**2010 Ekim Hamişleri Doğurdu!(: Bakalım Nasıl Doğurdu,Sonrasında Neler Oldu?**

canım en çok da senin doğum hikayeni merak ediyorudumm... gerçekten zormuş. ama sonunda kavuştun meleğine... iyiki o saati oradan kaldırmışlar.. ben olsam telaş yapardım... büyük geçmiş olsun

okurken mehtapçığım tüylerim ürperdi... ne kadarda zor doğum olmuş... ama herşeye rağmen onlara değer.... Annelerimizin kıymetini bilmemiz için fırsat bunlar bize..... bir ömür sağlıkla yaşamanızı dilerim.....

amin amin.... demek ki her doğumda bir risk var... Allah hayırlı evlat etsin de bu sıkıntılarımız anı olarak kalsın. olsun herşeye değer diyebilelim inşallah

hamilelik duygusallığı herhalde mesajlarınızı okurken ağlıycaktım nerdeyse, hepinize geçmiş olsun, gözünüz aydın olsun..inş. biz de sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. isimleri hatırlayamıycam ama çok kolay doğum yapan arkadaşım, nasıl bi hamilelik geçirdin, çok hareketli miydin, kaç kiloydun merak ettim. bir de eşiyle doğumhneye giren arkadaşım, hangi hastanede yaptınız doğumu?

canım o kolay doğum yapan arkadaşımız gönül.ben onun adına yazayım.arkadaşımız kolay bi hamilelik geçirmedi erken doğum riski vardı ve hareketleri kısıtlıydı ama yine de epey akti sayılırdı o halde ev alan talıdı düşğn bir de kızı var 3 yaşında.yapısal bir kolaylık bence gönülünki.bana gelince eşim girdi evet ben de acıbadem hastanesinde yaptım doğumu.eşimin girmesi harika bir şeydi..kesinlikle tavsiye ederim.hayırlı doğumların olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…