2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Caycayım seninki de ayrı bi cinsmiş, kurban olsun torununa. Salak şey ,işte. Sana ne yapıyor ki şimdi, gitsin kızıyla uğraşsın....

çayçaycım manyak karıyı unut boşwer üzme canını ne fenalar ha bu halde çıldırtıolar bizi yafff

bizimkide gecen sikayet etmiş beni nasıl sinirlendim. kayınvalidemde sana söylediğimi söyleme dedi.

sinir seylerrrrrrrrr
benim görümcemde bu sene evlenebilir. söz keseceker gelecek ay

Caycayım seninki de ayrı bi cinsmiş, kurban olsun torununa. Salak şey ,işte. Sana ne yapıyor ki şimdi, gitsin kızıyla uğraşsın....

ay melekcim sorma ya kuzu gibi yatıyor kızım karnımda ne zararı var sana dimi.ama derdi şu canım gidip yardım edemiyorum ya ondan.ayyy şimdi evde de yanlız kalacak artık doğuma diye gelir 3 ay gitmez benden sinir eder beni.ne yapıcam bilmiyorum normalde kuşadası izmir arası 1 saat 15 dk lık yol geldimi 15-20 gün kalırdı şimdi hiç gitmez artık

butterflycım uzun süre kullanamıolarmış biz bi arkadaştan alıos ikizleri var kullanmamışlar birini bende olur dedim kullanırım çok pahalı bişi almaya gerek yok yani bence

Selam arkadaşlar:)
nasılsınız, keyifler ne alemde :):)
Sabahtan beri hamaratlığım üstümde, reçel yaptım, yemek yaptım, evi toparladım, size geldim :):)

Kızlar tünaydın...
Anladığım kadarıyla sıkıntılar büyük karşı tarafın ailesiyle
Size naçizene tavsiyem, şu 3 kural. Hamilelik boyunca ve lohusalık döneminde benimseyeceksiniz, alternatifi yok:

1-BANANE!
2-SANANE!
3-BOŞ VER!

Kolay gelsin :lepi:

sinir seylerrrrrrrrr
benim görümcemde bu sene evlenebilir. söz keseceker gelecek ay

benim kayınvalidemin burnu çok havalardaydı kimsecikleri beyenmezdi öyle bir aileye vermek zorunda kaldıki kızını daha şimdiden burunlarından getiriyorlar.pek sonu olmayacak gibi bu evliliğin ama hadi hayırlısı diyoruz.Allah büyük benim ablam boşandığında etmediği laf kalmamıştı senin de kızın var demiştim.insanı böyle çileden çıkarıyorlar işte

Valla çarşıdan 20 liraya almayanı dövüyorlar.Çok pahalıymış.Ama sen bilirsin tabi..

Canım maşallah dilini ısır nazar deymesin :)
Hatta bende ısırayım :)
Çünkü benim eşimde öyle dünya iyisi bir adam çok şükür.
O kadından böyel bi evlat nasıl yetişmiş hayret.

işte bu... :hooray::hooray::hooray:ALTIN KURAL.....

ben diomki benimkini kesin camide fln buldular pamuk gibi hoş kayınpederede çekmiş olabilir kayınpeder bana ne dese beğenirsiniz
sıkı durun: sen ne biçim hamilesin git içeri uzat bacaklarını koy sırtına bi yastık naz yap azıcık nazzz

Oh olsun, canım boşver etme bulma dünyası annem derki
-söyleyeceğini biliyonda duyacağını bilmiyon mu-
O yüzden Allah büyük tabiki kimsenin mutluluğu bozulmasın ama sen birilerinin canını yakıyorsan seninde bir gün canın yanar.

Harikaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Amann kızlar bu sabah kaynanaları çekştirme günü olmuş galiba....
Benim kayınvalidem biz evlenmeden önce vefat etti...
Ama ben de görümcelere gıcık oluyorum bu aralar... Eşim en küçükleri... Ve sülalerine gelen ilk erkek torun olacak... ılk erkek olduğunu öğrendiklerinde pek bir tezahrat yapmışlardı....
Ama 7. aya girdik daha bir çorap bile almadılar... FAzla bişey beklediğimden değil ama insan heves edip bi çorap alır bi yelek örer yaa...
Bir de geçen görümcemle karşılaştık.. Bana diyor ki ben de bişeyler yapıyım diyorum ama annen çok marifetli kadın, o yapmıştır zaten herşeyini diye vazgeçtim diyor...
Bahaneye bak...

Allah şükür annem yapıyor kendince bişeyler... 15 güne kadar da çıkıp bebek alışverişini yapıcaz.. Ben alcam herşeyini torunumun diyor ama ben hem onun hevesi kırılmasın hem de ekonomk olarak ökmesin diye beraber çıkıcam alışverişe ama hesabın çoğunu ben öderim...
Ne gerek var eşimin ailesi bir çorap almazken neden benim ailem benim bebeğimin çulunu çaputunu alsın ki....
Hoş annem ona bişeyler alırken mutlu oluyor.. Onun bu mutluluğunu ben de elimden geldiğince paylaşıcam....

Sepet beşiğini aldı 100tl ye çıplak olarak.. Şimdi de satenle ve tüllerle süslüyor..
2 battaniye ördü...bir nevresim takımı dikti.. şimdi de çok gğüzel bir pike bulmuş ona uygun kumaş almış pike takımı dikecekmiş... 2 yelek 1 hırka ördü...
Anneannem mevlütte şeker olarak planladığımız minik patikleri örmeye başladı rengarenk mavi beyaz yeşil... Anneannem ayrıca bir yelek ördü... Teyzemler bişeyler almışlar ama daha görmedim....
Benim annem, ananem teyzelerim hatta yengelerim bile seferber olmuş bebeğim için bişeyler yaprken oğlumun halaları daha bir çorap almış değiller....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…