2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun. bol muhabbet, huzur, mutluluk olsun.. nazar değmesin inşallah

Son düzenleme:
hayırlı olsun bi bakayım dedim ve linkini gördüm ...tesadüf işte..merhaba hayırlı olsun töpiğiniz...

kızlar ben bir şey sormak istiyorum yürüteç kullanmayı düşünüyor musunuz...ben çok karşıydım bu olaya zararlı oldugunu duydum..komsumuz almış bebegıne ..egeyle bır oğlu var..onunkını bı kullandırayım dedım..çıldırdı benim oğlum içinde yaa...bi o yana bi bu yana nasıl manevralar yapıyo anlatamambır de dıs sıkıntısından mı ne çok huzursuz bu aralar..kucak ıstemıyo yerde durmuyo..oturtuyorum atıyo kendını..en son dayanamadım aldık bı tane yurutec ama bakıcıya vermedımçünkü aksama kadar koyar dıye korktum..evde cok bunaldıgı zaman en fazla 5dk.bındırıyorum..sizce kotu mu yapıyorum:26:

canım ben kullanmıyorum ,erkek çocukları için iyi değil diye biliyorum birde yürümeye başlayınca yürüteç kullanan çocuklar hep ayaklarının ucuna basıyor yeğenimden biliyorum

canım ben kullanmıyorum ,erkek çocukları için iyi değil diye biliyorum birde yürümeye başlayınca yürüteç kullanan çocuklar hep ayaklarının ucuna basıyor yeğenimden biliyorum

evet bunların hepsini okudum bende ama gunluk 5-10 dknında zararı olur mu sizce ..bırde dıkkat ettım resmen tabanıyla basıyo oğlan ..yoksa kendımımı kandırıyorum..bebegımden kıymetlı degıl kullanmayıverırım..

evet kızlar bencede bu baslık daha guzel olmus..

canım bilemiyorum ki ama belki 5-10 dk nın bi zararı olmayabilir.

canım bilemiyorum ki ama belki 5-10 dk nın bi zararı olmayabilir.

umarım öledir zora girmedikçe koymuyorum zaten...neyse tesekkur ederım zannedersem sızler aksamları doluşuyorsunuz...tekrardan hayırlı olsun topiğiniz...

ben yürüteç değil de hoppala sormuştum doktora.. daha çok erken yazık demişti.. yine siz bilirsiniz ama bence biraz daha sabredin.. 7-8 aylıkken kullanırsınız o zaman..

hayırlı olsun bi bakayım dedim ve linkini gördüm ...tesadüf işte..merhaba hayırlı olsun töpiğiniz...

topiğiniz değil topiğimiz uzaktan bakma yok öyle sen de bizdensin eveett vatana millete hayırlı olsuunnn sıkı durun gelinler ve damatlar 2010 eylül anaları geliyorrrr

ayeseri her geçen gün daha merak eder oldum nerde bu kız yaa??bu arada ikiz81 vardı bize yeni katılan bir kaç kişi daha vardı onlarada özel mesaj mı göndersek acaba?

yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun. bol muhabbet, huzur, mutluluk olsun..
eline sağlık canım,hepimize hayırlı olsun
ben yürüteç değil de hoppala sormuştum doktora.. daha çok erken yazık demişti.. yine siz bilirsiniz ama bence biraz daha sabredin.. 7-8 aylıkken kullanırsınız o zaman..

ben de sormuştum,aynı şeyleri demişti doktorumuz.en erken 7-8 aydan sonra yürüteç,hoppala gibi şeyler kullanılabilirmiş.bize de hediye geldi yürüteç ama ben kullanmadım daha,kullanmayı da pek düşünmüyorum.

ayeseri her geçen gün daha merak eder oldum nerde bu kız yaa??bu arada ikiz81 vardı bize yeni katılan bir kaç kişi daha vardı onlarada özel mesaj mı göndersek acaba?

ben de merak ediyorum aslında..
sayfaya bakanlar zaten linki görür oradan bulurlar bizi. ama özellikle çağırmak istediğin birileri varsa yaz tabi özelden :)

ya 8 ay olduktan sonra çocuğa yürüteç almak yerine dişimizi sıkıp yürümesine destek olmalıyız. çocuk yaşında yürüyecekken yürüteçe oturtuluyor ve 1,5 yaşında yürüyor. ama 5-10 dk dan bişey olmaz. benimki de sürekli ayağını yere basmak istiyor ne oturuyor ne yatıyor acaba alsam da böyle hırsı geçene kadar 5-10 dk oturtsam mı diyorum ama işte o alışacak biz de alışacağız. yoksa yürüteç çok da zararlı değil yıllardır kullanılıyor ama her oyuncağın bir riski vardır zaten

yaw benimki de amma tembel çıktı hiç basmıyor hala :44: doktor bastırmayın demişti ben de bastırmıyorum hala ama arada deniyorum basmıyor...

yaw benimki de amma tembel çıktı hiç basmıyor hala :44: doktor bastırmayın demişti ben de bastırmıyorum hala ama arada deniyorum basmıyor...

bizimki de 1 haftadı böyle önceden dizlerini kırardı hiç basmazdı şimdi sehpaya dayanıyor bıraksam duracak nerdeyse

Kizlar yeni topic hayirli ugurlu bol muhabbetli neseli ve daim olsun basligin adi cok guzel olmus ellerinize saglik bende diger topicde takiliyorum herkesin isigi yesil ama bi tek ben varim sasirdim ki buraya gelmissiniz

Kizlar yeni topic hayirli ugurlu bol muhabbetli neseli ve daim olsun basligin adi cok guzel olmus ellerinize saglik bende diger topicde takiliyorum herkesin isigi yesil ama bi tek ben varim sasirdim ki buraya gelmissiniz

hoşgeldin canım :) beğendiğine sevindim artık buradayız :)

bizimki de 1 haftadı böyle önceden dizlerini kırardı hiç basmazdı şimdi sehpaya dayanıyor bıraksam duracak nerdeyse

bizimki de 3-4 haftadır basıyor,ben çok bastırmamaya çalışıyorum,bir de şarkıya ritim tutmasını öğrendi kendi kendine,kucağımdayken apaçi şarkısı çıkınca zıp zıp zıplıyor,içini çekiyor

bu arada organik süt aldım pınardan. danone benim yoğurdumla mayaladım. çok güzel kalıp gibi oldu ama benimki yemedi :44: öğleden sonra tekrar denicem bakalım bu sefer yer belki :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…