı gırerse hemen gel dedı bende 72 kılo olmusum 11 kılo almısım sımdıye kadar bel agrısını sordum normal artık olucak o kadar dedı hersey ıyı cıktı allaha sukur kıslarr

maşallah canım fındığına inşallah normal doğum olur ya dün arkadaşımla konuştuktan sonra ben de çok heveslendim ama epidural anestezi istiycem doktor da uygun görürse. inşallah küvez gereği olmaz canım ben de ondan çok korkuyorum. sen de iyisin canım 11 kilo iyi bence gayet. bel ağrılarını bi süre daha çekicez demek ki yapacak bişey yok artık sabır dilycez Allahtan

Hayır canım ben 35+3 teyim....zaman geçmiyo artıkkkkkkkkk.

hadi bakalım gelsin o zaman melisa bebek:)

bu işler belli olmuyor biliyorsun ki canım... pırt diye doğuverirse şaşırmam:)

kızlar yaa nasıl geçio zaman diymi...

daha dün gibi hamileyim yazdık, yok mide bulantılarımız yok aşermelerimiz..ikili test üçlü test.

şimdi ise kimimiz doğurdu bebeklerden konuşuo kimimizi de doğum heyecanı sardı..

hayat bu işte ne kadar çabuk tüketilio herşey.. bi bakmışız bizim kızlar hamile olmuş burda yazıolar ya da gelinler.. ne nostaljik olur dimi bu sayfaları okusalar:))

sagolun teyzelerıı doktora dedım sımdı dogsa kuveze gerek varmı hayır dedı sene gerek yok dedı neye dayanarak dedı merak ettım dedım arkadasımlarımda bu zamanda dogurdu kuvezde dedım olabılır bende 36 hafta dogurdum kuveze koymadılar dedı doktorum görumcemle konustum oda dıyo gerek yok 36dan sonra ama doktora baglı neden koyduguna dıyo bıde kıslar epudıral dogum nasıl bısey ben hıc ısey bılmıyorum bununla ılgılı bıde agrı ceken varmı ntsde gordum serum takmıslar ah ah deyıp duruyodu önluk gıymıs arkası acıktı kızın gördum :)

günaydın kızlar ben anca kaltım hava tam uykuluk valla şimdi kahvaltıdan geldim komşudan.sabah sabah allah mubettinizi arttırsın baya yazmışsınız.

evet canım bende gelırken esımle onu konsuuyodum ılk hamıle oldugum gun ogrendıgımızde uyumadıgımız gece falan nasıldı dıyorumn gıbı aklımda ben ılk testte bakıp atmıstım hamıle degılım dıye esım demıstı getır bende bakıyım ona getırdım o zaman ıkı cızı vardı o ıstemese ben hamıle oldugumu daha sonra ogrencektım allah herseyın hayırlısını versın canlarımm ınsallah tellı duvaklı gelınlık damatlıklarını goruruz torunlarımız olur :)

bu işler belli olmuyor biliyorsun ki canım... pırt diye doğuverirse şaşırmam:)

haklısın canım hiç belli oluyo tabi ama benim içime öyle doğuyo sanki 40 haftayı tamamlıycak gibime geliyo. hayırlısı tabi ki... az önce eşim arkadaşını aradı 2 ay önce 36+5 te eşi doğum yapmıştı direk eve çıkartmışlardı onları doğumdan bi ay sonra kontrole çağırmış doktor onlar da o güne kadar beklemişler, halbuki bebek sarılık olmuş bunlar anlamamışlar hastanede küvezde kalmış bir gece çıkmış sonra şimdi iyi diyolar. erken doğanlarda oluyo sarılık dikkatlş olun falan deidler bize ama bence erken doğmayanlarda da oluyo. ablamın büyük oğlu da zamanında doğduğu halde olmuştu ve 10 gün hastanede yatmıştı belli olmuyo hiç yaa.... keşke biz anlamadan pırt diye doğuverseler

aynı konuyu dün eşimle konuştuk biz de zman ne çabuk geçti bişey anlamadan doğum zamanlarına geldik diye. geçerken zordu ama aslında hızla akıp geçiyor zaman ve anlamadan yaşlancaz sanırım kızlar.....

