2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Teşekkür ederim cnm...iki isim arasında ahenk yok diye tereddüt ediyorum işte.İnş.bir an önce hayırlısıyla biz de kurtuluruz.

Ayyyyy, çok şükür canım benim,daha nasıl güzelleşecek o...bi de annesine benzerse.Çok sevindim cnm.İnş yaşamı boyunca hep gülümser..

Kızlar gece çok kasıldım karnım taş gibi oldu eşime dedim oda doktoru aradı doktor yarın sabah 7 de gelin dedi bizde sabah gittik nst yaptılar evde kasılmalarım vardı ama hastanede hiç olmadı doktor yarın sabah yatış yap dedi en geç cuma günü doğar dedi çok heyecanlıyım yarın gidicez napıcam bilmiyorum çantalarım zaten hazır akşam yatmadan önce çantaları kapının yanına koyarım zaten uyucağımı sanmıyorum :)

hayırlısı olsun tatlım ama bende de epey çok oluyo doğum yakın demek mi oluyomuş bu??? sen şimdi normal doğuracaksın değil mi?

kızlar güzel temennileriniz için teşekkür ederim... sorun olmazsa eğer en geç haftaya çıkar diye düşünüyorum. çünkü 2 gün emzirme faslı,3-4 gün biberon faslı dediler.. o yüzden gönülün dediği gibi miniğimin mis kokusunu içime çekebilirim:):):)

en fazla 1 hafta canım... hatta 2 güne kalkıyosun ayağa... tabii eskisi gibi olamıyosun hemen ama kalkıp yemek yemeğe, su içmeye,tuvalete tek basına gidebiliyosun zorlanmadan.alttan kanaman oluo ama hafif hafif oluo. doktorlar çogunu temizlio zaten..ben sazanlama daldım ama tecrübem oldugu için cvp vereyim mehtap gelene kadadr dedim

KIZLAR aradım kızımı... dün ilk defa biberona geçmişlerdi. şimdi aradığımda yine biberonla besliyorlardı fakat yorulunca aralıklı olarak hortuma geçiyorlarmış.. dün gece hortum vermişler yine. sabah tekrardan biberona geçmişler. herhalde bu şekilde emme refleksini arttıracaklar.. bu da bir gelişme hamdolsun...

bugün miraç kandili.hepinizin kandilini kutluyorum.. dualarınızda kızımı da unutmayın inşallah..

Çok teşekkür ederim canım.inş anlattığın gibi olur.normalş doğumda 20 gün falan yoğun kanama oluyormuş,hasta bezi kullananlar var sanırım.

yaşayıp görücez artık.

canım elifin söyledikleri aynen geçerli ama ben de cevaplayım dedim.öyle aşırı kanamam olmadı olmuyor da lakin 2.gün çok aedersin ama ciğere benzer yoğun pıhtılar düştü sanki için sökülüyor gibi oluyor ama rahatlıyosun.evet 1 haftada epey toparlanıyosun ama 2.gün biraz zor.neticede uyuşukluğun falan kalmıyor.ama inan Allah dayanma gücü veriyor..gaz sancısına gelince benim felaketti.2.günün sonuna doğru çıkarttım ama akşama tekrar oldu.çok zorlandım.tuvaletede daha 1 kere çıkabildim.kabızım yani.zor sezeryan ama inan bebeğe değiyor...

ben de herkesin kandilini kutluyorum.bebeklerimizle hayırlı ömürler diliyorum...

canım neguzel bı haber ıste bol bol bıberon versınler sonra sende bol bol emzırırsın ınsallah onumuzdekı hafta falan cıkar hayırlısıyla canım

bıde kler cım nıe 3 gun onceden yatırıyoo doktorr sertlık olunca dogummu olcak oluyomuss bılgılendırırmısın bızı cunku bızdede sertlık var tas gıbı oluyoo karnımız

Kizlar oncelikle mirac kandiliniz kutlu olsun. Beni yarin yatiriyorlar nst de kasilmalar olunca
dogum basliyabilir dediler kontrolde olmam icin yatiriyorlar yani benim nstdeki kasilmalarim yuzunden kizlar dua edin korkuyorum

Kizlar oncelikle mirac kandiliniz kutlu olsun. Beni yarin yatiriyorlar nst de kasilmalar olunca
dogum basliyabilir dediler kontrolde olmam icin yatiriyorlar yani benim nstdeki kasilmalarim yuzunden kizlar dua edin korkuyorum

hmm hayırlısı olsun canımm acaba nts de degerlın kac cıkıyodu en yuksek merak ettım

ay canım yaa ne zor olmuş senin için... gaz sancısı normalde bile çok fecidir. bırak ameliyatlı halii.... ben maşallah ilk ayağa kalkıp yürümemde gaz çıkarmıştım hatta utanmıştım çok koridordaydım ama canımı düşündüm ne yapayım:)) sonrasındada magnezyumdu zannedersem.. 2-3 kere o tozdan verdiler suya karıştırıp.. ben tuvalete çıkamdım dedikçe bastılar ilacı... sonra o ilaç mahvetti beni. bir ishal oldum ayıptır demesi.. bayılıyordum yattığım yerde. zaten bünye zayıf birde su,vitamin falan kaybettim bol miktarda.. 4-5 gün ishalim devam etti... kabız olmak çok kötü birşey yaa... ben ishal olduğum halde dikilerim sancı yapıodu:s

inşallah canım.... bol bol emsin istiyorum. hem sütüm artsın hem de kilo alsın biran önce toparlasın

Allah yardımcın olsun canım... korkulacak birşey yok inşallah herşey güzel olacak

Uyuyamıyorum kızlar:18: Kandiliniz mubarek olsun çikolatamızı aldık e bebekten hediyemizi aldık çooookkkk heyecanlıyım yaaaa dün 5 tane limonata içtim açılışı limonlu dondurmayla yapmıştık kapanışta limonata bide o pastanedekilerden allahım sen yardım et offffffff neyse hadi bakalım kızlar görüşürüz.kendinize iyi bakın

hadi bakalım canım Allah yardımcın olsun rabbim rast getirsin....Hayatta yaşanabilecek en güzel duyguyu tadacaksın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…