kızlar bu akıntı nasıl birsey?
bende hergün iç camasırımı değiştiriyorum.
beyaz renkte benimki
Kızlar kimse yok ama yarın sabah alırım cevapları benim kafamda soru işareti var çıkamadım işin içinden ...ben özel hastaneye gidiyodum doktorumdan cok memnun oldugumdan ama doktorum bakırköy devlet hastanesine geçmiş en son 31 mayısda muane oldum doktoruma... şimdi devlet hastanesi oldugundan 8 temmuzda gebe muanesine doktoruma denk geliyor normalde 1 temmuzda gitmem lazım muaneye 1 hafta beklesem mi yoksa kendime başka doktor mu bulsam eşim bekleme başka doktor bul diyor karıştım iyice sizce ne yapım ya bide bakırköy uzak diyor doguma yetişirmiyiz bilemiyorum siz olsaydınız ne yapardınız ayrıca devlette sistem nasıl işliyor akıl verin eyvahedigeldismile
canım bence hiç zaman kaybetme bul bir doktor Allah devlet hastanesine düşürmesin kimseyi İstanbulda çok kötü devlet hastaneleri çok kalabalık ve streril değil uzakmışta sana hiç riske atma bence yine bulursun sigorta geçen hastanede iyi bir doktor medikalparklara bak orda ssk da geçiyor olması lazım
benim sarı ve yeşil arasında bişey
kokulu olursa tehlikeliymiş bide
ama idrar tesi yaptır istersen
onlara kalsa dogumdan sonra almak mantıklıymıs. ben bebekle cıkıp nasıl alısveriş yapacam. bende takmıyorum aldım diye gösteririm. birde bizimkinin bir huyu var birlikte cıktıgımız alısverişlerde gelinimle gittik aldık diyor halbuku parasını ben veriyorum ortak almıs gibi görünüyoruz.
a.s.gunaydin canim,cok cok tsk ederim,
nasilsin umarim iyisindir ,hic korkma canim bence birsey olmaz ayrica icin rahat etmiyecekse gitme yeni dr,bir hafta cabuk gecer,kendini iyi hisediyorsan sorun yok,,sevgilerle guzel heberlerini duyarim ins,optm
kızlar peki banyo gerecleri olarak ne aldınız? chicco'nun banyo süngeri var baya pahalı ama alsam mı bilemedim. sünger aldınız mı?
kızlar peki banyo gerecleri olarak ne aldınız? chicco'nun banyo süngeri var baya pahalı ama alsam mı bilemedim. sünger aldınız mı?
ben mother care den aldım cnm 12-15 tl arası birşeydi
banyo gereci olarak küvet ve file ablasından vardı o yüzden almıcam, sabun şampuan pudra bebek yağı chicco, banyo köpüğü ve pişik kremi sebamed aldım
havlusunu mother care den aldım 45 ten 18 e düşmüştü yumuşacık tavsiye ederim. konak tarağı kıl fırça tarak seti tırnak makası bunlarıda chiccodan aldım. aklıma gelenler bunlar
esas mesele puset ve ana kucağı
onu ne yaptınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?