herkese günaydın.günaydın diyorum çünkü ben kalkalı daha 1 saat falan oldu:)bu uygu olayını iyice abartmaya başaladım valla.saat 9 gibi uyandım bişeyler atıştırdım tekrar yattım ve kalktığımda 12.30 a geliyordu saat.o da karnım acıkmasa kalkmazdım valla.hava serinledi bulanık tam uyumalık serapf ın dediği gibi.dün gecede çok rahat uyudum cam açık ohh serin serin rüzgarla deliksiz uyumuşum.hava güzel olsa ne olacakki artık tek başıma eşim çarşıya çıkmamı istemiyor.geçenki gibi sancın tutarsa ne yapacaksın diyor.haklı ben de çıkamıyorum.zaten çıkasım da yok.
dün akşam eşimle sahilde oturduk çok şık cafeler var sahilde ohh denize nazır arkadaşlarıda çağırdık yemeğimizi yedik sonra gece 10da bize geldik hep birlikte bebişimin odasını görmek istediler.oturduk epey gece 1 e kadar.sahilde oturmak beni o kadar rahatlatıyor ki hem deniz hem serinlik huzur doluyor içime.bebeği doğuncada yaz akşamlarında alacağız kızımızı gidicez oturacaz bebişle..yoksa bizim ev çekilmez...
melihacım bebğin iyi olmasına sevindim canım..duramadın gittin yine valla
atofinacım inşalah bir an önce rahat kavuşursunuz.sen de bebeğinde.doğan tüm bebişlerimize Rabbim sağlık verir inşallah.
hiçbir iş yapmak istemiyor canım bugün.eşim çalışıyor zaten evde yok.ben de uzatıcam ayaklarımı keyif yapıcam.bi akşam üstü balkonumu yıkayacağım.evde umrumda değil zaten derli toplu da.amann yap yap aynısı demi resmiyecim
sizlerin eşleri evde tabiii ne güzel..

valla zamana sonradan bakınca çok çabuk geçiyormuş gibi ama içindeyken o zamanın pek geçmiyor.hamileliğimin ilk 5 ayı çok zor geçtiği için bana pek zaman hızlı gelmedi açıkcası kızlar.halada geçmiyor.ben her an doğurabileciğimi düşünürken gamze 39+3 olmuş hala bekliyor sancıyı.off benimde öyle olursa daha 2 haftam var.ama ben 39lara geldiimde doğmazsa sezeryan istemeye karar verdim gibi.dayanamayacağım kızlar yaaa..
resmiyeciim hakikaten en son sen gibisin haatabii belli olmaz yaaa..
kızlar şuan adet sancısı gibi sancım var benim nedense.üüşüttümmü acaba.kızımda kıpır kıpır.şu sıcakta hararetimi alan en güzel şey ıce tea valla.zararlımı bilmem ama içiyorum artık kızlar valla onu yeme bunu içme sıkıldım.geçende hamburger yedim ohh

merhaba kızlar doktordan geldık bebısım 3950 cıktı hersey normalmıs dktor daha 2 haftan var ve zorlamaya gerek yok dedı sezeryan ıcın gun verdı haftaya cumaya gun verdı kısmetse bebegım daha once davranmazsa 17 hazıran gunu kucagıma alacagım ıns .beni sımdıden stresı bastı

ayy canım yaaa..hadi hayırlı olsun.stres yapma canım.bencede zorlamaya gerek yok.ohh kokla bebişini doyasıya.aramızda azıcık var ama senin miniğin tam bir tombalak yaa maşaallah subanallah..epidural sezeryan mı olacaksın.hadi bakalım deneyimlerini anlatırsın bize..mutlaka haberdar et ne yap et bizi canım.aklımız kalmasın sende.hastanen bebişin resmini yayınlıyosa hastane adını ver de bakalım canım..ayy ne güzel yaa...sabah mı pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…