2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sıkıntılı bi durum:çok üzgünüm: hatasını anlar mutlaka bu kocalarınn illle gözüne mi sokmak gerekiyoo acaba bişeyleri anlamaları için ??

yok canım yanlız değilsin aynı kaderi paylaşıyoruz bende işteyim

ben de okuyunca sinir oldum o nasıl bi şeymiş ya??bu erkekler bazen sıcaktan sağlıklı düşünemiyorlar herhalde nooluyomuş annelerini görmeseler, sonra da tamam tamam gitmemklava:bencede haketmiş git arkadaşının yanına rahatlasın :1shok:

cok zor durum yaaa!! Allah yardimcin olsun canim!! Bakiyorum da bizim forumdaki kizlarin kocislerinin cogu annesine cok bagliyimis kafamçokkarıştı benimkisi de annesini dunyanin en mukemmel insani olarak goruyo, bu konuda kavga da ettik ama oyle ha bire annesine dogru kacmyo... yaa kizlar insallah bizim ogluslarimiz en az babalari kadar bizi sever yaa :CüvCüv:

gece bacağıma bir kramp girdi, daha öncekilere hiç benzemiyordu valla, acısından ağladım hala üstüne basamıyorum ayağımın,10 dk falan sürdü herhalde, kramp bu kadar acıtıyosa doğun ne yapar bilmiyorum

achilias hiç sorma yaa ...kıyafet başlı başına dert..artık giysilerimin üzerime yapıştığını düşünüyorumm fazlalık gibi geliyoo bunaltıyoo beni..hele saç baş makyajj hiç bişey kalmadııı sabah gözümü açıp zor çıkıyorum evden iyice bakımsızlaştım:çok üzgünüm:

saltanatımm aman dikkat et kendine senin iş zormuşş vallaa bu halde ev derdii allah yardımcın olsun... ben yormuyorum kendimi artık yaa eve gidince akşam dinleniyorum işi gücü dert etmemeye başladım kendime..haftada 1 normal temizliğimi yapıp geçiyorum..

ayy çok berbat bişey bana şimdiye kadar iki kez oldu ikincisi biraz zorduu üç gün ağrıdı...kas gevşetici gibi bişeyler süreyim dedimm ama oda direk tene temas ettiği için güvenipte süremedim...sabahları uyanınca şölleee bi gerinmeyi özledimmm ...

Kızlar benim kayınvalidem vefat etti....
YAni köye gitme amacı annesini görmek değil.. Annesinin kabrini ziyaret edip kuran okutmak...
Yaa kuranı burdan okutsak sanki ruhuna gitmiycek.. Böyle saçma bi mantığı var benim kocamın... ılla mezarın başında okuncak....
Allahım yaa... deli olcam.....

Canım yaaa 2 gün önce benim bacağıma da fena bir kramp girdi ben de aynı şeyi düşündüm... Bi kramp bu kadar acıtırsa doğumda kimbilir ne olcak dedim....
2 gün oldu... HAla bacağım ağrıyor haberin olsun....

beli lastikli bi şortum vardı bol biraz, bugün onu giydim geldimkaydirigubbakcemile3

aynen gerinmeye hasretim:asigim:korkudan kımıldamıyorum bile yatakta, hele dün gece bir felaketti ben çığlıkla uyandım,eşim benden daha çok çığlık attıaslında suç bende magnezyumu ihmal ettim 2 haftadır onu içince kramp girmiyo:kedi:

biliyorum öyle hemen geçmiyo geçen sefer kramp girdiğinde 1 hafta topalladım, bu sefer 1 ay sürer herhalde :1no2:

bu hafta kızımın kıyafetlerini yıkamaya başlıyacağım da hacışahir toz deterjan kullanıyoruz dimi?yumuşatıcı falan kullanmak yok sanırım,bugün gidip alıcam yanlış biliyorsam uyarın:)

canım pazar gunleri baıkentte sosyete pazarı var ben ordan 2 tane elbise aldım gögüsten itibaren bol ve uzun cok rahat hemen girise yakın. ve yine batıkentte benim bir magazam var. ihrac fazlası ürünleri getiriyor. venom üçgen carsının üst katı. max and spencer, zara ve yabancı marka ürünler var bol tsörtler ve elbiseler aldım. tavsiye derim. beni artık tanıdılar bana uygun olan seyleri ayırıyorlar :)

elde yıkıycaksan önceden bir bardakta az bişi erit deterjanı daha rahat oluyo yumuşatıcıya HıÇ GEREK YOK MıS GıBı KOKUYOLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…