2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hastane ve doktor bile belirlemedim daha yaCADIARZU
20-30 günde bir kafama göre bizim evin hemen yakınındaki devlet hastanesi polikliniğine gidip 2 dk ultrasona giriyorum, hangi doktor varsa artık..
artık ben de bir hastane belirlesem ve doğumu konuşsam doktorla diyorum 30 haftalık olunca nasipse.
bu yüzden mi bilmem doğumu hiç düşünmüyorum, sancım gelince en yakın hastaneye gitmem herhalde bir koşu doğurup gelmeyelülülülülülü

Selam millet, ben de normal doğum isteyen çılgınlardanım. Yarın bebeğimi görücez bakalım duruşu nasıl...

nazarboncuğum sağol canım...
bana cd verdi valla korkudan aklıma bile gelmedi cd yi bie unutmuşum.şimdi aklıma geliyor...bide bebeğim gülüyordu yine..çok güleryüzlü olacak herhalde gülüp duruyor bize yaramaz..ben burda üçbuçuk atıyorum))hehehehe
buarada bebek ürünleri chıcco aldım ben...
çantalı setlerde küçük boyu vardı geneşde ürünlerin.ben oyüzden tek tek aldım en büyük boylarını aldım mendil 3lü birbirine bantı büyük boy.şamğuanı bebe yağı pudrası hepsi büyük boydu.70 civarı ödedim..çanta bana lazım değil o yüzden almadım çantalı

aldıklarınızı ve tavsiye ettiklerinizi paylaşırmısınız
bende hemen paylaşayım

epeydir yoktun canım hoşgeldin,iyi olmanada sevindim..
canım bende niveanın çantalı setini aldım e bebekten 39 tl ye..şampuan,sabun,bebek yağı,islak mendil,pişik önleyici krem ve alt açma örtüsü var..ben kendimede niveanın ürünlerini kullanırım ve çok beğenirim..kulak pamuğu chicco aldım tırnak setii sevi bebe..bu sıralar e bebek mağazalarında chicco ürünlerinde %25 indirim var..benim aldıklarıma ciciler topiğinden bakabilirsin.

bizimki düz duruyor. umarım dogum zamanına kadar dogum pozisyonunu alır

hadi yaaa bende içindekileri 50ye aldım ama canta hediyesi yok

nasıl? lacivert çantanın içinde almadın mı seti. ben öyle aldım o çanta da hediyeydi işte.
hatta alınca bebek cicileri topiğinde söyledim hemen, bir hafta falan oluyo galiba.
baksaydın keşke almadan, değiştirme imkanın varsa değiştir.olmazsa da sağlık olsun canım, nasıl olsa tükenen şeyler bidahaki sefere çanta hediyeli de alırsınız

E zahmet olmazsa artık belirle haahhaaa, deli seni koptum yaaalaelaelaelaelae

inşallah canım bak ne güzel cesaretlisin.nazar değmesin..epiduraldede tamaen bayılmadığın için sen görüyosun bebeği doğunca..ben çok korkuyorum nedense..
nasıl kendimi cesaretlendireceğim bilmiyorum..epidural olabilsem bari

Mopsy canım maşallah bebişine :) benide düşüncedir almaya başladı kızlar dr. normal doğurabilirsin dediğinde ne yaparım bilmiyorum:uhm: kendimi hep sezeryana alıştırdım çünki. aayy çoğumuz 30. haftalardayız artık geriye sayım başladıdelikafadulden düşündükçe karnıma ağrılar giriyor. normalde olsa sezeryanda kesinlikle epidural düşünüyorum bakalım kısmet.

sen yine benden cesaretlisin valla..ben en korkaklarındanım galiba
epiduralden korkuyorum yani orda nasıl vakit geçecek..bide bastırıyorlarmış falan hissediyormuşsn iyice huylandım bunu duyunca

bende simdilik normal dogum diyorum ama canım cok kıymetli korkudan son anda sezeryana kayabilirim sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…