2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay kızlar sormayın sinirden suracıkta doğurucam o olucak yani ay yok bıu adam beni deli ediyorrrr deli
şimdi ben buna dedim ki çok sıkıldım beni bi yere götür pikniğe mikniğe götür dedim
oda tamam ben anneme gideyim sonra sizi alırım gideriz dedi bende salak salak sevinçle etleri hazırlıoyrum kızımada dedim hazırlan gitcez diye sonra benim adam geldi ben ona domates falan al demiştim almış gelmiş sonra
elindeki poşetleri mutfaga bıraktı çekip gitti neymiş terlemiş yüzünü yıkıycakmış her neyse yıkadı yüzünü geldi gitmiucez dedi bende o öyle deyince buna bağırdım çağırdım sinir oldum ya sonrasında kendine göre aptalca mazeretler uydurdu bende sinirden uyudum bu gün yine aynı konuyu açınca hepten sinirlendim bu sefer daha kötü tartıştık eşimin savunması ne dersiniz benim hormonlarmışşş gıcık oldum

star0635; Allah hayırlısı doğum nasip etsin.Sağlıkla kucakla inşallah bebeğini..

kızlar teker teker dökülmeye başladık artık,kaç oldu 6 mı,sırayla doğumlarımızı yazalımda face te sıra oluşturalım..
bende bugün 3 kere bebeğimi görmeye emzirmeye gittim. azıcıkta olsa emdi,onu emzirince öyle bağlandım ki,hemşirelere geri uerirken çok duygulandım,Emzirmek anne ile bebek arasında acaip bir bağ yapıyor.

doğurmayan arkadaşlarım,bebişinizin içinizdeki son tekmeleri bunlar,azıcık ta sabredin,uyumak zor olsada bol bol dinlenin...
seugiler hepinize............

ay ne sınır bozucu durum canım ya nıe annesıne gıttı ordan geldıı sonra geldı neden gıutmedınız buna ne cevap verdı ınsan degısıklık ıstıyo sana katılıyorum zaten son zaanmanlar ınsan ıyıce sınırlenıyo gerılıyo dogumdan sonrada lousalık depresonu derler :) bahane cok canım sıkma canını bebegın olunca canın sıkılmaz ınsallah gercı hepımız ıcın gecerlı bu sıkıntı ya bıran once kurtulsak keske bende tekmeledıkce ıyıce gerılıyorum sınırlenıyorum dogsun dıye :)

gönulcukk sende artık allaha emanet heran olablır yanı zaten açılman vardı ıyıce cıkarır o bebek sımdı kafasını pıt dıye gelır :) darısı bıze ınsallah

starcım hayırlı olsun aaayyyyy kızlar bizde bugün son mua gittik annemide götürdüm.o bizden heyecanlıydı.3200 kilosu 24 hazirandı 29 hazirana erteledik herşey iyi dedi yatış işlemlerini konuştuk herşeyi onlar ayarlıyolar süit oda istedim daha rahat ederim.ama çok heyecanlandım.nasıl olucak dr konuştu ama benim hiç kafam almadı valla elim ayam karıştı kalbin çarpttı hatta şey demişim dr lafını kesip hadi gidelim tamam biraz gezelim demişim :)çıkmak istedim :)bu arada ben kaçıncı olucam.:)maşallah hepimize .

günaydın kızlar valla heyecandan uyuyamamışım.kalktım koçişe gömlek ütüledim.kalvaltı yapalım bide.hadi sizde kalkın .bugün kim gidicekti doğuma 7. bebeğimiz bugündü sanırım.vay bee bide doğum yapan arkadaşların fındık kurtlarının resimlerini görsek teyzeleri olarak ben çok merak ediyorum.

