Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok canım seni cok iyi anlıyorum akrabaı düyününe gittim kız 2. ayında hamile haberi geldi nasıl imrendim anlatama m

siz tüp yaptırdınız mı hiç

Valla 10 milyona aşılama yapıyorlar belki bir ilaç verip deneyebilirler birazda doktorun vicdanıyla ilgili daha önce ilaç kullandığınızı söyleyin ve epeydir istiyoruz deyin ozaman biraz insana acıyolar heralde tabi inşallah tüp raporu alırsında aşılamayla uğraşmazsın

aaa gecmiş olsun canım cok üzüldüm

ozamn sen hamile kalabiliyosun senin için daha iyi ben hiç hamile kalamadım benim durum daha kötü İNŞALLAH SENDE MÜJDE VERİRSİN BİZE

yok canım seni cok iyi anlıyorum akrabaı düyününe gittim kız 2. ayında hamile haberi geldi nasıl imrendim anlatama m

siz tüp yaptırdınız mı hiç

Valla birde sormuyolarmı o dahada kötü valla bazı insanlar çok vicdansız oluyo 10 yıl olmuş yok demek bir sorun var ama olurmu didikliycek

Ben aşılama yapsalar memnun olurum ben 1 kere denedm o zamn eşimin sonuçlarıda iyiydi şimdi şansım daha düşük ama rabbim ol derse olur ben buna inanıyorum

Hep bize normal yolla dediler yapmadılar sonundada gümledi bizi spermler hep tedavi olduk ama herşeyi bırakmıştıkki ben hamile kaldım inan ne yumurta günü ne adet günü hesabı yapıyordum sonuca drum bile inanmadı yanlıştır dedi ::))

Bagnu eşin kac kere yaptırdı test caPada toplam kac kere istediler muaynede ettilermi
eşini

Son düzenleme:
Ben aşılama yapsalar memnun olurum ben 1 kere denedm o zamn eşimin sonuçlarıda iyiydi şimdi şansım daha düşük ama rabbim ol derse olur ben buna inanıyorum

Dr gidince söyle en azından aşılama olmazmı diye biraz derdini anlatmak istiyor ama çok fala tepki vermeden çapayı öğrendik artık

Evet canım önce elle muayene yaptılar sonra test istediler biz 3 tane yaptırdık son gittiğimizde bir soğuk algınlığı ilacı verdiler hiç anlamadım sebebini ondan sonra tüpbebek dedi 2 yada 3 tane sperm istiyolar siz birinciyi yaptınız şimdi gidince bir tane daha istiycek ve kara vericelker

bizim rendavu pazartesi İNŞALLAH

ozamn bir daha yaptırcaz İNŞALLAH onda iyi cıkar sonuçlar İNŞALLAH

ben demek isterim ben aşılama istiyorum diye nasılda diyceksem

hocam falan de hani bu sonuçlarla aşılama olmazmıki falan de ben öyle konuştumda hocayla görüştürdüler.yoksa ilaç verip yolluyordu .sonrada bize hoca tüp dedi ordaki dr kalsydık 3 ayımızı yiycekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…