2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün bir film seyrettim hala etkisinden kurtulamadım
bir rüya için agıt eroin bagımlısı gencin hayatını anlatıyor. aslında ibretlik bir film ama cok içim daraldı

kızlar olaya bakın dün dr amcamız kızımın biraz daha durabilmmesi için benim daha çok dinlenmem gerektiğini şimdi gelirse çok küçük olduğu için 1 ay küvözde kalır dedi malesef bunlara çok üzüldüm ama düşünmemeye çalışıorum sonuçta meleğimi strese sokmamalıyım kilosu az daha çok zor olur onun için şuanda gerçek dünyada olmak...
o nun için üzülüyorum hemde gerçekten üzülüyorum ve kızımın sağlıcakla gelmesini istiyorum zaten sıpam çok heycanlı gelmeye az daha sabrederse süper olucak şöle 3 4 hafta fln neyse biz bu hfta sonu kaynanamlara gitcektik eşim drun sölediklerinden tırstı sölenicekler ama siz daha önemlisiniz gitmeyelim ne dersin dedi şok şok şok ben nasıl yani dedim haftaya nikah için yorulucaksın zaten bu hafta evde oturalım gittmeyelim dedi hem evi temizlerim be fln dedi ben bi şok kki sormayın

dün bir film seyrettim hala etkisinden kurtulamadım
bir rüya için agıt eroin bagımlısı gencin hayatını anlatıyor. aslında ibretlik bir film ama cok içim daraldı

hangi kanaldaydı çok severim öyle gerçekçi hikayeleri

selam kızlar buarada..bende biraz ütü yapıcam öğleden sonra arkadaşımla buluşacağım:lepi:
çarşıda falan gezicez...belki eksik bişeylerimi alırım..belki bebek şekeri falan bakarız..bu şekerlerden kaç adet yaptırmalıyız acaba..50 mi 100mü???

kızlar kramp girince napıp yapıp ayağa kalkın ve yürüyün o zaman hemen geçiyo ve ağrısı kalmıyo. uyandığınızda unutmuş oluyosunuzz..

gunaydin kizlar ve tatli seker bebekler,,nasilsiniz umarim iyisinizdir,
guzel hafta sonlari diliyorum,
gunler sonra ilk kez rahat uyku uyudum az evvel uyandim dinlenmek psikolojimide dinlendirdi,,

kizlar magnezyum eskiden suya katilandan iciyordum 1ay evvel hap ina basladim cok memununum ay gece briden krampf lar giriyordu olduruyordu agridan,,aman birakmayin magnezyum icmeye devam, gunde ikitane biri ac karna sabah digeri yatmadan once,icip uyumak zaten ictikten sonra ayaga kalkmamak lazim,sevgilerle,,

selam kızlar biz geldik kahvaltımızı yaptık evi topladık duşumuzu aldık
babamız gelicek gezmeye gidicez adam benden hevesli kızıma bişeyler alıcam diyor

seker pembe gunaydin canim

ay masallah de allahim nazarlardan korusun amin,,darisi bizlerin basina ama yaa ben halen hamile kalmak istiyorum hahahah:=)) esime diyorum keske boyle birazcik uzasa hamileligimi ozluyecem,,,ama allahim sgalikla kucaklamamizi nasip eylesin amin

kızlar ben çıkmalıyım..sizi öpüyorum...kendinize iyi bakın..
şeker pemebecim 200taneyi kendinmi yaptın.adeti kaçliraya maloldu???
ben burda sorduklarım ortalama 2liraya denk geliyor..daha ucuzlRI çok dandık..dahA PAHALLI OLANLARDA ÇOK DEVASAL.YANı GEREK YOK.2 LıRAYA GELıYOR ORTALAMA

mopsycim doğum korkusundan stres yapıo olabilirmisin tatlımmmm
kısmetim cnm geçmiş olsun allahım başka acı yaşatmasın seni çok sewiyoruz:) içimden geldi söledimmm

kızlar magnezyumu ihmal etmeyin bana dr gece yatarken iç dedi her gece içiyorum kramplarım azaldı

ben çewreye dağıtmalık olarak lavantalı yaptım 40 tlye fl mal oldu maximum kelebeklere lavavanta kesecikleri kurdelaların ucunada kristal ezikler çok hoş oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…