- Konu Sahibi Zeynepce2011
-
selam herkese
ben aldım ve büyük bi şok oldum
eşimin test sonuçları cok düşmüş toplam 9 milyon morfolojide yüzde 4
40 milyondan 1 bucuk yılda bu kadar düşermi yaaaaa ben cok şaşırdım
şimdi içimde daha bi büyük korku var bu 9 milyonda daha düşermi yani ya daha kötü olursa cok karmakarışık duygular içindeyim
hamd olsun bugünlerimize başka daha bişe demiyorum nankörlükmü ettim bilmiyorum nerde hata yaptım günahım neydi bilmiyorum eşimede belli etmiyorum oda şok oldu bu kadar beklemiyodu
selam herkese
ben aldım ve büyük bi şok oldum
eşimin test sonuçları cok düşmüş toplam 9 milyon morfolojide yüzde 4
40 milyondan 1 bucuk yılda bu kadar düşermi yaaaaa ben cok şaşırdım
şimdi içimde daha bi büyük korku var bu 9 milyonda daha düşermi yani ya daha kötü olursa cok karmakarışık duygular içindeyim
hamd olsun bugünlerimize başka daha bişe demiyorum nankörlükmü ettim bilmiyorum nerde hata yaptım günahım neydi bilmiyorum eşimede belli etmiyorum oda şok oldu bu kadar beklemiyodu
selam canım biz su dr televizyondaki dr aldık bi laclar onları kullandık omu yaptı acaba bu düşüşü bende anlamadım
dediyin ilacıda hiç kullanmadık bilmiyorum ki
aaaayyyyyyyy canım hatırladım tabi hatırlamazmıyım bana cok morel oldun valla ALLAH razı olsun senden
ilac falan kullandınızmı peki kür falan
canım ya acaba bizde alsak kullanabilirmiyiz bizede yararmı acaba receteylemi satlıyo
sen kaaan aydosa nasıl ulaştın sizmi gittiniz yoksa meillemi
canım yaaa yaptık bi hata işte eşimde ona baglıyo 40 milyon bu kadar düşermi diyo bendeşok içindeyim anlıycan İNŞALLAH bende senin gibi mucizeme kavuşurum
MAŞALLAH eşininde cok yükselmiş darısı eşimin başına İNŞALLAH
ama senin eşin varikosel amaliyatı oldu dimi onunda faydası olmuştur
belki bizdede vardır varikosel pazartesi belli olur artıkın
sen hangi has. gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?