canım insanlar neden bu kadar karışır hiç anlamam.. daha çok küçükler. sen bebeğini dinle canım. eğer kendi öğününü tuzsuz yiyorsa hiç kulak asma onlara. ben şerbetli tatlı yemesini hiçistemiyorum. sadece çok az tadına baktırıyorum çok isterse ama öyle bi baklavayı yemesine hayatta izin vermem. kv turşu verelim eline yesin dedi :18: daha tuzlu ne olabilir acaba..
kıyamam yaabiz henüz yaptırmadık inşallah haftaya ama ben çok korkuyorum.. çok canı yanacak
nasıl geçti? nereden aldılar kanı? ne kadar sürdü? ne kadar kan aldılar? :18:
canım kan tahlilimiz iyi çıktı kan ilacı vermiyorum. çok şükür. önce hemşire denedi bir kolundan kan gelmeyince fazla uğraşmadı çıkardı iğneyi ben dr a söyledim alalım 1 yaş kanı önemli furkan çok solgun duruyor dedi ve sağolsun drumuz kendisi gelip hemen alıverdi diğer kolundan.
ayeser canım benim oğlan çok hastalandığı için grip aşısı vurunduk zorunlu değil yani. yarım doz şimdi yarım doz bir ay sonra. bu arada 6 aydan büyük herkese grip aşısı vuruyorlar semrensu canım sen bahsetmiştin sanırım 2 yaşın altında oldugu için vurmadılar diye.