• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence emzik rahatlık
hastanede hep hemşireler kızıyor çocuğu kandırıyorsun diye onlar bakmıyacağı için konuşuyorlar
ben aldım emziğini vericem

slm kızlar bende 28 haftalıgım bakalım...bizde oglusumla gecen gıttık dr muza cok şükür herseyimiz cok iyi bebişimle..ama sadece benım bı sorunum var kanım ılk gunden beli düşük çıkıyo bu arada bıraz daha düşmüş..oda asırı yorgunluk verıyor.onun dısında baska herseyımız normal guzel...hepinize saglık dılıyorum ..
geçmiş olsun canım a.s.

benimki 3 sat sadece normal çıktı diğerleri hep yüksek bilmiyorum benim dr hemen beni yönlendirdi hastanede kalman lağzım dedi 48 saat kalmak gerekiyormuş benimkiside ünsiline gerek yok dedi fakat hemen diyetisyene yönlendirdi diyetisyenin kontrolünde diyet yapıyorum her dr farklı birde başka dr sor istersen yada sağlık ocağındaki dr danış istersen fazlada kafana takma dr demek çok tehlike görmemiş ama diyetini mutlaka uygula

sağol canım 10 gün sonra tahril yaptırcam inş. inmiş olur başka bir doktora göstedim oda inüsilin gerekebilir dedi kafam ondan karıştı ama kendi doktorumada güveniyorum senin 2 ci ve 3 saatin demi 200 lerdeydi inş. cümlemizin bebekleri sağlıkla gelir allah a emanetiz

Emmziğe ilk başlarda ben de alıştırmak istemiyorum ama huysuz bi bebek olursa mecbur oyalasın diye vericez....
Başka türlü başedemeyiz...

ooo kızlar haftasonu buranın böyle kalabalık olmasına pek alışkın değilim... nasılsınız.. sohbet koyu valla... bizde ilişkinin i si yok hamile olduğumu öğrendiğim günden bu güne... asıl benim komplekse girmem lazım adam beni artık beğenmiyor diye değil mi ama...

Ooo kızlar en azgın çift biziz heralde....
Ara ara doktor yasakladğı dönemler hariç 3 günde bir sektirmiyoruz yani....
Dün akşam çok yorgunduk sabaha erteledik seansı :))

Benim hormonlar tavan yaptı valla...
Eşim de aslında korkuyor ama ben adamı baştan çıkarıyorum valla....

Amaaan kendimi temizlikle yoracağıma kocamla yorarım değil mi ama... Tehlike ise ikisi de tehlike... Birinde estilin çıkıyor yorgunluktan diğerinde pestilin çıkıyor zevkten...
eee tercih 2. telike tabii...

Şaka bir tarafa benim doktor daha yasaklamadı o yüzden bu kadar rahatız...
Son 1,5-2 ay yasaklayabilirim duruma göre dedi....
ONda da risk olursa yani... YAvaş ve dikatli olduktan sonra sorun yok dedi...

Aman nazar deymesin datlım :nazar:kaydirigubbakcemile3
Maşallahınız var yani:1:

tamam verılır emzık bılıyorum bende vermek taraftarıyım ama ılk gunden yazık ya bebeişlerimize şöyle bıkac zaman sonra alıştırırız..

kızlar emzik bebeklerimizin damak ve diş yapısını bozuyormuş ayrıca geç konuşmasına ve daha çabuk mikrop kapmasına ishallere neden oluyormuş ayrıca bebeklerimizi kandırıyormuşuz biberonda bebeğin anne sütünü bırakmasına neden olurmuş

annam klardesıme emzıgı gunduz cok huysuz oldugu zamana bıde bazen uyuturken verırdı ve yıl olarakta fazla kullanmadıktan sonra hıcbı sorun yapmıyor cocugun uzerınde kardesımınde hıc bır sorunu olmadı..bırazda bu sorunlar kullanımla alakalı kızlar cocugun agzında unutmamalıyız emzıgı bence....

kızlar birde bazıları bebeğin göbeğine lokum para yada pudra kullanırlarmış bunları kullanmamamız lağzımmış bebeğin ağzında pamukçuk denen beyaz şeyler çıkarmış bunuda karbonatlı suya pamuğu batırıp silecekmişiz

Back
X