yegenın cok tatlıymıs canım masallah....evet canıım elıps seklı bellı ..ayyyy bızımde az bır zaman sonra mınıklerımız olacak boyle .....kızlar sureklı dusunmeye basladım haftaya bu saatte ne yapıyor olacagım acaba dıye..yada gobusume bakıyorum bebek hareket ettıkcehaftaya olmayacak dıyorum sureklı bır zaman karsılastırması ıcındeyım gobegımız buyudu ınsannlar artık hamıle oldugumuzu anlıyor derken bu zamanlara geldık bak duygulandım sımdı....sızlerıde gormesemde cok guzel arkadaslık olusturduk her derdımızı paylasabılıyor ve bırbırımızı anlıyoruz sızlerı cok sevıyorum kızlar ııkı varsınız
buarada akıntı konusundan bende bahsedecektım benımde bu sıralar cok arttı aynı krem gıbı sureklı camasır degıstryrm ve duzensız sancılarım oluyr sanırım bunlar fınal belırtılerı
yegenın cok tatlıymıs canım masallah....evet canıım elıps seklı bellı ..ayyyy bızımde az bır zaman sonra mınıklerımız olacak boyle .....kızlar sureklı dusunmeye basladım haftaya bu saatte ne yapıyor olacagım acaba dıye..yada gobusume bakıyorum bebek hareket ettıkcehaftaya olmayacak dıyorum sureklı bır zaman karsılastırması ıcındeyım gobegımız buyudu ınsannlar artık hamıle oldugumuzu anlıyor derken bu zamanlara geldık bak duygulandım sımdı....sızlerıde gormesemde cok guzel arkadaslık olusturduk her derdımızı paylasabılıyor ve bırbırımızı anlıyoruz sızlerı cok sevıyorum kızlar ııkı varsınız
buarada akıntı konusundan bende bahsedecektım benımde bu sıralar cok arttı aynı krem gıbı sureklı camasır degıstryrm ve duzensız sancılarım oluyr sanırım bunlar fınal belırtılerı
dımı canım daaha dun gıbı karnımız cok cıkmadı kılo almadık falan derken bıbakmısın doguruyoruz ınsallah sen haftaya bugun bebegıne kavusmus olcaksın ya n eguzel ya uyuyo olcak yada senın koynunda olcak n eguzel bısey dusunmesı bıle benımde dogurasım geldı yaaaa
kardelencım yegenını allah bağışlasın nıe vakumla aldılarkıı sorunmu vardı acaba ınsanın basına gelmeyıne ne oldugunu bılmıyoo mazuurr görunn canlarımm :)
bütün bebekler çok tatlılar yaa bugün arkadaşım da yollamış bebeğinin resmini esmer bişey onun ki ama o kadar tatlıydı ki maşallahablamın bebeği biraz iriydi canım tam 4 kilo doğdu ve normal doğum diye ısrar etti doktoru ama tabi epey zorlanınca vakum kullanmak zorunda kalmışlar. bebek belli sürede doğmayınca kalp atışları falan yavaşlıyomuş ve riske giriyo diye böyle yöntemlere başvruyolarmış. iri bebeklerde bu risk çok yüksek olduğu için işte 4 ve üzerini sezaryenle alalım diyorlar ya. yoksa 5 kilo normal douran bile çok var. sağlık olsun bebeklerimiz iyi olsunlar da artık biz katlanıcaz her türlü ağrıya sancıya napalım. koynumuzda uyuturken inş. hepsini unutacağız.
