canım benimkininde hareketleri az ve acı verici,ne güzel tesadüf inşallah o tarihte kucaklarsın:) Evet bende yalnız kalmak istemezdim saolsun kayınvalidem var.... muhtemelen ayağa kalkmış olursun canım..... gelemeyen arkadaşların hepsi yoğunluktan gelemiyorlar.... Ege Toprak ismi çok güzel.... Ege ismine bayılıyorum ,çok yakışıklı oluyor Ege'ler:)
kızlar. çok mutluyum çoook:)) bebeğim biberonla beslenmeye başladı. giydirmişler kıyafetlerini.. çok şeker bişi olmuş yaa maşallah. tanıyamadık resmen ağzındaki boruyu çıkarınca:) nasıl gülümsedi inanamazsınız.. babası dil çıkarıyo,şebeklik yapıo o da sanki anlıyomuş gibi gülümsüyo:)) dua edelim inşallah 3-4 gün daha biberonla sorunsuz beslenirse eğer emzirmeye geçirecekler. sonra da çıkaracaklar..:))))
Kızlar gece çok kasıldım karnım taş gibi oldu eşime dedim oda doktoru aradı doktor yarın sabah 7 de gelin dedi bizde sabah gittik nst yaptılar evde kasılmalarım vardı ama hastanede hiç olmadı doktor yarın sabah yatış yap dedi en geç cuma günü doğar dedi çok heyecanlıyım yarın gidicez napıcam bilmiyorum çantalarım zaten hazır akşam yatmadan önce çantaları kapının yanına koyarım zaten uyucağımı sanmıyorum :)
Evet cnm anlıyorum..ben artık bilgisayarla bütünleştiğim için sizi arıyo gözlerim..yani sen diyosun ki en çok yatan 1 hafta yatar öylemi.inş öyle olur,zaten çok içim acıyo,hep yattığım için hiçbir şeyine yardım edemedim kardeşimin...ne yapalım..mehtap sezeryanda sonradan alttan kanama oluyor mu,yoksa doktorlar mı temizliyorlar.bir de senin gaz sancın oldu mu?
en fazla 1 hafta canım... hatta 2 güne kalkıyosun ayağa... tabii eskisi gibi olamıyosun hemen ama kalkıp yemek yemeğe, su içmeye,tuvalete tek basına gidebiliyosun zorlanmadan.alttan kanaman oluo ama hafif hafif oluo. doktorlar çogunu temizlio zaten..ben sazanlama daldım ama tecrübem oldugu için cvp vereyim mehtap gelene kadadr dedim
Evet cnm anlıyorum..ben artık bilgisayarla bütünleştiğim için sizi arıyo gözlerim..yani sen diyosun ki en çok yatan 1 hafta yatar öylemi.inş öyle olur,zaten çok içim acıyo,hep yattığım için hiçbir şeyine yardım edemedim kardeşimin...ne yapalım..mehtap sezeryanda sonradan alttan kanama oluyor mu,yoksa doktorlar mı temizliyorlar.bir de senin gaz sancın oldu mu?
kızlar. çok mutluyum çoook:)) bebeğim biberonla beslenmeye başladı. giydirmişler kıyafetlerini.. çok şeker bişi olmuş yaa maşallah. tanıyamadık resmen ağzındaki boruyu çıkarınca:) nasıl gülümsedi inanamazsınız.. babası dil çıkarıyo,şebeklik yapıo o da sanki anlıyomuş gibi gülümsüyo:)) dua edelim inşallah 3-4 gün daha biberonla sorunsuz beslenirse eğer emzirmeye geçirecekler. sonra da çıkaracaklar..:))))
Kizlar oncelikle mirac kandiliniz kutlu olsun. Beni yarin yatiriyorlar nst de kasilmalar olunca
dogum basliyabilir dediler kontrolde olmam icin yatiriyorlar yani benim nstdeki kasilmalarim yuzunden kizlar dua edin korkuyorum
canım elifin söyledikleri aynen geçerli ama ben de cevaplayım dedim.öyle aşırı kanamam olmadı olmuyor da lakin 2.gün çok aedersin ama ciğere benzer yoğun pıhtılar düştü sanki için sökülüyor gibi oluyor ama rahatlıyosun.evet 1 haftada epey toparlanıyosun ama 2.gün biraz zor.neticede uyuşukluğun falan kalmıyor.ama inan Allah dayanma gücü veriyor..gaz sancısına gelince benim felaketti.2.günün sonuna doğru çıkarttım ama akşama tekrar oldu.çok zorlandım.tuvaletede daha 1 kere çıkabildim.kabızım yani.zor sezeryan ama inan bebeğe değiyor...
ben de herkesin kandilini kutluyorum.bebeklerimizle hayırlı ömürler diliyorum...
canım neguzel bı haber ıste bol bol bıberon versınler sonra sende bol bol emzırırsın ınsallah onumuzdekı hafta falan cıkar hayırlısıyla canım
bıde kler cım nıe 3 gun onceden yatırıyoo doktorr sertlık olunca dogummu olcak oluyomuss bılgılendırırmısın bızı cunku bızdede sertlık var tas gıbı oluyoo karnımız
Kizlar oncelikle mirac kandiliniz kutlu olsun. Beni yarin yatiriyorlar nst de kasilmalar olunca
dogum basliyabilir dediler kontrolde olmam icin yatiriyorlar yani benim nstdeki kasilmalarim yuzunden kizlar dua edin korkuyorum
hayırlı kandiller herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?