ya var ya senin keynanayı yaş çubukla döveceksin.bana geliyolar sen nasıl dayanıyosun.şu kaynananın resmini yayınlasana sıfatını merak ettim cadolozun..
anam dseene sen bile deryayla benim sıramı kapabilirsin.doktorun öyle dediyse iyi o zaman canım yaa sevindim valla.evine de yerleştin şükür.gönülcüm son doğan bebeklere dikkat ediyorum da son kontrollerinde çıkan kilodan hep 200 gr kadar eksik doğuyolar ultrasonun yanılma payı demekki.benim kontrolümde perşembe sabah 8de.bakalım tombalağım yine kilo almış mı.doğum tarihi vermiyor doktorum en azından tahmin edemez mi yaa..
oyy oyy inan hepsinin ayrı huyu var.cumartesi kavga sebebimiz canım namaz abdestini alırken çok su sıçratıyosun eğilip silmek her defasında bana zor oluyor hem dikkat etsen hem de havlu koydum oraya ayağınla bari hemen silsen dedim 2 damla su için kalp kırıyomuşum su lekesi kalsa ne olacakmış.ne çok dır dır ediyomuşum halbuki boynuna sarılıp yeter ki sen kıl namazını ben silerim demem gerekmiş konuşma repliğimi bile hazırlamış adam:)sıkma canını tatlım..
ayy canım benim ağlattın beni valla.demek emzirdin ne güzel darısı elifciğimizle hafsa bebeğe.evet son tekmeler ama insan bir an önce kucaklamak istiyor..evet yaa herkes doğumunu yazsane iyi olur tarihleriyle cinsiyet ve isimleriyle
anam sen de doğuruyon yaniii.benim 40.haftam 29 haziranda doluyor bebişimi o tarihe kadar bekleyeceğim eğer normal olarak o tarihe kadar doğmazsa sezeryan isteyeceğim beklemenin gereği yok.dün arkadaşım anlattı arkadaşı inat etmiş beklemiş bebek 42.haftayı bitirdiği halde doğmayınca bu da normal istiyorum diye tutturunca doktor sunni sancıyla normal doğutturmuş.süit oda bende istedim ama acıbadem hastanesinde süit oda farkı çok fazla.a tipi süit oda farkına günlük ek olarak 435tl istediler.eğer doğurduğum gün boş olursa tutucaz çünkü rahat 1+1 şeklinde.hayırlı olsuna gelenler önce saloon gibi odaya giriyolar ben müsaitsem benim odama geliyolar.bilmiyorum valla.aslında acıbademin normal odalarıda şık rahat geniş.ek para vermeye gerek var mı sizce..
ohh şimdiden heyecan bastı haa ..29una var daha şekerim.hazırlıkların bitmiş miydi peki..aman herkes doğuruyor kimse ne bebişin yatağını ne eşyalarını çekip koymuyor ki görelim yaa...1.bebeğimiz elifin(palette),2.bebeğimiz tuba yavuz(dreamlike),3.bebeğimiznurten(nurtenkerem),4.bebeğimiz atofina,5.bebeğimiz balböceğim vardı onun,7.bebeğimiz star nickli arkadaşın bugündü sanırım 8.bebek ya gamzenin ya da cuma derya doğum yapacak onun,9.bebek belki ben de olabilirim sen de olabilirsin gönül daha yakınmış gibi:)amaaann ilk 10 gidiyor yaaaa
Rabbim doğan ve doğacak tüm annelerimize ve bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah.küvözde olanlar tez amanda kucaklasın doğum yapacaklar hayırlı doğumlar oolsun inşallah ...

aysozcum ben yeşilköy internationalde çalışıyodum orayı acıbadem aldı sevgili mehmet ali aydın acıbadem prosüdürünü çok ii bilirim fark normal süit oda için tabiki kişiye göre tercih meselesi bana ind.felan yapıldı özel sağlık sigorta zaten doğumu %100 karşılayınca süit farkı çok dokunmadı bize ama rahat oluyo misafirlerin öbür odada sen içerde rahatsın beşiğimin fotosunu bugün yarın yayınlarım bizim koçiş cibinlik için 2 delik açacak onu bekliyoz çok şeker yaa bakıp bakıp duruyoz beşiğe .hayırlı doğumlar olsun hepimize :)

selam kızlarr..

güzel haberlerim var size. dün bebeğime gittik. artık hiç oksijen desteği vermiyorlarmış

kendi kendine solunumunu yapabiliyormuş. ama tabiiki artık hiç vermiycez anlamına gelmiyor dediler. olsun bu da bi gelişme dimi:))

bir de bi poz verdi ki bize sormayın.ellerini açtı.. ne çekion kardeşim pozu verdi:)) çok gülüoruz baktıkça:))

sizler napıosunuz. herkese ayrı alıntı yapamadım kusura bakmayın

nurtencim neden kuvözde tutuyolar bebeği anlayamıyorum. haftası güzeldi.. sadece ememediği içn mi? sadece onun için kuvözde tutulmaz da o yüzden sordum

aynen, malesef bizimde kordonumuzz boynunda inşallah çözülür ,dr sorrun olmaz dedi .sezeryan olacak zaten bizim doğum hayırlısı ..

