2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

şu saat oldu yemin ederim yatağımı toplamadım.sadece 3 makina çamaşır yıkayıp kurutmaya attım bittiler şimdi katlıycam.güya iş yapacaktım haa bu arada karnım acıktım kendime ,canınız ister mi bilmem ama,fellah köfte yaptım yedim.hoş yaptığıma pişman oldum ayy yap yap bitmedi ayakta durmak yordu beni ama şimdi çamaşırları katlayıp süpürüp silicem kararlıyım vallaa:)saat daha 2.5 e kadar yaparım..sizlerin pek sesi çıkmıyor bugün herkes yoğun galibaaa..

Ben esenyurtta oturuyorum,Avcılar Hospitale gidicem.Bu hafta işten ayrılayım artık diyorum ya.Acaba ben çok hareket ettiğim içinmi dolandı

mrb arkadaşlar bugün son doktor kontrolüm vardı.yarın sabah 8.30 yatış yapıcam.10-11 gibi biter harhalde.gece bişey yeme dedi doktorum.çok heyecanlıyım.inş herşey yolunda gider.

aaaa super canımm senındemı sezeryan olcakk hadı hayırlısı bakalım canım anam 6 cıda gelıyoo ılk 6 ya gıremedık ya :)

Ben esenyurtta oturuyorum,Avcılar Hospitale gidicem.Bu hafta işten ayrılayım artık diyorum ya.Acaba ben çok hareket ettiğim içinmi dolandı

hareketle alakası yok canım bebegın hareketlerındendır muhtemelen bak eger ıcın rahat etmezse gıt bı hafta sonra tekrar duzelmıs olcaktır

bana mısafır gelıyo bırazdan hazırlık yapıyom kaynanamla kuzenıı gelcekmıss

aaaa super canımm senındemı sezeryan olcakk hadı hayırlısı bakalım canım anam 6 cıda gelıyoo ılk 6 ya gıremedık ya :)

kız deryayla ben varken sana ne oluyor.biz giremedik ilk 6 ya ben ilk 10dan bile vazgeçtim6.bebek yarın 7 bebek deryanın cuma günü 8.bebek muhtemelen gamze 9.bebek belkide benim ayşem olur:)

kız deryayla ben varken sana ne oluyor.biz giremedik ilk 6 ya ben ilk 10dan bile vazgeçtim6.bebek yarın 7 bebek deryanın cuma günü 8.bebek muhtemelen gamze 9.bebek belkide benim ayşem olur:)

ay sormaa yaaaa gırsek ne guzel olurduu ılk 6 ya bız ılk 20 ye anca gırerız galıbaa bu gidişlee :) hadı bakalımbu hafta bebek haftası sankıı ne guzel ya bı haftada 3 bebek gamzede yarın gıtcektı doktoraa olmazsa sezeryan ıcın gun alcaktıı dogurun kıslar dogurunn bızımkılere kardes olsunn :)

senin şu kaynananada dünden beri gıcığım haa.sabahın köründe geldiler dün yetmiyo gibi bu halinle sana mı geliyor daha yaaa.yeter valla yeter.delirdim.
resmiyenin sesi çıkmadı bugün nedense..

benimkide çok hareketli,kordonu boynuna dolandı ( çözülür inşallah ya

inşallah düzelir canım ya ama kordon dolanmasından korkmayın diyolar saın canını sıkma düzelmese bile sezaryen olursun artık kısmet hangisi biizm ve bebeğimiz iyi olacaksa an o doğum şeklini tercih edicez. şimdiye kadar herkes normal istedi ama bak hepsi sezayen oldu kısmet ne diyelim.

iyi yapmışsın biraz dinlenmişsindir bari. ben sabahtan beri öldüm karıncalarla uğraşmaktan bu sitelerde bi karınca sorunu var ki beni deli edecek herkeste aynı sorun varmış yaz gelince karıncalar basıyo evi ben daha onları evin içinde görür görmez başlıyorum kaşınmaya, sanki üzermde yürüyolar gibi geliyo.... cumartesi günü eşimle halıları da kaldırmıştık zaten ev boşken bütün odaları süpürdüm ama kalcamdan belime şiddetli bir ağrı oluyo süpürürken ve sürekli ara vererek yaptığım için daha yeni bitirebildim. şimdi dinlendim birazdan da silicem köşe bucak ve karınca ilacı dökücem bazı yerlere... inşallah bir daha gelmezler diycem ama hiç umudum da yok kesin yarın sabah kalktığımda yine evde karınca görücem.

ohhh afiyet olsun ben adını bile ilk kez duydum nasıl bişey olduğunu bilmediğimden canım çekmedi :)) sana da afiyet şeker olsun hayatım...

hayır canım ben daha önce bir doktor anlatırken dinlemiştim bebeğin boynuna kordon dolanmasının annenin hareketleri ile hiç bir alakası yokmuş. için rahat olsun yani senin bir kabahatin yok bu durumda. izne de ayrıl canım eğer seni yoruyorsa tabi sen bilirsin bu bizim verebileceğimiz bir karar değil sen durumuna bak.

