günaydınlarr...
Sıcakta uyunmuyor yaa....
KAhvaltımızı yaptık oğlum babası ve bebn...
Babasını işe gönderdik biz de bilgisayarın başına geçtik...
Eşimle akşam da fazla muhabbete girmedim... Tvırlıyım... Ben tavır yapıyorum o bana tavır yapıyor....
Sonra bi laf attı... Ne var yani senede 10 gün istediğim gibi vakit geçirsem.. Annem konusundaki hassasiyetimi biliyorsun dedi...
Dedim sen senede 10 günden bahsediyorsun.. Ben hayatta 10 günden bahsediyorum....
Sen seneye de gidebilirsin köyüne.. Ama ben bir daha hamile olmıycam dedim...
Ömrümzde 1 kez yaşadığımız bu süreci sen köyde ben istanbulda mı geçiricez.. Bunu mu layık görüyorsun buna dedim....
Sustu bişey söylemedi...
İyi gitmem o zaman dedi ama öyle bi surat var ki....
Dedim bu saatten sonra gitmen yada gitmemen hiçbişey değiştirmiyor...
Önemli olan ne istediğindi, ne niyet ettiğindi.. Sen de isteğinin ve niyetinin tatilini oğlun ve annesiyle değil köyünde geçirmek olduğunu belirttin... Kalsan da isteyerek kalmayacaksın bunu biliyorum.. Git o yüzden.. En azından birimizden biri istediği gibi bir izin yapsın dedim...
Hiç bişey demedi.... Gitsin ne hali varsa görsün... Sinir oldum... Ama ben de izin kullanıcam..
Çok sevdiğim bir arkadaşımın akçayda yazlığı var.. Onla dertleştik dün... Hemen izin alıp bana geliyorsun dedi... Sanırım oraya giderim... O madem kafasına göre tatil planı yapıyor ben de kafama göre yapıcam....
HAberi yok daha...
Kesin karar verip izin alabilirsem söyliycem.. O da şok olsun bakalım eşlerin birbirinden habersiz ve bağımsız tatil planı yapması nasıl bişeymiş....
Hala sinirim geçmedi ama neyse....
günaydınn kıslarrrr....valla aranızda işte olan bi ben varım sanırımm :çok üzgünüm: tatil günü yatın uyuyun yaaa ne işiniz var bu saatte ayaktaa ....gerçi bende pazar tatilinde uyuyayım diyorum alışkanlık 9 da ayaktayım.... ama evde olmak başka yaa ..kıymetini bilin bu sıcakta ofissss çekilmiyoooolmaz:
butterfly canım yaa bi elbise almayı düşünüyorum da var mı önerebilieceğin yer ve ya marka? hem işte hemde dışarıda kullanacağım rahat bi şey istiyorumm pantolon sıkıyoo artıkk..
yok canım yanlız değilsin aynı kaderi paylaşıyoruz bende işteyim
canim ben de isteyim malesef(( benim aslinda izne cikmama bayagi oldu ama su gunler halletmem gereken biraz is cikti. onun icin ofise geri dondum.. off yaa cok yoruldum :bbo:[/QUOT
çok zor bu durumda çalışıyor olmak..ben henüz hiç izinlerimi kullanmadım...ağustosa kadar dayanabildiğim kadar çalışmayı düşünüyorum .. tabi sen benden çok öndesinnn zaman ilerdedikçe daha zor oluyodurr:çok üzgünüm: olsun ama bebişim için değerr..birazda onun için sıkıntılı olayımm ne olcakkii azz kaldı zatenn...
ama cok ta yorulmamak lazim.. bebegimiz icin calisacaz, para kazanacaz derken yorulup bebegimize daha cok zarar vermis olmayalim diye korkyorum.. yasakkelime ben son zamanlar cok yorgunum yeni ev aldik orda tadilat yapilyo ve ben kendim malzemeleri secmek zorundayim cunku evim ilk once benim istedigim gibi olmasi lazim. bide eski evi de en yakin zamanda bosaltmak zorundayiz diye her aksam gidip yavas yavas esyalari toparliyorum.. bu kosturmalarla bazen yemek bile yemeyi unutyom , dikkat edemyom insallah bebegime zarar vermem senağlama
günaydınlarr...