günaydın kızlar nasılsınız bende uyandım uyuyamadım bu sabah hem bebegin tekmelerinden hemde hava sıcak yatılmıyor öff sagıma soluma dönemiyorum yaa dogursakta kurtulsak hayırlısıyla şimdi herkes uyuyodur daha :)
günaydın canım.yok şekerim bak ben de uyumuyorum:)aslında hava serin tam uyumalık ama işim var biraz.onları halletmem lazım.kadına söyledim gelemiyormuş işler bana kaldı üstten süpürüp silicem evimi.erken kalkayım da bir an önce bitsin dedim.tabii hala elim bişeye varmıyor miskin miskin oturuyorum pc başında.canım sen kaçıncı haftandasın.tickerin apey gerilerde çünkü..işimi erken bitirirsem çarşıya çıkıcam eşim tek gitmemi istemiyor yolda yolakta ya sancın tutarsa diye ama aaa gidicem valla.sıkıldım yaa.gidicem kendime güzel bir hamile kıyafeti alıcam yaa 2 hafta bile kalmadı doğum yapmama belki ama olsun içimde kalmasın.şıkır şıkır sevimli bi elbise falan bakıcam..ayy hiç masrafım olmadı valla bu hamilelik konusunda karnım geç çıkınca alamadım bişey.son zamanımda bari giyineyim basit kotlarlar tişörtlerle ketenlerle idare ettim yeter ama yaaa:)tabii sıcak olmazsa hava gidicem.
kıslarr fındıgım ıkı gundur cok kıpraşıyoo sızdede varmı oyle sankım tadılat yapıyoo :) cıkıcakmı ne acaba
benimki de epey hareketli canım hiç durduğu yok kıpr kıpır oynuyo içerde alanı da dar olduğu için canımı yakıyo ama o yeter ki iyi olsun ben razıyım onun yaptıklarına. kordon dolanması vs olmasın yeter ki...
günaydın canım.yok şekerim bak ben de uyumuyorum:)aslında hava serin tam uyumalık ama işim var biraz.onları halletmem lazım.kadına söyledim gelemiyormuş işler bana kaldı üstten süpürüp silicem evimi.erken kalkayım da bir an önce bitsin dedim.tabii hala elim bişeye varmıyor miskin miskin oturuyorum pc başında.canım sen kaçıncı haftandasın.tickerin apey gerilerde çünkü..işimi erken bitirirsem çarşıya çıkıcam eşim tek gitmemi istemiyor yolda yolakta ya sancın tutarsa diye ama aaa gidicem valla.sıkıldım yaa.gidicem kendime güzel bir hamile kıyafeti alıcam yaa 2 hafta bile kalmadı doğum yapmama belki ama olsun içimde kalmasın.şıkır şıkır sevimli bi elbise falan bakıcam..ayy hiç masrafım olmadı valla bu hamilelik konusunda karnım geç çıkınca alamadım bişey.son zamanımda bari giyineyim basit kotlarlar tişörtlerle ketenlerle idare ettim yeter ama yaaa:)tabii sıcak olmazsa hava gidicem.
benimkide çok hareketli,kordonu boynuna dolandı( çözülür inşallah ya
canım benim sıkma bunun için canını bu genelde oluyor.sezeryan ol ne olacakki,önemli olan bebeğin sağ salim doğması..benimkide çok hareketli,kordonu boynuna dolandı( çözülür inşallah ya
mrb arkadaşlar bugün son doktor kontrolüm vardı.yarın sabah 8.30 yatış yapıcam.10-11 gibi biter harhalde.gece bişey yeme dedi doktorum.çok heyecanlıyım.inş herşey yolunda gider.
canım benim sıkma bunun için canını bu genelde oluyor.sezeryan ol ne olacakki,önemli olan bebeğin sağ salim doğması..
ayy canım benim.hadi hayırlı haberlerle gel..sezeryan mı olacaksın ki sabah yatışını yapıyolar..
evet canım inş.epidural sezeryan olucak
mrb arkadaşlar bugün son doktor kontrolüm vardı.yarın sabah 8.30 yatış yapıcam.10-11 gibi biter harhalde.gece bişey yeme dedi doktorum.çok heyecanlıyım.inş herşey yolunda gider.
ne güzel yaa.dualarım seninle canım..kaçıncı haftandasın şimdi..habersiz bırakma bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?