kızlar ya ne hızlı çıktınız sıralamaya bak ilk on yazıldı nerdeyse ben de merak ediyorum acaa kaçıncı olabilicem :) sonu ben çekerim belki de... hep öyle içime doğuyo nedense

mrb arkadaşlar bugün son doktor kontrolüm vardı.yarın sabah 8.30 yatış yapıcam.10-11 gibi biter harhalde.gece bişey yeme dedi doktorum.çok heyecanlıyım.inş herşey yolunda gider.

canım hayırlı haberlerını beklıyoruz ...ne guzel kucagına alacaksın bebısını dualarımız senınle..Allah yardımcın olsun

canım ben ılk 5 e gırer mıyım dıyordum ılk 10 a kaldım sız sıranızı bekleyın daha....

mehtap sen mı ben mı derken bak kacıncı sıraya dustuk :)

kızlar bugun saglık ocagına gıttım gecenlerde aramıslardı demır ılacımda bıttı 1 haftadır ıhmal edıyordum nasıl olsa az kaldı doguma dıye meger onu dogumdan sonrada ıcıyormusuz hem ılac yazdırmaya hemde aradılar dıye bugun gıttım ebe baktı senın daha dogumun olmaz bebek donmus ama daha yerlesmemıs sen normalı beklersen 42. haftanda falan anca olur dedı acıkcası boyle demesı benı rahatlattı normal olabılır mı acaba dıye soru ısaretlerı kalktı kafamdan.ben zaten o kadar beklersem benım bebek 5 kıloyu bulur herhalde buarada kızlar ebe elevıt ıctıgımı duyunca o da bebegı kılolu yapar sısırır dedı sız vıtamın ıcıyor musunuz doktorum devam et dedıgı ıcın ben demır ve vıtamınlere devam edıyrm . emzırme konusunda falan bılgı verdı boyle ıste...

hiç sorma canım yaa millet sıramızı kapıverdi:)canım benim doktorum 1 ay önce vitamini 3 günde bir kullan demişti ama ben vitamini 3 günde 1 e düşürünce aşırı saçlarım dökülmye başladı bu yüzden mi bilemem ama ben aklıma geldikçe içiyorum valla decavit içiyorum ben de..magnezyum da içiyorum günde 2 tane ama hap şeklinde.doğumdan sonrada devam edeceğiz kan ve vitamine canım.ayy sen 4 gün sonra kavuşacaksın bebeğine inşallah tatlımyaaa..heyecan dorukta demi..adını keşke can koysan

hmm keske normal olsa canım ama tabıkı 42 yı bekleme yanı asla allah korusun bebek kendı kakasını yıyıp zehırlenemsın benımde mısafırler az once gıttıler yemek yedık esımle kızını burda bıraktı kaynanamın kuzenıı aksam onu goturcez hem mobılyacıdan falan raflı dolap bakıcaz mutfaga unlarımı falan koymak ıcın ay delı oldum bugun ya geldıelr 4de arkadasım hedıye almıstı sallanan besık yere koymak ıcın kuzenı gordu kaynannamın ay cok guzelmıs dedı kaynanam dedı al bındır cocugunu dedı oda aldı hemen cocuk resmen ustunde tepındı ya ıcım gıttı yenı seye hemen bındırdıler bebegımın emzıgınıde kullandılar ben daha kullanmam onu kadın emzıgını getırmemıs bı yasınd akızı var uyutmak ıcın kaynanam dedı bızımkını al bende bısey dıyemedım oda hemen aldı actı paketını kullandı napcam ben ya halımada salca sosu doktulerr allahdan yıkamaya gıtcekk kaynanamla yegenı sankı cocuk ya kasıklarını yere dusuruyolar ıkıde bır ay ne oluyo dıye bana soruyolar bıde sakarlar ya

sana Allah sabır versın okudukca ben gerılıyorum

slm kızlarr amanın garii starda yarın bebeklenecek .... kızlar patır patır başladık dökülmeye ,banada doktor ilacı bıraktırdı.... ve rahim ağzımda batmalar olmaya başladı... aniden kasığıma kramplar girmeye başladı,benimkide gelirse hiç şaşmayın,doktorum artık kuvez dönemini atlattık,bırakalım bebeği kafasına göre takılsın dedi:):):)perşembe kontrolüm var,inşallah bebeğim başaşağı dönmüştür ,aksi halde sezeryan sözkonusu olabilir.....

Ben okuyunca gıcık oldum ya.Sinir şeyler bebeğin eşyasını neden alıp kullanıyorlar üstüne üstlük emzik bu ya yuh yaniiii .çok sabırlısın valla sen de iyi seslenmemişsin ben patlardım sanırım.

benimkide çok hareketli,kordonu boynuna dolandı ( çözülür inşallah ya

Aynen, malesef bizimde kordonumuzz boynunda inşallah çözülür ,dr sorrun olmaz dedi .Sezeryan olacak zaten bizim doğum hayırlısı ..

Ayyy ne güzel...Şimdi bende çok heyecanlandım ama bunlar güzel tatlı heyecanlar sonuçta .Canım allah yardımcın olsun İnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın .Dualarımız seninlee

Yormasaydın fazla kendini,dikkatli ol lütfen zaten son zamanlarımız dikkat et yorulma .Biliyorum çok titizsin ama biraz geniş ol temizlik konusunda özellikle bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…