2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu dadlum dün eşyalarını toplamıştı gidiyordu
artık okumuyorumda yorum yapmmıyorum kafam kaldırmıyor saçmaladı

parca parca alayım diyorum. bu ay banyo gereclerini alacam. yoksa gercekten cok pahalı

butterfly bende mothercareden aldım sünger,küvet,sabun kabı,küvet süngerini..bakım ürünlerininde hepsini nivea aldım..bu arada bi arkadaşımın yeni bebeği oldu oda mermerşehin denilen tülbentlerele yıkıyorum dedi yumuşacıkmış birde banyo havlusunun içinede onlardan koyuyormuş direk havluyla temas etmesin teni diye..pamuklar falan yapışır diye sanırım..bende ca dan almıştım havlusunu..kızlar oranın ürünleride çok güzel oluyor badi falan aldım ben hep..özellikle CA kids ler daha güzel normal mağazadan.

arkadaşlar dün gezmeğe çıkmıştım artık anladım ki iyice ağırlaşmışız herzaman 3_4 saat yürüyüş yapardım gezerdim ama dün 2 saat gezdim ağır ağır kendimi eve zor attım ve ağrılardan kalkamadım çok kötü oldum artık zor taşıyorum bakalım kalan 2 ay neyapacağız

saol canım. genelde mothercare'den alınmıs galiba. Ankamall'e gideyim orda bütün magazalar var alayım kızımın eksikleriniii

kızlar peki banyo gerecleri olarak ne aldınız? chicco'nun banyo süngeri var baya pahalı ama alsam mı bilemedim. sünger aldınız mı?

ben mother care den bir banyo takımı aldım. küvet+havlu+yıkama süngeri+şampuan falan koymak için bi zımbırtısı var 63 tl ye inmişti

evt nagıhancım haklısın bende çarşıdaydım şimdi geldim ama ayaklarımın agrısından duramıyorum çok fena

dadlumun konusu çok sinirlerimi bozdu yaa...
O konuyu burada da görmek istemiyorum kızlar nasıl olsa konusunu açtı orada yazalım yorumların-mızı... Hoş orada açtığı konuda da ne diller döktük ama tık yok.. Kocam dyor başka şey demiyor..
Demekki halinden memnun.. Zaten ben başından beri doğacak bebeğine ve ailesine acımıştım..
Daddlum şu an tercihlerinin sonucunu yaşıyor ve yaşamaya da devam edecek.. O yüzden ona acımıyorum...

Havluyu ben özdilekten alıcam kızlar %100 pamuk... Ama iç yüzüne de annem tülbent dikecekmiş... Ne kadar %100 pamuk da olsa tüyleri falan dökülebilir dedi... Öyle oluyormuş...
Bir de dalgıç tanıdığımız var.. doğal sünger çıkartıyorlar... Ondan rica ettim, doğal sünger gönderecek oğluma...Annem yıkamak için de tülbent kullanırız diyor bilmiyorum bakalım ikisi de bulunsun hangisi rahat olursa onu kullanırız...

Küvet kova maşrapasınıda sevi bebe den alıcam....

bizde bu hafata sonu alıcaz inşallah bebek arabası ve anakucağını ama hala net karar veremedik..artık oraya gidince karar vericez..

Yaa benim herşey kafamda belirlendi aslında şu şu marka olacak bu bu marka olacak diye...
Ama daha gidip alınmadı....
Annem çok hevesli o yüzden onunla gitcez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…