2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende günde 2 bardak içiyorum. ama cok acık içmeye özen gösteriyorum. 1-2 hafatada birde türk kahvesi içiyorum

harikasın canım valla süper... kimse neşemizi bozmasın yaaa. bir kulağımızdan girsin diğerinden çıksın...

Oh sefamız olsun di mi ama, bebişlerimizi beklerken olabildiğince pozitif olalım. Onlar bizimle ve herşeyi hissediyorlar. Cahil insanların dediklerine neden önem vereyim ki. Zamanla herşeyi daha iyi anlayacaklardır....

Bizimkide öyle canım
Güya mutluluktan havalara uçuyor cimri karı.Şu alacam bunu alacam diye bana maval okuyor.Halbuki adım gibi biliyorum ki,konudan komşudan şurdan burdan milletin kullanılmış eşyalarını getirecek yeni aldım diye yutturacak.
Ah aha bilemessin ne pisliktir ooo..
Beni hiçbir zaman istmedi onun rızası olmadan evlendik yani.
İlk defa evime geldiğinde bazı şeyler getirmiş bi baktım inanın bana yemin ederim hepsi kullanılmış şeylerdi.
Birde yemin ediyorki -yeni aldım yıkadım ütüledim şöyle böyle-
Allahım çıldıracaktım nerdeyse götürüp hepsini çöpe attım tabi.
Gen gerizekalıyım yaa giyilmiş şeyle giyilmemişi ayırt edemiyorum...
Amaan işte böyel kaynana değil mii hepsi ayrı bi cadı.
Benden uzak cehenneme direk olsun !!!!

ayyy ne sinir yaaa
kendine gelince taksidi bitiyor size gelince borc batagındaa...

bizimkide dün kardesinin kzının ilk 3 aylıkken kullandıgı sepeti kullanırsınız dedi. onların bebegi erkek yani sepetin örtüleri mavi. ben tamam sepet yeni kullanalım ama mavi örtü istemem pempesini diktirin dedim. ne gerek var 3 aylık bisey için dedi bende heves ediyorum mavi istemem diye tutturdum tanıdık terziniz var diktirn anne dedim

ve araba koltugu almayın gerek yok diyor. kendi almıyor esiminde aklını celiyorrr

Ah ah ben hiç konuşmayayım desene. Beşik ana kucağı, battaniye, havlu ıvır zıvır aldım ve eşime annemler aldı gibi yutturmaya çalıştım inandıysa. Sırf kayınvalide tarafına boynum bükülmesin diye. Dün gelmiş yatapını seviyo kızımın. Neyse öyle bilsin. Allaha şükür elim ekmek tutuyor da açıklarını kapatabiliyorum ailemin. Babamı hiç affetmiycem iki dünyada da. Emekli aylığı var, evleri kira değil, biyandan da taksiciliğe devam ediyor. Ne evimde ne de doğacak olan yavrumda bi iğnesi yok. Banyo kovama kadar kendim aldım......

benim kaynanam bize bohça hazırlamışşş
içindekilrer harikalar görsennniz kocamla kardeşinin mavi mavi tabiii ikisde erkek olduu için bebeklikleri

bu sabah kaynanaları çekiştirme günü herhalde... valla ne diyim Allah yardımcınız olsun. Ben halime binlerce kez şükrediyorum. kaynana konusunda şanslıyım Allahtan. hem kaynana hem koca konusunda torpilli miyim neyim??? :roflol::roflol:

melekçim boşwer cnm üzme canını değmez enimki yapıoda başıma kakıp duruyo ölesindense yapmayanı daha ii üzme tatlışımıda kendinie olurmu bitanem

mestitosh oh maşallah de kuzum kendine nazar etme benim kociş çok değişti biliomusunuz kızlar bana bir sabır bir sabır dün itemeden azcık bağırdım ona hiç sanki bağırmamışım gibi şımarıo fln allah allah dedim
ohh benden şanslısı vamı iki fıstık yanımda diip duruyo kızda anneside çok güzelmiş oda çok şanslı bi erkekmiş bu yüzden şaşırdımmmm çok değiştik bizz

Mesti maaşallah canım Allah nazardan korusun. Kocama fazla lafım yok şimdi günahını almayım. ıyi denge kurar, beni ezdirmez laf söyleyene düşman olur. Annesine gizli gizli çok övüyormuş kaynanam itiraf etti.
Şekercim sağol canım, yok üzülmüyorum anneciğime üzülüyorum. Bana karşı hep mahcup hissediyor kendini. Dedim siz de okuttunuz, çeyiz yerine altın bileziğim var. O yeter bana dedim. O şekilde onları da rahatlatmak yne bana düşüyor....

kızar bugün kuaföre gitcez kızımla haaa buarada unutmadan saçlarımı boyatacaktım organik boya ile drum kesinlikle hayırrr dedi sebep:bebekte ilerleye yaşlarda yada anne karnında katarakt olabiliomuşşşş!!!!!!!!!!!!
nese kızımla babişimize süslencez babişide kızımın bizi sinemaya götürcekkk

canım bu erkekler biraz dengesiz. iyi zamanına denk gelmişsin demekki. ama bir konuda haklı.. anne de güzel kızı da güzel... o konuda şanslı yani kocan...

hep öleyis tatlım eşim derki ailenle benim aramdaki köprü sensin sen sağlam olki bizde yıkılmayalım köprüden geçerkn düşmeyelim tabiii
benimkilerle aradaki köprüde benim burdada sağlam olmak yıkılmamak bana düşüyor işte köprü olmanın zor yanlarıda böle arada ezilmek ama boş werrrr allaha şükür kocişler ii adamlar kız kıyamam kız ben benimkine öle tatlı gülümserki dünyadaki herşey bomboş olur o anda bianemmmm

bu yazda tüm hamilelerin kayınları görümceleri evleniyor heralde.benim de görümcem evleniyor.kayınvalidemle ne zaman konuşsak veya bir araya gelsek durdunuz durdunuz ikinizde aynı yaza denk getirdiniz diyor sinir ediyor beni.ben bu bebek için 9 sene beklemişim Allahım şimdi nasip etmiş ayyyy görümcemin düğünü var sonramı doğurayım diycektim yani görümcemde 7 senedir bekliyor evlenmek için.sinir oldum ya tabi bu yaz tatile gidemedi hatun onun karın ağrısını yaşıyor ondan söylenip duruyor

heheh benim kaynanam dioki yazlığa gitcekmişim düğünden sonra orada doorcakmışım hehehe tabiii
zati tebessümde öle dioduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…