Eşimle akşam da fazla muhabbete girmedim... Tvırlıyım... Ben tavır yapıyorum o bana tavır yapıyor....
Sonra bi laf attı... Ne var yani senede 10 gün istediğim gibi vakit geçirsem.. Annem konusundaki hassasiyetimi biliyorsun dedi...
Dedim sen senede 10 günden bahsediyorsun.. Ben hayatta 10 günden bahsediyorum....
Ömrümzde 1 kez yaşadığımız bu süreci sen köyde ben istanbulda mı geçiricez.. Bunu mu layık görüyorsun buna dedim....
Sustu bişey söylemedi...
Önemli olan ne istediğindi, ne niyet ettiğindi.. Sen de isteğinin ve niyetinin tatilini oğlun ve annesiyle değil köyünde geçirmek olduğunu belirttin... Kalsan da isteyerek kalmayacaksın bunu biliyorum.. Git o yüzden.. En azından birimizden biri istediği gibi bir izin yapsın dedim...
Hiç bişey demedi.... Gitsin ne hali varsa görsün... Sinir oldum... Ama ben de izin kullanıcam..
Çok sevdiğim bir arkadaşımın akçayda yazlığı var.. Onla dertleştik dün... Hemen izin alıp bana geliyorsun dedi... Sanırım oraya giderim... O madem kafasına göre tatil planı yapıyor ben de kafama göre yapıcam....
HAberi yok daha...
Kesin karar verip izin alabilirsem söyliycem.. O da şok olsun bakalım eşlerin birbirinden habersiz ve bağımsız tatil planı yapması nasıl bişeymiş....
günaydınlarr...
Sustu bişey söylemedi...
HAberi yok daha...
yuppiiii :dance::dance::dance: çok sevindimmm vallaaa.... günaydınnn bu arada :)
gece bacağıma bir kramp girdi, daha öncekilere hiç benzemiyordu valla, acısından ağladım hala üstüne basamıyorum ayağımın,10 dk falan sürdü herhalde, kramp bu kadar acıtıyosa doğun ne yapar bilmiyorum
gece bacağıma bir kramp girdi, daha öncekilere hiç benzemiyordu valla, acısından ağladım hala üstüne basamıyorum ayağımın,10 dk falan sürdü herhalde, kramp bu kadar acıtıyosa doğun ne yapar bilmiyorum
achilias hiç sorma yaa ...kıyafet başlı başına dert..artık giysilerimin üzerime yapıştığını düşünüyorumm fazlalık gibi geliyoo bunaltıyoo beni..hele saç baş makyajj hiç bişey kalmadııı sabah gözümü açıp zor çıkıyorum evden iyice bakımsızlaştım:çok üzgünüm:
saltanatımm aman dikkat et kendine senin iş zormuşş vallaa bu halde ev derdii allah yardımcın olsun... ben yormuyorum kendimi artık yaa eve gidince akşam dinleniyorum işi gücü dert etmemeye başladım kendime..haftada 1 normal temizliğimi yapıp geçiyorum..
ayy çok berbat bişey bana şimdiye kadar iki kez oldu ikincisi biraz zorduu üç gün ağrıdı...kas gevşetici gibi bişeyler süreyim dedimm ama oda direk tene temas ettiği için güvenipte süremedim...sabahları uyanınca şölleee bi gerinmeyi özledimmm ...
Canım yaaa 2 gün önce benim bacağıma da fena bir kramp girdi ben de aynı şeyi düşündüm... Bi kramp bu kadar acıtırsa doğumda kimbilir ne olcak dedim....
2 gün oldu... HAla bacağım ağrıyor haberin olsun....
günaydınn kıslarrrr....valla aranızda işte olan bi ben varım sanırımm :çok üzgünüm: tatil günü yatın uyuyun yaaa ne işiniz var bu saatte ayaktaa ....gerçi bende pazar tatilinde uyuyayım diyorum alışkanlık 9 da ayaktayım.... ama evde olmak başka yaa ..kıymetini bilin bu sıcakta ofissss çekilmiyoooolmaz:
butterfly canım yaa bi elbise almayı düşünüyorum da var mı önerebilieceğin yer ve ya marka? hem işte hemde dışarıda kullanacağım rahat bi şey istiyorumm pantolon sıkıyoo artıkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?