Valla canım bende bebeğime herşeyın en güzelını en kalıtelısını almak istiyorum...çalışıyorum kazanıyorum bundan sonra onun için kazanıcam dıyorum ama
sonra bı bakıyorum hakikaten herşey bı araya gelınce cok uçuk rakamlar meydana gelıyor ve bır yerden kısmak zorunda kalıyorum...
bence bıraz daha bekle belkı aynı ayarda daha uygun bişi bulursun...
bu arada ben hiç sünger hatırlamıyorum bızım yeğenlerde falan annem hep beyaz bi tülbentle yıkardı bebişleri ....yumuşak :)) ama artık devır değişti dediğim en erken 10 yıl öncesi...
esas mesele puset ve ana kucağı
onu ne yaptınız???
butterfly canım bende mothercaredan almıştım küvet,havlu,şampuan koyacak kap,sünger set halindeydi
kızlar bu dadlum dün eşyalarını toplamıştı gidiyordu
artık okumuyorumda yorum yapmmıyorum kafam kaldırmıyor saçmaladı
işte o konuda sınıfta kaldık aak:)
ben bebe comfort loola almayı planlıyorum bakalım hayırlısı
pinar... canım geçmiş olsun dikkat et kendine sıcak sıcak şeyler iç....
çikolata... canım geçmiş olsun kötü bir gece geçirmişsin ama bebişde sende iyiymişsin maşallah ..
anacım o hem yazıyo hem oynuyo maşallah hülya koçyiğit
anacım o hem yazıyo hem oynuyo maşallah hülya koçyiğit
butterfly bende mothercareden aldım sünger,küvet,sabun kabı,küvet süngerini..bakım ürünlerininde hepsini nivea aldım..bu arada bi arkadaşımın yeni bebeği oldu oda mermerşehin denilen tülbentlerele yıkıyorum dedi yumuşacıkmış birde banyo havlusunun içinede onlardan koyuyormuş direk havluyla temas etmesin teni diye..pamuklar falan yapışır diye sanırım..bende ca dan almıştım havlusunu..kızlar oranın ürünleride çok güzel oluyor badi falan aldım ben hep..özellikle CA kids ler daha güzel normal mağazadan.
kızlar peki banyo gerecleri olarak ne aldınız? chicco'nun banyo süngeri var baya pahalı ama alsam mı bilemedim. sünger aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?