2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim randevumuzda temmuz sonu..zaten bu son aylık kontrol olucakmış sonra 15 te bir dedi doktorum ve her gidişimizde nst yede giricekmişiz...

kızlar şaka maka son gülere geldik hep beraber. doğumdan sonra bu sefer hangi mama, hangi bez daha iyi mama tarifleri felan veririz birbirimze :)) ayy düşündükçe heyecanlanıyorum ben ya :) minik yavrularımızı hep beraber büyüteceğiz ne güzel :))))

meleğim avukatım ama devlet memuruyum anam devlet ne verirse onu kazanıyoz:)devlet baba ne derse o:)
aşıksan vur sazaaaaaa avukatsan bas cezaya:9

canım doktorlarında işine geliyor normal doğum 3 se sezeryan 5 bu ülkede para devreye girince hiç acımazlar yani...yakında zaten avrupadaki gibi kısıtlama geliyor..zorunlu olmadıkça sezeryan olmıycakmış..

evet canım tamamen para artık herşey .. özel hastaneler daha cok sezeryan yapıyor farkındaysanız

657li memurlara burda yardım toplayacaklar az kaldı, yüzde 2ye talim ediyorum abla. Susma, sustukça.... kaydirigubbakcemile3

ay bende siz böyle olunca depresyona giriyorum bi stresim yok bi tedirginliğim yok,ağlama krizim yok sinirlenmiyom falan diye:)

benimde arkadaşın ablası ilkini epidural ikincisini genel yaptı.2. doğumum çok daha rahattı diyordelikafadulden
kime inanıcamı şaşrdım valla

kızlar aklıma komik bişey geldi :))) yıllar sonra çocuklarımız büyüyünce bir yerlerde yolları kesişiyormuş sonra konudan konu açılıyor annelerinin nasıl deneyim sahibi olduğu KK başlayan doğum hikayeleri derken bi bakıyorlaki tesadüf bu ya bizim yavrularımız mışşşşşş :))))))))))

meleğim avukatım ama devlet memuruyum anam devlet ne verirse onu kazanıyoz:)devlet baba ne derse o:)
aşıksan vur sazaaaaaa avukatsan bas cezaya:9

Haklısın, tanıdığım çoğu avukat vergi yükü altında eziliyor. Kazanmadığı ay dahi vergileri ödüyorlar. O kadar vergi kaçırıyor adamlar baş tacı oluyor. Bizim de anında elimizden alıyor sayın devlet babaaaaa:sm_cool:

hahahahhaha:roflol:

3 paket bebek bezi aldım 1 no. yenidoğan hastane çıkışı çantama koymak için.1 er adet te 2 ve 3 numara aldım. çok almadım kilosunu bilmediğim için. kullandıkça alırız artık ne yapayım. bakım ürünlerinide hepsini sebamed aldım.

he kız bizim vergileri cart diye kesiyo maaşı daha elime almadan adaletmi bu şimdi?isyanım var uleeeeeynnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…