merhaba kızlarrrrrrrr,ben geldim,uzun süredir giremiyorum tatildeydik bi haftalık tatilin 4.günü dönmek zorunda kaldık,utku ateşlendi malesef,geldik 3 gün ateşi 38lerdeydi hep,virüs kapmış yavrum deniz suyundan

3gün sonrada vücudunun her tarafında yanmış gibi kızarıklık oluştu,görenler bu çocuk yandı mı diyordu o derece yani

4 gündür doktora gidiyoruz,bugün gitmeyecez inşallah,vücudunun kızarıklıkları geçmeye başladı.seneye tatile gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum şu durumda. utkunun gelişimine gelince;sıralıyor 3 haftadır bazen kendi başına elini bırakıp 1-2 sn ayakta kalabiliyor,baybay yapıp asker selamı veriyor kimi görse

,dişleri kabarmış doktor çıkması yakın dedi,k,lomuz 8400lerde,boyumuz 76 cm,küçük zürafa olmaya devam ediyor hala

tüm oyuncakları araba yapıp sürüyor

epey bi araba aldık oynasın diye y,ne de canının istediği oyuncağı araba yapıp sürüyor yerde

somom balığı veriyorum haftada 1 defa.doktor makarna pilav verebilirsin dedi,makarna haşlıyorum biraz yoğurtla yiyor.bulgur pilavı sevmedi,pirinç pilavını seviyor.haftada 1 defa da ızgarada tavuk veriyorum,küçük butlardan pişiriyoruz bitiremese bile tadını öğrenmiş olması yetiyor bize.deöir damlası 1 yaşına kadar 10 damla devam edecekmişiz.kızlar bu arada ne çabuk büyüdüler maaşallah,2 ay sonra doğum günleri var kuzuların

şimdiden doğum günü konuşmaya başladık biz eşimle epey erken ama