Mesti maaşallah canım Allah nazardan korusun. Kocama fazla lafım yok şimdi günahını almayım. İyi denge kurar, beni ezdirmez laf söyleyene düşman olur. Annesine gizli gizli çok övüyormuş kaynanam itiraf etti.
Şekercim sağol canım, yok üzülmüyorum anneciğime üzülüyorum. Bana karşı hep mahcup hissediyor kendini. Dedim siz de okuttunuz, çeyiz yerine altın bileziğim var. O yeter bana dedim. O şekilde onları da rahatlatmak yne bana düşüyor....
bu yazda tüm hamilelerin kayınları görümceleri evleniyor heralde.benim de görümcem evleniyor.kayınvalidemle ne zaman konuşsak veya bir araya gelsek durdunuz durdunuz ikinizde aynı yaza denk getirdiniz diyor sinir ediyor beni.ben bu bebek için 9 sene beklemişim Allahım şimdi nasip etmiş ayyyy görümcemin düğünü var sonramı doğurayım diycektim yani görümcemde 7 senedir bekliyor evlenmek için.sinir oldum ya tabi bu yaz tatile gidemedi hatun onun karın ağrısını yaşıyor ondan söylenip duruyor
Caycayım seninki de ayrı bi cinsmiş, kurban olsun torununa. Salak şey ,işte. Sana ne yapıyor ki şimdi, gitsin kızıyla uğraşsın....
sinir seylerrrrrrrrr
benim görümcemde bu sene evlenebilir. söz keseceker gelecek ay
bu sabah kaynanaları çekiştirme günü herhalde... valla ne diyim Allah yardımcınız olsun. Ben halime binlerce kez şükrediyorum. kaynana konusunda şanslıyım Allahtan. hem kaynana hem koca konusunda torpilli miyim neyim??? :roflol::roflol:
Kızlar tünaydın...
Anladığım kadarıyla sıkıntılar büyük karşı tarafın ailesiyle
Size naçizene tavsiyem, şu 3 kural. Hamilelik boyunca ve lohusalık döneminde benimseyeceksiniz, alternatifi yok:
1-BANANE!
2-SANANE!
3-BOŞ VER!
Kolay gelsin :lepi:
benim kayınvalidemin burnu çok havalardaydı kimsecikleri beyenmezdi öyle bir aileye vermek zorunda kaldıki kızını daha şimdiden burunlarından getiriyorlar.pek sonu olmayacak gibi bu evliliğin ama hadi hayırlısı diyoruz.Allah büyük benim ablam boşandığında etmediği laf kalmamıştı senin de kızın var demiştim.insanı böyle çileden çıkarıyorlar işte
Kızlar tünaydın...
Anladığım kadarıyla sıkıntılar büyük karşı tarafın ailesiyle
Size naçizene tavsiyem, şu 3 kural. Hamilelik boyunca ve lohusalık döneminde benimseyeceksiniz, alternatifi yok:
1-BANANE!
2-SANANE!
3-BOŞ VER!
Kolay gelsin :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?