merhaba kızlar naslsınız?
ayeser gözün aydın şimdi gördüm eşinin döndüğünü çok sevindim. allah bir daha ayırmasın inşallah.
dün eşim 2 saat erken geldi işten o kadar güzel geçti ki günüm anlatamam. sadece 2 saat tüm günü değiştirdi çünkü ben yemek yaparken oğlumuza baktı ende huzurlu bi yemek yaptım :) sonra da yemeğimizi yedik ve dışarı çıktık hava serindi ama bişeyler içtik sonra eve döndük :) keşke hep 6da gelse :)
bu arada bizimde eşimin işi dolayısıyla 1 yıl dubaiye gitme ihtimalimiz var. bu konu açılınca aslında değişikliğe ne kadar çok ihtiyacım olduğunu farkettim dubai mısır makedonya farketmez gidelim dedimzaten orada da internetim olur, kısacası sosyal hayatım çok farklı olmaz :)
oğluma gelince iştahı çok az iyiye gitti dünden beri karnına bişeyler gidiyor çok şükür. şimdi karşımda esniyor uyukusu geldi çok fena onu yatırayım. sonra yine yazarım
en önemli haberi hep unutuyorum :) biz 1 haftadır yürüyoruz :) ama arada emeklemeye devam, hızlı olması gerekince emekliyor![]()
oooooO hayırlı olsun. Ne kadar tatlı yürüyolar dimi paytak paytak :)
Yaaa bende çok istiyorum. Eşimde yurtdışı görevi alma durumu var bende çok istiyorum. Ama cesaret edemiyorum. Oğlum bir dil daha öğrenecek yeni bi kültür bence çok iyi olur. Bence gitmelisin. :)
gece uykularınız nasıl çok merak ediyorum dün nerdeyse yarım sa. bir uyandı saat 3 ten sonra..sizin nasıl
Canım kayınvaldem emdiği sürece gece uykuları düzelmez diyor. Bizde aynıyız.
farklı geçirilen birgün bile ne kadar mutlu ediyor insanı değilmi,maşallah mustafaya mehmet alpin hiç niyeti yok gibi yürümeye
bizim de gece uykuları kötü yanımızda yatarsa hiç sorun yok ama kendi yatağında yarım saatte bir uyanıyor ,halbuki yanımda yatırmayada alıştırmadım iki gündür yanıma alarak deniyorum uyuyor ama buna alıştırmakta istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım bende
Yaaa bizde öleyiz. Gece yanımdayken uyansa da zoruma gitmiyo. Ama odasında yatınca kalk odaya git otur emzir geri gel. .... Çoğu zaman bende yanıma alıyom. Ama alışmasından çok korkuyorum.
merhaba kızlar,dünden beri alt üst oldum.hamileymişim inanamıyorum hala.evde 2 kere test yaptım pozitif çıktı.ne yapacağım bilmiyorum,nasıl hamile oldum korunmama rağmen aklım almıyor.oğluma ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi,acıyorum yavruma.aklım çok karışık.hala şoktayım.eşim seviniyor ama ben üzülüyorum.öğleden sonra doktora gidecez.ayrıntıları yazarım sizlere sonra..
Aaaa bende çok şaşırdım ama bi arkadaşımın bi sözü var. Bende bi ara hamileyim sandım ve ağladım ona ben nasıl bakıcam diye. O da bebek istiyo ama olmuyo bana şöle dedi. "Bakmak zor olabilir ama emin ol aramak daha zor" Rabbim sana aratmadı. Belki bakmak zor ama hiç olmasa aramak daha zor. Boşver benimle kardeşim arasında 17 ay vardı ve annem çalışıyodu. Eskiden hiçbişey yoktu diyo annem başta zor ama biraz büyüyünce çok güzel olur. İkiz bebeğin olmuş gibi düşün :))) Hayırlı olsun bence. Söylenecek tek şey ne mutlu sana. Sonucu değiştiremezsin bence tadını çıkar. :)))