2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya sallıyo yaaa bu kadarda salak olunmaz!!salaksada herkes hak ettiğini yaşar müstehak,rabbim akıl vermiş fikir vermiş kullan demiş,abdülhamitin fayton feneri değilki kafa bu kafaaaaaaaaaaaa,hani ailesinden çekinse desek,anası babası gel kızım demiş arkasında durmuşlar,peeeh diyorum

bayağı eğlenmişsiniz bugün maşallah.Herkeste dertliymiş.Boşverin kızlar.Dert edinirseniz olan bi size olur.Kimsenin umurunda olmaz.Allah eşlerimizle imtahan etmesin...

ya hayatım olay eğitimde bitiyor..2+2=4 bu değişmiyor işte..ama eğitim sadece okumakta değil aile içinde başlıycak daha ..hemde doğduğundan itibaren ilmek ilmek işliyeceksin...sonra adam gibi okutacaksın ve okuturkende insan olmayı öğreteceksin..ayakta durmayı bilicek,önce kendisine saygısı olucak sonrada tüm insanlara..sen kalkıp kızını nikahsız adama ver neki imam nikahı var diye:))) beraber yaşamaya kalkanlara kondurduğun isim başka bişeyken hemde:)) hemde daha yaşı 17 ken..sonrada bizimle gel kızım..geçmiş olsun giden gitmiş..

zaman çabuk geçiyo,, herkese hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olur inşallah,,bu arada bebek yatağı, beşik konusunda alışveriş yapan tavsiyeleri olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum,,

ya bu kız bana zorla yazdıklarını okutacak tek tek çıkarttırcak çelişkili ifadelerini hey yarabiim ya

ben maası alınca haldır haldır alısveris yapmaya basladım. esim ve kayınvalidem ne derse desin patamı kazanıyorum alacam bebegimin ihtiyaclarını

Ya bilmiyorum, yüreğimi karartmak istemiyorum ama bana da biraz sallıyo gibi geliyor artık.
Made katılıyorum sana...
ama eğer bütün bunlar gerçekse ve hakkaten bunları yaşamak zorunda bırakılıyorsa da Allahım yardımcısı olsun...

ben maası alınca haldır haldır alısveris yapmaya basladım. esim ve kayınvalidem ne derse desin patamı kazanıyorum alacam bebegimin ihtiyaclarını

aynen ya benim kayınvalidemde zamanı gelince alınır diyo,adidas ayakkabı almıştım bebeğime iki kere giymeyecek bile diyo,dedim para benim para ister yakarım ister harcarım,canım ne istiyosa onu yaparım,ben kimsenin harcamasına karışmıyorum,kimseyide karıştırmam kendime

zaman çabuk geçiyo,, herkese hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olur inşallah,,bu arada bebek yatağı, beşik konusunda alışveriş yapan tavsiyeleri olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum,,

amin canım hepimiz hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucağımıza..biz odasını sipariş ettik modokada bi bebek mobilyacısına.büyüyen karyola olucak..kendi odamız içinde park yatak alıcaz ,bizim ailelerimiz dışarda o yüzden çok sık seyahat ediyoruz yanımızdada götürmek adına park yatak bizim için en iyisi..kraftınkini alıcaz sanıyorum bu hafat sonu netleşicek artık..

bişi diimmi kızlar saçma saan şeler yalan yanlış yada gerçekten çok saf ama net nasıl giriyo bu kadar yasak arasında

kimsenin günahını almak istemem ama bende artık milleti acındırma politikasıyla uydurmaya başladığını düşünüyorum.

onlara kalsa dogumdan sonra almak mantıklıymıs. ben bebekle cıkıp nasıl alısveriş yapacam. bende takmıyorum aldım diye gösteririm. birde bizimkinin bir huyu var birlikte cıktıgımız alısverişlerde gelinimle gittik aldık diyor halbuku parasını ben veriyorum ortak almıs gibi görünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…