slm kızlar ek gıdaya başladınız mı bu ay.ben yavaş yavaş meyve sularından tattırmayı düşünüyorum.varsa menüleriniz paylaşalım,neler yedirmeyi düşünüyorsunuz?
Slm aramızda iki gün var galiba biz de daha başlamadık ama azar azar meyve sularından verirdim hatta gecen gün salata suyundan bile verdim ek gıdayı gündüzleri vermeye dikkat ediyorum sipam ne versem tadına bakıyor ama tam anlamıyla geçiş yapmaya cesaretim yok
:44:
Harpy birsey soracağım senin bebek biraz daha büyük :) ne kadar veriyorsun 1 seferde nasıl ayarlıyorsun vereceğin miktarı ? Ben 2 tatlı kasığı verip bırakıyorum korkumdan yoksa bebisim istiyor :)
Harpy birsey soracağım senin bebek biraz daha büyük :) ne kadar veriyorsun 1 seferde nasıl ayarlıyorsun vereceğin miktarı ? Ben 2 tatlı kasığı verip bırakıyorum korkumdan yoksa bebisim istiyor :)
Canım iki tatlı kaşığı çok az. Yavaş yavaş arttır sen onu. Muhallebi ve sebze ezmesiyle devam ediyoruz biz şimdilik. Ama içim rahat değil, çeşitlendirmem lazım menüyü.Yoğurt ve meyvelere başlamamız lazım, daha hiç vermedim. bu arada benim cam rendem yok, ne olacak, sordum bulamadım hiç bir yerde.
evet eylül annesiyim ben bebeğim 14eylül doğumlu ama iştahlı bi bebek geçen ay 6200 dü çok kilolu değil ama idare ederiz işte mercimek tattıdım sadece öyle çok doyacak kadar vermiyorum ama değişik tatlara alışması için azar azar herşeyden tattırıyorum. çevizli havuçlu kek yedik dün mesela yedik derken htadına baktık birazcık:) ama çok hoşuna gidiyor yemek yemek hııımmm hımmmm yapıp duruyor yerken bu akşam bi küçük kase mama yedi bayıla bayıla.dün yoğurt yedirdin 1 yemek kaşığı kadar normalde pek sevmiyordu yoğurdu içine ev yapımı kuşburnu marmelatı kattım azcık hoşuna gittti .,
ben bebekken çok iştahsızmışım annem peşimdde dolanırnış yemek yiyim diye,benim kızımda benim peşimde gezcek galiba anne yemek verrr diye
Ben kullanmıyorum, kullandığım tek hazır şey aptamil bebek sütü. Evde kendim yapıyorum yiyeceklerini.aranızda kaşık maması kullanan var mı ben bebelac ın sütlü pirinçli meyvelisini aldım kızım bayılıyo ama 2 günde bir veriyorum onuda normal tarifin yarısını hazırlıyarak milupanın alsam dahamı iyi olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?