2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 15 gün sora gideceğim dr kontrolüne bakalım bizim bebişin duruşu, kilosu ne alemde ayyy bide çok özledim yaaa yavrumu (((

alır tatlım daha epey vakit var nasılsa..benimki hep başaşağı duruyordu zaten hep kasıklarımda hissediyorum umarım hopp diye çıkıverir yakın nasılsa mesafesi:))

Allah hepimize bir cırpıda kolaycacık dogumlar nasip eder insallah

bide kızlar daha önce konuşmuştuk böyle kalp atışı gibi tık tık 1 dakıka falan süren tıklamalar oluyor karnımızda diye...doktora sordum hıçkırık tutuyormuş...benim bebiş hergün hıçkırık tutuyor demek.şuanda bile başladı düzenli tıklıyor .hıçkırık tuttu yine:)

kızlar en deli cesareli normal doğum fikri bende.
çünkü ben evliliğimin ilk 1,5 yılı vajinismuslu bir kızcağızdım:1ninca:
tüm zincirlerimi kırmak istiyorum-tatlicadiarzu-

Bende normal düşünüyorum ama iğneden bile cok korkuyorum ama sezeryanda kötü ya sempatiksalakcinni

benimkinin nasıl durduğunu bilmiyorum ben:)bir memur çocuğu olarak maaş günlerinden sonra gittiğimiz için doktorumuza bu ayında 17 sinde gidicez bakalım öğreniriz heralde

mopsy yanlız değilsin canım ben de çok korkuyorum şimdi bile düşüdükçe kasıklarım ağırdı ter bastı doğururmuşum şimdi

Ayyy yerim ben onlarıııı, demek hıçkırığı o muymuş. Dün akşam bana da oldu. Acı mı yedi acabaa hihihihihihgamyoncuiremsu

Hayırlısı bakalım o gün geldiğinde nasıl olucaz allah yardım etsin hepimize .... dogum topiklerine bakıyorum çoğu sezeryan yapmış normal cok az neden böyle oluyor yaa ???

bende 15 gün sora gideceğim dr kontrolüne bakalım bizim bebişin duruşu, kilosu ne alemde ayyy bide çok özledim yaaa yavrumu (((

bende aslında 10 gün sonra gidecektim. sancılarım olunca acilden gittim. iyi oldu gördüm kızımı. kac kilo oldu diye merak ediyordum. doktorum artık 3 haftada bir geleceksin dedi.
bugün calısabilir raporumu yazdı ama kendini iyi hissetmezsen gel raporunu düzeltelim dedi. 2 hafta sonra gidip iznimi alacam

canım benim dünyanın en büyük mucizesi doğum ve biz kadınlara bahşedilmiş.hadi doğursun bi erkekte görelim,evet zor olucağı kesin mantıklı düşününce nasıl çıkacak ordan inan aklım almıyor:))) ama diğeride kesilmek gibi geliyor öyle düşünsene vede zorunlu olmadıkça istiyerek bunu yapıyorsun..inşallah hepimize kolay doğumlar kısmet olur..

ne güzel güle güle kulllanın inş

epidural olan bir kaç arkadaş kesinlikle tavsiye ediyorlar doğum sonrası ağırlar daha hafif oluyormuş çünki. en yakın zamanda halamın gelini 2. bebeğini doğurdu. 1. ci bebeği sezeryan genel anaztesi ile 2. ci ise yine sezaryan ama bu sefer epidural ile olmuş çok memnundu. 2. gün ayaktayım diyor ağrım sızım önceki gibi kesinlikle olmadı diyor. bende ondan cesaret alıyorum bakalım...

benimkinin nasıl durduğunu bilmiyorum ben:)bir memur çocuğu olarak maaş günlerinden sonra gittiğimiz için doktorumuza bu ayında 17 sinde gidicez bakalım öğreniriz heralde

Kızlar inanmayın, bu avukatlar böyle ağlaktır zaten. Kirli çıkı seniii. Şaka yapıyorum heee kızma, ay bu dilekçe manyağı yapar şimdi benia.s.

o tık tıklar benım bir ara bikini bölgemde atıyodu bir ara sağ kasıgımda atıyodu demekki dönüyor hala bebiş

Hayırlısı bakalım o gün geldiğinde nasıl olucaz allah yardım etsin hepimize .... dogum topiklerine bakıyorum çoğu sezeryan yapmış normal cok az neden böyle oluyor yaa ???

canım doktorlarında işine geliyor normal doğum 3 se sezeryan 5 bu ülkede para devreye girince hiç acımazlar yani...yakında zaten avrupadaki gibi kısıtlama geliyor..zorunlu olmadıkça sezeryan olmıycakmış..

canım benim dikkat et kendine. geçmiş olsun. bebişinede maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…