yaa off bebekleriniz maşallah iştahlı sanırım. ben çok fena umutsuzluğa kapılmış durumdayım. meyve püresini 2 haftada zor alıştırdım şimdi de anca 2çorba kaşığı yiyor. onuda kaşık ağzına girmeden kenarından emiyor. dün de sebze püresine başladım. ağzına koymuyor. görseniz bi gıdım ağzına girse onu da yüzüme tükürüyor :120: acaba önce çorba gibi başlayıp sonra yavaş yavaş püreye mi çevirsem ama doktor püre diye özellikle söyledi. ayrıca bi de sorum olacak. pekmezi doktor tavsiye ediyor mu? benimki öyle bişey demedi.
ne iştahlısı güzelim ya yarım kase çorba içircem diye göbeğim çatlıyor.Bir takla atmadığım kalıyor.O çıkartıyor ağzından ben geri tıkıyorum çok zor ya.Ama öyle zevkle yemiyorlar uğraş lazım.Yediğinide kusmuyor demekki kapasite var biz aç bırakıyormuşuz.Yedirme işi çok zor gerçekten.eski ne rahattı ver memeyi tamam
ne iştahlısı güzelim ya yarım kase çorba içircem diye göbeğim çatlıyor.Bir takla atmadığım kalıyor.O çıkartıyor ağzından ben geri tıkıyorum çok zor ya.Ama öyle zevkle yemiyorlar uğraş lazım.Yediğinide kusmuyor demekki kapasite var biz aç bırakıyormuşuz.Yedirme işi çok zor gerçekten.eski ne rahattı ver memeyi tamam
Canım keşke önce sebze sonra meyve verseydin. Meyveler sebzelere göre daha lezetli olduğu için kabullenmesi daha kolay olmuş. Sonra da sebzeyi kabullenmemiş anladığım kadarıyla. Yoğurt, sebze, muhallebi, meyve sıralaması en uygunu gibi. Sebze çorbalarına havuç katıyorum ben biraz lezzet katıyor.
Bu başlık biraz kalabalıklaşsa keşke. Çok lazım tecrübe.
Ispanak yedirmek istiyorum. Yediren oldu mu hiç?
ıspanağı püresine koyabilirsin demişti doktor. ama ısıtmamak gerekiyormuş bi kere pişirdikten sonra. sanırım vitamin değeri kaybolduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?