2010 eylül anneleri bu gün içinizdeki meleklere ne söylemek isterdiniz????

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.606
35
118
37
İstanbul
kızlar onlara ne söylemek istersek yazalım....
kınalı kuzum;
sebebi hayatım seni ilk öğrendiğim andan beri anne gibi hissediyorum kendimi anne bu kelimeyi senden duyacağım o günü nasıl sabırsızlıkla bekliyorum bilemezsin hoş ben pek çok şeyi aynı sabırsızlıkla bekliyorum meleğim....
iyiki geldin iyiki bizimlesi çok yaramaz bi kızsın şimdiden ama olsun sen sağlıklı olda uslanırsın elbet baban aşk hayatınla ilgili bile planlar yapıo karışmazmış sana sen zaten yanlış ypmayacakmışsın zaten sen bunların hepsini biliyorsun babası minik sewgilisiyle hergün bunları konuşuyor değilmi can kuşum yürek sancım iyiki geldin iyiki bizi buldun...
baban hç beklemediğim bi adam oldu çıktı aşk adamı oldu şefkat dolu bambaşka bişi seni öyle çok sewiyoruzki gelmeni sabırsızlıkla bekliyoruz ama bak abartıp dr amcayı dinleyipte erkenden gelmeye kalkma kınalı kuzum az daha sık olmaya dişini
seni seviyoruzzzz babasının minik sevgilisi
annesinin kınalı kuzsu

kuzucuuuum.....ilk göz ağrım.seninle yeni bir güne uyanmak gibisi yokmuş.nefesini hissedemesemde henüz varlığını içimde bilmek yetiyor.geleceğin günü hergün biraz daha fazla heyecanla bekliyorum.günler bana yaşattığın binlerce güzel an la geçiyor.seni seviyorum kızım.bizi seçtiğin için teşekkürler.....hayatının uzuuuun ve sağlıklı geçmesi dileğiyle ve tabiki bana binlerce kez annecim de......

kendimi yalnız hissederken can oldun içimde, geldin ve hiç üzmedin anneni. en büyük varlığım, Allahın lütfu, babasının aslanı, annesinin yürek yangını hoşgeldin. sen düştün ya içime unuttum kendimi, sen varsın ben seninle anlamlıyım artık. oğlum, oğul, oğul, oğul...

iki parçaydı yüreğim bir yanı baban bir yanı ben şimdi öyle bir hal aldıkki kınalı kuzum birtek sen...
yüren sancım...kınalı kuzum geldin ya bize enbüyük hediye oldun babanın dediği gibi MELEĞıMıZ BıZı BULDU....bu söz beni hep ağlatıyor ama seni hep güldürsün çünkü düşünkü öyle bir baban varki minik sewgilim diye sewdiği kızına melekliği yakıştıryor tekrar hoşgeldin meleğim hayatımıza
babasının minik sevgilisi...
annesinin yürek sancısı kınalı kuzusu...teşekkürler bize geldiğin için...

geçirdiğim kkötü günlerden sonra yüzümü güldürecek tek sebebimsin...
döktüğüm gözyaşlarını nasıl dindirmeyi başardın bilmiyorum....
cennetteki ablan yolladı seni biliyorum onun kokusunu getireceksin bana
ellerin onunki gibi pamuk olacak,yüzünde ona benzeyecek biliyorum....
öyle güzeldiki varlığını öğrendiğim an belki uzun süreden sonra ilk kez mutluluktan ağladım...
babanının sevincini görmüşsündür eminim oda hep bir prenses istemişti
işte rabbim seni bize verdi prensesimizi verdi nasıl hayaller kuruyor baban bir görsen herşey alacağım kızıma diyor...
hergün dua ediyoruz sana sağlıkla alalım kucağımıza diye
canımın içisin o kadar derinlerdesinki hhiçbişeyi senin kadar sevemem
hiçbişey senin kadar can olamaz bebeğim...

anammmm ben buraya birdaha girmeyim dayanamıyorum ağlıyorum bende yazarımda ağlamaktan yazabilirsem senağlama

miniğim daha çok erken az daha sabretmeyi denesen olmazmı biliyorum sende bizi özledin ama herzaman dediğim gibi sık şu olmayan dişini azdaha kuzummm

minik bebişim sensiz geçen hergün biraz daha heyecanlanıyorum
biliyorum az kaldı fazla bekletmiceksin anneni ama olsun ben sabırsızım işte
seni doya doya sevmek için sabırsızım.... sen bakma annene
zamanını bekle emi güzel kızım o zaman herşey daha güzel olur...
birbirimizden hiç ayrılmayalım ömrünün bir anını bile kaçırmayayım
bir dakkamız bile ayrı geçmesin kucağımda uyu bende seni seyredeyim

Canım oğlum seni görmeden sevmek,etimin arkasından dokunmakda güzel ama ben seni çok özledim bebeğim.Gün sayıyorum sana kavuşmak,kucaklamak,koklamak için.Sende öylesin farkındayım artık daha sert vuruyorsun,kendini daha çok hatırlatıyorsun,sürekli beni tekmeleyerek ilgimi çekmek istiyorsun.Az kaldı bebeğim az.Baban ve ben seni çooook seviyoruz.

prensesim;
ne bu acele zilli kızım tamamm bizde seni özledik ama az daha sabır annem bak bu cuma dil sonraki cumadan sonra gelebilirsin gül kokulum cennet yüzlüm seni sewiyoruz...
laf aramızda herkesi telaşa verdin çok ayıp....

oğlum;
içimi titreten oğlum,canımdan can oğlum..yıllardır özlemle beklediğim oğlum..
çok az kaldı,birbirimize kavuşmaya, heyecanla ve merakla bekliyorum hayatımızın en güzel gününü....
ama sen yinede acele etme kuzum,seni çok seviyorum.......

afferin benim güzel kızıma sözümü dinliosun gibi görünüo şuanda seni sewiyoruz baban 10 ağustostan sonra gelmene izin verio bilmiom artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…