ayy daral geldi bana doğum konusundan beynim uyuştu resmen akannehir
ayy daral geldi bana doğum konusundan beynim uyuştu resmen akannehir
canım doktorlarında işine geliyor normal doğum 3 se sezeryan 5 bu ülkede para devreye girince hiç acımazlar yani...yakında zaten avrupadaki gibi kısıtlama geliyor..zorunlu olmadıkça sezeryan olmıycakmış..
ne güzel güle güle kulllanın inş
epidural olan bir kaç arkadaş kesinlikle tavsiye ediyorlar doğum sonrası ağırlar daha hafif oluyormuş çünki. en yakın zamanda halamın gelini 2. bebeğini doğurdu. 1. ci bebeği sezeryan genel anaztesi ile 2. ci ise yine sezaryan ama bu sefer epidural ile olmuş çok memnundu. 2. gün ayaktayım diyor ağrım sızım önceki gibi kesinlikle olmadı diyor. bende ondan cesaret alıyorum bakalım...
meleğim avukatım ama devlet memuruyum anam devlet ne verirse onu kazanıyoz:)devlet baba ne derse o:)
aşıksan vur sazaaaaaa avukatsan bas cezaya:9
kızlar aklıma komik bişey geldi :))) yıllar sonra çocuklarımız büyüyünce bir yerlerde yolları kesişiyormuş sonra konudan konu açılıyor annelerinin nasıl deneyim sahibi olduğu KK başlayan doğum hikayeleri derken bi bakıyorlaki tesadüf bu yabizim yavrularımız mışşşşşş :))))))))))
ay bende siz böyle olunca depresyona giriyorum bi stresim yok bi tedirginliğim yok,ağlama krizim yok sinirlenmiyom falan diye:)
kapatalım konuyu erken doğumlar olucak yoksa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?