- Emoji Skoru
- 13.305
- Puanlar
- 448
merhaba kızlar nasılsınız? ben daha iyiyim bugün çünkü gece sadece 1 kere uyandı ama hiç su verip sallamak yerine direk sütünü verdim içti ve yattı. sanırım ben ona su vereyim derken biraz uykusunu dağıtıyordum. direk süt içince hiç uykusu dağılmadan hemen uykuya daldı. bu akşam da çok geç uyudu ondan gece uyanacağını pek sanmıyorum. yarın da uyanırsa aynı taktiği uygulayacağım. inşallah böyle gider kızlar.
bu arada bebeği devam sütü almayanlara aptamil junior sıvı devam sütü tavsiye ediyorum oğlum sadece onu içiyor hatta maşallah
bardağını görünce hammm diyor
çok seviyor onu içmeyi. haksız da değil çünkü toz olanların tadı hep ilaç gibi..
canım inşallah huy edinmemiştir. 2 saatte 1 uyanıp sütünü içip yatsa hiç sorun etmicem ama uyanıp uyanık kalması çok yorucu oluyor. allah yardımcımız olsun..
canımtavsiyen için teşekkürler ama öyle bir saatimiz yok nöbet şeklinde geliyor bizimki. bi 12.30da başlıyor bi 2 de bi 3te belli olmuyor yani. ayrıca emzik de kullanmıyor hiç biberon emziği bile almadı. silikon emzikli alıştırma bardağı kullanıyoruz nuk marka. onu da tavsiye ediyorum. en sevdiği bardağı o. nukun her ürününden memnun kaldık şimdiye kadar.
ayrıca bahsettiğin ışık açmama konuşmama taktiklerini de uyguluyorum. kuacağıma aldığımda oturtmuyorum bile ama yine de sanırım işimiz ne kadar uzun sürerse uykusu da o kadar açılıyor.
Canım benim oğlum dogdugundan beri öyle benim için gayet normal bir durum oldu. gece bölük pörçük en fazla 2 saat uyuyabilmek ve sabah işe gitmek çok kötü ama alıştım. eğer bebeginin bir sorunu yoksa ve bunu huy edinmişse değişmesi biraz zor gibi çünkü ben her yolu denedim olmadı olmadı. Sabret canım belki de değişir ama kabullen bence yoksa sinir krizleri geçirmemek elde değil. gündüz insan dayanabiliyor ama geceleri çok zor
canım inşallah huy edinmemiştir. 2 saatte 1 uyanıp sütünü içip yatsa hiç sorun etmicem ama uyanıp uyanık kalması çok yorucu oluyor. allah yardımcımız olsun..
slm canım,utku da bi aralar öyleydi,gece sürekli uyanırdı.bi süre sonra gündüzleri az uyumaya başladı,şimdi gündüzleri 2 kere uyuyor sadece en geç öğleden sonra 3te uyanıyor 1 saat uyuyup,akşam 8-9 arası uyuyor maaşallah sadece emmek için kalkıyor 2 kere geceleri,en geç 7 gibi de uyanıyor sabahleyin.benim sana tavsiyem geceleri kesinlikle sallamamaya çalış,geceleri sallanmaya alışan çocuk kolay kolay vazgeçemiyormuş,ablam kızını 3 yaşına kadar salladı geceleri.geceleri az çok uyandığı saatler belirlidir sen ondan önce uyan kesinlikle konuşma,ışık açma seni görmesin.emziğini ver ağzına emmek istiyorsa emzir yatağına koy.gayet uyumaz direnirse salla uykuya dalar dalmaz koy.ben böyle yaparak utkunun gece uyanmalarını azalttım.en önemli formül bana göre o uyanmadan uyanıp beslemek emziğini vermek.1 hafta felan zorlanırsın ama 1 hafta sonra gece uyanmalarının azaldığını göreceksin.
hayırlı uğurlu olsun canım,en kısa sürede iyileşir inşallah![]()
canımtavsiyen için teşekkürler ama öyle bir saatimiz yok nöbet şeklinde geliyor bizimki. bi 12.30da başlıyor bi 2 de bi 3te belli olmuyor yani. ayrıca emzik de kullanmıyor hiç biberon emziği bile almadı. silikon emzikli alıştırma bardağı kullanıyoruz nuk marka. onu da tavsiye ediyorum. en sevdiği bardağı o. nukun her ürününden memnun kaldık şimdiye kadar.
ayrıca bahsettiğin ışık açmama konuşmama taktiklerini de uyguluyorum. kuacağıma aldığımda oturtmuyorum bile ama yine de sanırım işimiz ne kadar uzun sürerse uykusu da o kadar açılıyor.