limango diye bir site var ben bugün ordan aldım chicco ürünlerinde indirim varmıs.
aldıklarınızı ve tavsiye ettiklerinizi paylaşırmısınız
bende hemen paylaşayım
kızlar bende normal doğum istiyorum inşallahta öyle olur..herkes deli cesareti falan desede benide sezeryan olma duygusu acayip korkutuyor sonuçta ameliyat yani anestezi falan..hiç istemiyorum umarım gerek kalmaz..şu anda herşey normal dedi doktorum oğlumda başaşağı zaten bu gidişle rahat normal gelir bebişimiz diyor...ki normaldede epidural falan istemyiorum rsikleri var gibi geliyro bana...vee bence normalin en güzel tarafı yıllardır hasretle beklediğim bebeiğimi ilk benim görücek olmam:)))) bana moral oluyor gerçekten...
hadi yaaabende içindekileri 50ye aldım ama canta hediyesi yok
ben hastane ve doktor bile belirlemedim daha yaCADIARZU
20-30 günde bir kafama göre bizim evin hemen yakınındaki devlet hastanesi polikliniğine gidip 2 dk ultrasona giriyorum, hangi doktor varsa artık..
artık ben de bir hastane belirlesem ve doğumu konuşsam doktorla diyorum 30 haftalık olunca nasipse.
bu yüzden mi bilmem doğumu hiç düşünmüyorum, sancım gelince en yakın hastaneye gitmem herhalde bir koşu doğurup gelmeyelülülülülülü
valla normal düşünen arkadaşları kutluyorum bende o popo yok açıkçası
kızlar bende normal doğum istiyorum inşallahta öyle olur..herkes deli cesareti falan desede benide sezeryan olma duygusu acayip korkutuyor sonuçta ameliyat yani anestezi falan..hiç istemiyorum umarım gerek kalmaz..şu anda herşey normal dedi doktorum oğlumda başaşağı zaten bu gidişle rahat normal gelir bebişimiz diyor...ki normaldede epidural falan istemyiorum rsikleri var gibi geliyro bana...vee bence normalin en güzel tarafı yıllardır hasretle beklediğim bebeiğimi ilk benim görücek olmam:)))) bana moral oluyor gerçekten...
aynen bende de
herkes diyor zaten sen sezeryan olursun
neler aldın ordan cnm?
Mopsy canım maşallah bebişine :) benide düşüncedir almaya başladı kızlar dr. normal doğurabilirsin dediğinde ne yaparım bilmiyorum:uhm: kendimi hep sezeryana alıştırdım çünki. aayy çoğumuz 30. haftalardayız artık geriye sayım başladıdelikafadulden düşündükçe karnıma ağrılar giriyor. normalde olsa sezeryanda kesinlikle epidural düşünüyorum bakalım kısmet.
E zahmet olmazsa artık belirle haahhaaa, deli seni koptum yaaalaelaelaelaelae
bizimki düz duruyor. umarım dogum zamanına kadar dogum pozisyonunu alır
valla normal düşünen arkadaşları kutluyorum bende o popo yok açıkçası
inşallah canım bak ne güzel cesaretlisin.nazar değmesin..epiduraldede tamaen bayılmadığın için sen görüyosun bebeği doğunca..ben çok korkuyorum nedense..
nasıl kendimi cesaretlendireceğim bilmiyorum..epidural olabilsem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?