canım hayırlısı olsun inşallah.peki kordon yüzündemi sezeryan olcak seninde

Ya boşver yaaa.benim eşimde tutturmuş sen hamile psikolijisine girdin evet girdim de sen ne psikolojisine girdin peki dedim.Bana diyoki hamile olsam yerimden kalkmam her istediğimi yaptırıırm,bi şeyi fazla istiyeyim ama sende abartma diyo.Erkek milleti işte

canımmm maşallahhh,allah en yakın zamanda kucağına da almayı nasip etsin.yerim o minik asabi kızı bennn :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba
uzun zamandır giremiyorum topiğe yeni evimde henüz internet bağlantım olmadığı için şimdi okuldayım ve bir iki satır yazayım dedim müsaitken... ayrıntılı olarak okumadım topiği ama genel olarak baktığımda 6-7 kişi doğum yapmış sanırım. allah sağlık ve uzun ömür versn hepimizin yavrularına....

biz bugün 36+4 olduk. yarın doktor randvumuz var. çatı muayenesi ve son kontroller yapılcak. doğum şeklimize akrar verilecek. en son doktor kontrolümüzde ve geçen hafta sağlık ocağına gittiğimde bebek normal doğum pozisyonundaydı. bakalım yarın ne olacak?

bu aralar kasıkta batmalar ve bel ağrısı yaşıyorum sık sık. sanırım bebek aşağı indiği için.
bende haberler şimdilik böyle...

hepimizin hakkında hayırlısı olsun. sevgiyle kalın......

nurten,atofina ve diğer doğum yapan arkadaşlar... neden doğum hikayenizi yazmıyorsunuz açtığım konuya??..merak ediyorum yazsanıza okuyalım..

hoşgeldin dark...

iyi olmana sevindim. ben de iyi olmaya çalışıyorum. kızım da iyiye gidiyor. temmuz annelerine yazıosun görüyorum. burayı unuttun sanmıştım açıkçası:)

vav çok güzel bi haber bu hadi bakalım şu pozları bende merak ediyorum yaa yayınlasan mı

benimde annelik teminatlı özel sağlık sigortam var canım aynen %100 karşılıyor.ama ne bileyim yaa sigortaya dünyanın parasını verdik 2 yıldır şimdi bide süit oda farkı vermeyim diyorum eşim süit odadan yana ama ben biraz cimrilik ediyorum açıkcası zaten normal yaparsam 1 gün kalırım tabii inşallah.demek sen de acıbademde doğum yapacaksın yanlış anlamadıysam.en çok hoşuma giden de doğum fotoğrafcısı hizmeti vermeleri ve gece bile sancım tutsa hemen fotoğrafcı gelip doğurana kadar duruyomuş sancı çekerken bile çekecekmiş.beşiği bekliyoruz şekerim..
oyy yerim ben onu.maşallah subanallah.Rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah..çok güzel bir gelişme canım benim..aferin sana kız elif yaşın küçük ama yaşadığın şey büyük bir olay ve hiç duruşunu değiştirmedin.ben bu kadar taakatli olurmuydum bilemiyorum ama şunu biliyorum ki her şey Rabbimden geliyor.o nasıl uygun gördüyse şükür etmek gerek.yinede seni alkışlıyorum canım benim
nurten,atofina ve diğer doğum yapan arkadaşlar... neden doğum hikayenizi yazmıyorsunuz açtığım konuya??..merak ediyorum yazsanıza okuyalım..

canım facede açtığın konu gözükmüyor ki tatlım..kaydetmemiş olabilirsin canımcım..

hrkese gunaydın kızlaaaaaaar ..bır gun daha gectı ve yenı bır gune baslıyoruz ...

elifciğim cok sevındım hafsa babk ıyıce toparlıyor kendını masallah...kavusmanıza az kaldı ayyyyyyy ne guzel ...

slm kızlar nasılsınız benim dünden beri midem bulanıyor ya yemek yiyemiyorum dünde gaz sancısı oldu karnımda herşeyi çıkardım grçti şimdi yemek yapıyorum kokusundan midem bulanıyor sanki ilk aylara döndüm töbe töbe yaa neden böle oldu anlamadım sizede oluyormu

oyy maşallah annesi demek kucağına tombiş bi bebiş alıcan.hayırlısı olsun benim oğluşumda 36 +0 haftada 3100 kg du bi tombişde ben de yani bi de arada çok fazla hıçkırıyo üzülüyorumm doğsada sevsek artıkkk

canım hayırlısı olsun inşallah.peki kordon yüzündemi sezeryan olcak seninde

öyle canım yapıcak bi şey doktorum üzülme sorun olmaz dedi yaramaz işte senin ne işin olur kordonla git mışıl mışıl uyu değil mi yaramaz bu oğlan yaramaz canım sezeryanı kordondan dolayı değil önceden de sezeryan diyordu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…