ayeser mrb canım ben geldim :)
Harpy canım ıspanak ısıtılınca kanserojen madde üretiyor o yüzden ısıtılmaması gerekiyor ısıtılacaksa benmari usulü ısıtılmalıymış.
mavi1000 canım pekmezle falan çok erken başlamışsın sanki. kilo aldıracam derken midesi alt üst olmasın
ben herseyi önce bir iki çay kaşıgı veriyorum her gün 20 cc arttırıyorum en fazla 120 cc veriyorum. çok şükür bi sorun olmadı. ve her yeni şeye 5 gün arayla başlıyorum takip ediyorum oğlumu olumsuz etkileyebilir. herseyi püre veriyorum su olanları zaten alıyor. püre verirken yatırmıyorum Allah korusun genzine kaçarsa çıkarması çok zor oluyor
ha bide allerji yapacak seyleri (muz, çilek, patlıcan, kivi, yumurta, çikolata, un ve unlu mamüller, inek sütü vb. kesinlikle vermiyorum ) annem bunları bende çok erken vermiş neredeyse bunların hepsine allerjim var. vücut kaldıramadıgı zaman (0-6 ay) bu gıdalar verlirse vücut tepkisini allerji olarak gösterirmiş ben öyle oldum oğlum olmasın çünkü böyle yaşamak çok zor. canım istiyor yiyorum ardından hemen ilaç
Sakin güzelim bukadar sıkma kendini.Ek gıdaya geçişi hızlandır sende.Kendine sütünü arttırmak için bişeyler yap.Mesela ben humana çay aldım.Yemek yedirmek hep dert.Kavga dövüş yiyorağlıya ağlıya.Ama sonrası çok rahat.Tabi en fazla 2saatte 1 emzirmeyide ihmal etmiyorum.Uykuları bile artık daha iyi .Eskiden enfazla 20dk uyurdu şimdi 1 saatten önce kalkmıyor.Aç açına uyumaya çalışıormuş yavru kuşum eskiden.
yemiyor ne demek anlamıyorum.Dedim ya zaten öyle keyifle yemiyorlar.O ağzından çıkartıyor ben geri tıkıyorum.Bazen ağlıyor bile özellikle sonuna doğru sıkılıyor.Ama yediriyorum yinede.Muhallebi püre çorba cicibebe yumurta veriyorum ben..Uğraşmak gerek
bugün, hatta az önce denediğim birşeyi paylaşayım hemen. Oğluma muhallebi yaptıp, yemiyordu, mızmızyapıp ağzından akıtıyordu, sonra sol elime şişirilmiş ağzı bağlanmış bir buzdolabı poşeti aldım( buz dolabı poşetinden balon düşün) onu tutamayacağı kadar uzakta şır şır yaptırdım salladım. Dikkatini ona verdi ben de hazırladığım muhallebinin yarısını yedirdim. Sonlara doğru sıkılmaya başladı poşetten de, başka bir renk poşet vardı önceden oynasın diye hazırladığım. Onu kullandım bir süre de...
Bir dene istersen belki sende de işe yarar. Hem basit bir yöntem. Sonucunu yaz buraya.
Başka bir başlıkta paylaştığım yazımı buraya olduğu gibi kopyalıyorum kızlar. Benim bebeğim de mırın kırın ediyor yemeye. Ama dikkatini dağıttım bugün. Biraz yedirdim. Denemenizde fayda var.
Hiç duymadım bununla ilgili birşey, sen kendin mi yorum yaptın
tarhana çorbası içirdim baya beğendi ağlamadı.Oyun oynaya oynaya yedik.2 kaşıkta 1 şaklabanlık yaptık tabi
benim kızım biraz iştahlı galıba :) 2 saatte bir düzenli emiyor beni bazende saat başı emdiği oluyor günde 1 kez yarım elma veriyorum cam rendede rendeliyorum bayıla bayıla suyunu içiyor birazda katı yerinden veiyorum yiyor şapşup.günde 1 kezde bebelec pirinçli sütlü mama veriyorum mercimek çorbası çay kaşığıyla azcık tattırıyorum geçen tarhana verdim pek sevmedi sebze patates havuç verdim hoşlanmadı ama annem pırasa yemeği yedirmiş ben yokken bayıla bayıla yedi diyo
bu ay bitince biraz daha düzenli ek gıdaları arttırmayı düşünüyorum farklı şeyler veren arkadaşlar varsa paylaşırmısınız
Yemeklerinize tuzu sonradan katın canım. Salçasızlardan tattırabilirsin. Yayla çorbası salçasız oluyor mesela.Pirasaya metcimek corbasina erken degilmi kndinize pisirdiklerinizden mi veriyosunuz ?annemde yemek sularindan ver diyor ama ben vermiyorum tuslu salcali oldugu icin
Simdilik elma puresi ve yogurt yogurdu svmiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?