ben sezeryanın epiduralinden bile korkuyorum ay ne normalidelikafadulden
alır tatlım daha epey vakit var nasılsa..benimki hep başaşağı duruyordu zaten hep kasıklarımda hissediyorum umarım hopp diye çıkıverir yakın nasılsa mesafesi:))
bide kızlar daha önce konuşmuştuk böyle kalp atışı gibi tık tık 1 dakıka falan süren tıklamalar oluyor karnımızda diye...doktora sordum hıçkırık tutuyormuş...benim bebiş hergün hıçkırık tutuyor demek.şuanda bile başladı düzenli tıklıyor .hıçkırık tuttu yine:)
bende 15 gün sora gideceğim dr kontrolüne bakalım bizim bebişin duruşu, kilosu ne alemde ayyy bide çok özledim yaaa yavrumu(((
inşallah canım bak ne güzel cesaretlisin.nazar değmesin..epiduraldede tamaen bayılmadığın için sen görüyosun bebeği doğunca..ben çok korkuyorum nedense..
nasıl kendimi cesaretlendireceğim bilmiyorum..epidural olabilsem bari
epeydir yoktun canım hoşgeldin,iyi olmanada sevindim..
canım bende niveanın çantalı setini aldım e bebekten 39 tl ye..şampuan,sabun,bebek yağı,islak mendil,pişik önleyici krem ve alt açma örtüsü var..ben kendimede niveanın ürünlerini kullanırım ve çok beğenirim..kulak pamuğu chicco aldım tırnak setii sevi bebe..bu sıralar e bebek mağazalarında chicco ürünlerinde %25 indirim var..benim aldıklarıma ciciler topiğinden bakabilirsin.
benimkinin nasıl durduğunu bilmiyorum ben:)bir memur çocuğu olarak maaş günlerinden sonra gittiğimiz için doktorumuza bu ayında 17 sinde gidicez bakalım öğreniriz heralde
mopsy yanlız değilsin canım ben de çok korkuyorum şimdi bile düşüdükçe kasıklarım ağırdı ter bastı doğururmuşum şimdi
Hayırlısı bakalım o gün geldiğinde nasıl olucaz allah yardım etsin hepimize .... dogum topiklerine bakıyorum çoğu sezeryan yapmış normal cok az neden böyle oluyor yaa ???
bende aslında 10 gün sonra gidecektim. sancılarım olunca acilden gittim. iyi oldu gördüm kızımı. kac kilo oldu diye merak ediyordum. doktorum artık 3 haftada bir geleceksin dedi.
bugün calısabilir raporumu yazdı ama kendini iyi hissetmezsen gel raporunu düzeltelim dedi. 2 hafta sonra gidip iznimi alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?