2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada içinizde en şanslı benim heralde.

Ne görümce var,ne kayın var e dolayısıyla eltide yok çöpsüz üzüm diyecem amaa ah bide şu kaynana olmasa Allahtan Ankara da yaşıyor aynı şehirde olsaydık ne olurdu bilmiyorum.

ben öyle yapınca bizimki ayıp yatılır mı diyo.
bundan sonra naz yapmadım ama yapacam. bundan anlıyorlar

kızlar FISHER PRICE BANYO KÜVETİ alamk istiyorum
bu linkteki

FISHER PRICE BANYO KVET | | Bebefix.com

siyatı pahalı mı siz ne aldınız?

Bence hiç gerek yok bir küvete 90 lira verilirmi yaa...
Sevi bebenin küveti çok kaliteli. Yamulup yumulmuyor tavsiye ederim.. Hem şeffafımsı bir plastik, yani atık malzemeden üretilmemiş.. Mat plastikler atık poşetlerden ürtiliyormuş...
Hem de fiyatı uygun küvet 15 kova 9 maşrapası da 4 lira toplam 30 lira bile yapmıyor....
Zaten çok fazla kullanılmıyor küvt... Biraz hareketlenmeye baladıktan sonra rahat olmuyor küvette yıkamak.. Teyzem kucağına alıp banyo küvetinde yıkıyrdu kızını....

Butterfly bende hıÇ naz yapmadım ıŞte kayınpederınde gÖzÜne batmıŞ naz yap dıo totosu boklu arkadaŞ Çıkana kadar keyıf ÇatÇ-cakmıŞım sonra pabucum dama gıtcekmıŞ :))) sewıyorum bu adamııı

selam kızlarrrr nasılsınız?? kısmetçimin de başı saolsun ,,Allah mekanını cennet etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…