bizimki de 3-4 haftadır basıyor,ben çok bastırmamaya çalışıyorum,bir de şarkıya ritim tutmasını öğrendi kendi kendine,kucağımdayken apaçi şarkısı çıkınca zıp zıp zıplıyor,içini çekiyor
bizimki de 3-4 haftadır basıyor,ben çok bastırmamaya çalışıyorum,bir de şarkıya ritim tutmasını öğrendi kendi kendine,kucağımdayken apaçi şarkısı çıkınca zıp zıp zıplıyor,içini çekiyor
bu arada organik süt aldım pınardan. danone benim yoğurdumla mayaladım. çok güzel kalıp gibi oldu ama benimki yemedi :44: öğleden sonra tekrar denicem bakalım bu sefer yer belki :97:
bu arada organik süt aldım pınardan. danone benim yoğurdumla mayaladım. çok güzel kalıp gibi oldu ama benimki yemedi :44: öğleden sonra tekrar denicem bakalım bu sefer yer belki :97:
bizimki de müziğe hiç durmaz oldu hatta kafasında bir teyp var heralde normal zamanda da koca adam gibi ayak sallayarak ritm tutuyor tek ayak sürekli sallanıyr
canım benim yaa maşallahbenimki neden oynamıyor :44: dur bi çalim beki oynar.. :118:
herkes sustu genee. bu arada bizim 1. diş uzadı 0.5mm oldu vee ikinci diş ufukta göründüübugün akşama annemler ankaradan gelecekler inşallah. hafta sonuna diş hediği yapacağım aile arasında
ay benimkide hiç tepki vermiyor müziğe acaba dinlediğimiz müzik tarzından mı ne
gözün aydın canım,oğlunun dişinin çıktığını bilmiyordum,bizimki ne zaman çıkaracak acaba,her tarafı salya sürekli,el hep ağızda bazen bana saldırıyor,hergün bakıyorum ama yok diş çıkarmadan önce başka bir belirti varmıydı oğlunda dikkatini çeken?
herkes sustu genee. bu arada bizim 1. diş uzadı 0.5mm oldu vee ikinci diş ufukta göründüübugün akşama annemler ankaradan gelecekler inşallah. hafta sonuna diş hediği yapacağım aile arasında
selamlar kızlar,
yeni topik süper olmuş, ellerinize sağlıkk :)
selamlar kızlar,
ne tarz dinliyorsunuz canımben hamileyken kahvaltı yaparken pop dinlerdim,tepki verirdi,şimdi de kıpırdanıyor hemen ve de mozart dinletirdim,bazen mozart açıyorum uykusu geliyor
selamlar kızlar,
harpy sana aptamilin kahvaltısının adını sormuştum cevap alamadımcanım hoş geldin yaa çok merak ettik seni nerelerdeydin :44: dedik bebişe mibişi oldu kendine mi
hoşgeldin canım nerelerdesin merak ettik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?