• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    43
Zor bir süreç canım ama sen sakin kalmaya çalış bebeğinizde etkilemesin kaygıların nasıl ilerleyecek doktorun test yaptıracakmısınız
Fetal dna ve ikili test verdim bekliyoruz sadece. Aynı durumda olanlar varsa Rabbim yardımcımız olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Bende de astım var Paradisee. Ondan değil. Şu bir haftadır kardiyologla geçti benim günlerim. holter cihazı da takıldı bana, Nabzım bir anda140 oluyor. Sonra günlerce 50 seyretti. Neyse ki nabzım normale döndü bu aralar. Ama bu nefes olayı akılalmaz bir durum. Dün bana kadın doğum doktorum seni göğüs doktoruna yönlendireceğim dedi zorlanırsan. Şu an hiç iyi değilim büyük ihtimalle göğüs doktoruna gideceğim. Aldığımız ilaçların ceremesini çekİyoruz. ..
Ilaçlardan olabilecegini hic dusunmemistim ya. Bazi gunler o kadar tıkalı oluyorum ki aldigim nefes bana yetmiyor. Nefes açligi deniliyormuş buna. Annem şimdiden boyleyse ileride ne yapacaksin dedi keşke bilsem😪

Back
X