- Konu Sahibi Zeynepce2011
-
günaydın kızlar
dün eşimle capaya gittik muayne oldu ve dr tekrar sperm testi istedi bide kan testi FSH ile testesteron bunları istemiş dr 25 kasıma gün verdiler
eşime varikosel var yada yok dememiş eşim köü bişe varmı demiş dr yok demiş
kızlar varikosel olsa dr söylerdi dimi yoksa bu testlerden sonramı belli olur ne dersiniz
hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorumgünaydın canım eğer varikosel elle tespit etseydi hemen dopler isterdi zaten merak etme.
hormonları aç karnına sabah diyolar unutma..
çok şükür banununda raporu onaylandı bugünnnn:)))))))))) hadi şimdi 2 kişi olduk aleyna seninle 3 olalım
sagol canım sen girdiysen bende girerim bu son test sonuçlarını göstermeyealeynacım hiç utanma gir sende dediğin gibi onun soramadıklarını sen sorarsın...sana söylemiştim daha önce ilk etapta ilaç falan diyolar bize söylemediler gerçi banuya söylediler deki biz çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz çok uğraştık bu şekilde konuştuğun zaman seni hocaya yönlendiriyolar zaten hoca demek raporun çıkacağı demek çünkü sizin sayılarınızda bizimkilerle aynı hemen hemen . hiç kasma kendini bak gör sende alıcaksın raporunu allahın izniyle.
biz banuyla valla avrupa şafağa gitmeyi planlıyoruz iyi bir dr refahattin bey zaten ben burda giriyorum memeorıal yada umuttada tutucak diye kaide yok ordada tutmayan çok var enazından elimizdeki parayla ilkinde olmazsa 2 3 yapma şansımız olsun.dondurulmuşlarla şans daha fazla....
hı bide aleyna valla benim eşim kahvaltı yaptığını söyledi yok olmaz demişti oradki kız veremedik tekrar gidip verdi hatta ben çok dır dır etmiştim niye yedin diye:))
canım avrupa şafak 800 merkeze + ilaçlar için 500 falan dediler en uygun iyi hastane ben daha önce orda yaptırdım tutmadı ama allahtan olmadı.
bizim hormonlarda bişey çıkmadı normaldi inşallah sizdede çıkmaz..
buarada ananem malesef hastanede çok kötü günler geçiriyoruz 1 haftadır allah korusun ama söylemek dahi zor bişey olursa ilaçları yazdırıp 2 ay sonra tedaviye başlarım ....
Dışarda nerede ve kaça yaptırdınız canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?