2010 eylül anneleri bu gün içinizdeki meleklere ne söylemek isterdiniz????

bende size kızımın kardeşine ileride okuması için yazdığını yazım
canım kardeşim
sen olmadan önce hergün çok sıkılıyorum diye ağlıyordum çünkü babam elimden kumandamı hemde bilgisayarı alıyordu oyun oynayacak hiç arkadaşım yoktu ama artık sen varsın hemde hep yanımdasın hiç ayrılmayalım olurmu hep birbirimize can yoldaşı olalım tamammı herkes seni çok seviyor ve seni sabırsızlıkla bekliyor çabuk doğ olurmu seni seviyorum

ayy cnm benim :)

Bitanecik kızım seni ilk günden beri sabırsızlıkla bekliyoruz en çok banamı babanamı benziyosun en merak ediyoruz az kaldı cnm kızım 5 hafta sonra kucağımda olacaksın bizse çok mutluyuz herşeyini hazırladık bi eskiğimiz kaldı oda sen kızım sağ salim dünyaya gelirsin inş o kokunu içime çekmeyi istiyorum artık seni canımızdan çok seviyoruz unutma olurmu baban ve annen

meleğim güzel kızm okadar acele ettin durdun biz erteledik gelişini hep haydi gel şimdi annem bekliyorum seni hheyecanla güzel kızım melek kızım yerek sancım baban bile artık gel diyor herkesler seni bekliyor minik meleğimiz hatdi yeter bu kadar kaldın içerde bi ce eee yapta gel kınalı kuzum

Güzel Meleğim...Canım Kızım... zaman yaklaştıkça öyle sabırsızlaşıyorum ki ;seni bir an önce kucağıma alıp o mis kokunu içime doya doya çekmek istiyorum.son 22 gün...

kızlar ben daha fazla şuan için okuyamayacağım daha ilk sayfayı bitirdim,,ilerleyen zamanlarda okuyacağım...hepsi çok özel bence mutlaka bunları bilgisayarınıza da kaydedin...

CANIM KIZIM DİYORUMKİ SU NAZİK POPONU Bİ KIMLDATTA HAREKETİNİ HİSSEDEYİM.BU KIZ BENİ DOGMADAN SİNİR HASTAI ETTİ TEMBEL TENEKE.HİÇ ÜSTÜNEDE ALINMIYO.TIPKI BABASIkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…