2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ŞEKER PEMBE

sanırım buradasın.
ben özelden mesaj atamıyorum.
sana ancak facebooktan ulaşabilirim.
rica etsem bana ad soyad mesaj atar mısın?
:)

Saol canım yazdıklarını dikkate alıcam en iyisi kendime başka bir hastane ve doktor bulayım aslında var bir tane iyi denilen hastane yarında kontrole oraya gidiyim hem görmüş olurum geç kalmak da kötü olabılır eyvahedigeldismile

ayy dadlumun konusuna bakıyım dedim içm daraldı
rekor kırıyor kızın konusu 68 kişi vardı

herkesin herşeye karışmasına ben de sinir oluyorum.
canım almak istiyorsa alıyım. bu kadar basit. gönlümce, imkanlarım dahilinde istediğimi alıyım giydiriyim.
yanlış yapıyor olsam da bırakın ben yapıyım. bir daha tekrar etmem heralde.
aynı şeyi evlenirken de yaşadık hepimiz.

canım başka doktora gidiyim diyorum devlette nasıl olucak bilmiyorum doguma doktorum denk gelicek mi ? vs... bir sürü sorun hem kontrolümede geç kaldım ondan yarın gidicem bakalım bi hastaneye saol canım

kızlar peki banyo gerecleri olarak ne aldınız? chicco'nun banyo süngeri var baya pahalı ama alsam mı bilemedim. sünger aldınız mı?

kızlar peki banyo gerecleri olarak ne aldınız? chicco'nun banyo süngeri var baya pahalı ama alsam mı bilemedim. sünger aldınız mı?

ben mother care den aldım cnm 12-15 tl arası birşeydi

banyo gereci olarak küvet ve file ablasından vardı o yüzden almıcam, sabun şampuan pudra bebek yağı chicco, banyo köpüğü ve pişik kremi sebamed aldım
havlusunu mother care den aldım 45 ten 18 e düşmüştü yumuşacık tavsiye ederim. konak tarağı kıl fırça tarak seti tırnak makası bunlarıda chiccodan aldım. aklıma gelenler bunlar

pinar... canım geçmiş olsun dikkat et kendine sıcak sıcak şeyler iç....
çikolata... canım geçmiş olsun kötü bir gece geçirmişsin ama bebişde sende iyiymişsin maşallah ..

Valla canım bende bebeğime herşeyın en güzelını en kalıtelısını almak istiyorum...çalışıyorum kazanıyorum bundan sonra onun için kazanıcam dıyorum ama
sonra bı bakıyorum hakikaten herşey bı araya gelınce cok uçuk rakamlar meydana gelıyor ve bır yerden kısmak zorunda kalıyorum...
bence bıraz daha bekle belkı aynı ayarda daha uygun bişi bulursun...
bu arada ben hiç sünger hatırlamıyorum bızım yeğenlerde falan annem hep beyaz bi tülbentle yıkardı bebişleri ....yumuşak :)) ama artık devır değişti dediğim en erken 10 yıl öncesi...

cookkkkk saol canımmmmm tecrubeli annecikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…